Am omis ceva, scuze. eu am fost cel mai sufletist si cel mai bun om cu ea in tot timpul asta, de cand am cunoscut-o. Si pe cat de sufletist sunt, la fel de fraier sunt incat sa cred ca se va intoarce la mine
Fata ducea lipsă de atenție, tu te purtai mai frumos cu ea a crezut că îl "uită".Na sunt 3ani totuși nu e așa ușor
Si cu toate astea, mai bine imi vedeam de treaba mea probabil. si la primul semn o lasam in pace. acum imi fac singur rau sperand ca poate poate?
Si cu toate astea, mai bine imi vedeam de treaba mea probabil, si la primul semn o lasam in pace. acum imi fac singur rau sperand ca poate poate?
I-ai spus prea repede ce intenții ai. 3 luni nu șterg așa ușor o relație de 3 ani. Nu ai de ce sa fii suparat, ea ți-a zis că nu e refăcută complet. Deci inca mai ținea la fostul iubit.
Corect. I-am spus pe baza trairilor alaturi de ea, vorbelor primite de la ea, intentii si asa mai departe. Totusi niste sperante prea puternice sa zic asa, ca acum sa o vad cu fostul in masina si eu sa ajung o simpla cunostinta din senin?
Fa o comparație. Cu tine 5 luni jumate, cu celălalt 3 ani. Cu cit sunt mai multi ani la mijloc, despărțirea e tot mai grea. Unii revin, ca mai apoi sa plece din nou, și asta de mai multe ori. Și între timp, dau de nefericiți ca tine. Timpul nu e in favoarea ta. Orice relație se construiește în timp. Consilierii de familie zic că pentru ceva serios ca căsătoria e necesar minim un an jumate, doi pentru o relație serioasă. Gindeste-te unde ești tu ca timp!
Corect. Sper sa nu fiu prostul la care se va intoarce si care o va accepta din nou, cand isi va da seama a 2-3 a oara ca nu merge relatia de fapt cu acest baiat. Doar nu din greseala s-au despartit nici prima data nici a doua oara. " ciorba reincalzita "
Ii place sa ameteasca mai multi deodata.Ai fi nai fericit daca pe viitor nu te-ai mai baga in relatiile altora, ce semeni culegi.
Te-ai inselat in privinta ei, ea inca tine la fostul (poate este actualul) si punct. Pune punct si ia-o de la capat cu o fata care nu are inima daruita alcuiva si care nu este intr-o relatie sau s-a despartit de 2-3 zile
Asta se intampla cand fata iubeste pe altul...
Cauta-ti alta, dar asigura-te ca nu mai are si alti iubiti in pivnita