Destul de adevarat pentru altii dar pe toate pe care le tineam de burta imi conduceau singure mina sub ea.
Da, da, da, da tuturor fetelor le plac chestiile acestea pune'le in aplicare :* succes
Da, daca este o fata sensibila, care te iubeste si care vrea sa se simta iubita. Daca nu ia relatia prea in serios, unele lucruri dintre cele mentionate de tine mai sus o sa i se para exagerate, sau o sa rada de romantismul tau, o sa te catalogheze "pampalau"(cu o fata de genul asta chiar nu merita sa iti pierzi timpul).
Pentru o fata care merita este foarte important ca baiatul de langa ea sa o iubeasca, sa o pretuiasca, sa o respecte, sa fie tandru, atent, amabil, sa ii ia apararea, si nu in ultimul rand, sa fie sincer cu ea. Si cum altfel i-ai putea demonstra ca nu esti ca orice "smecher" decat prin gesturi precum cele pe care le-ai enumerat tu.
Deci da, conteaza enorm de mult. Sper ca te-am ajutat
Aa.si daca mai ai intrebari la care nu gasesti raspuns, poti sa imi lasi id-ul tau printr-un mesaj. O sa iti raspund cu placere
Decat sa pierzi timpul la pc, ai putea sa mergi sa incerci toate aceste lucruri.
eu sunt de parere ca nu toate chestiile care le-ai enumerat le plac tuturor fetelor, pentru ca fetele nu sunt toate la fel.
Da si normal, sunt foarte multe fete carora le plac acesre lucruri dar sunt si fete carora nu le plac. Tu trebuie sa o asculti pe prietena ta si vei afla ce lucruri ii plac. Incearca sa ai o discutie cat mai deschisa cu ea si vei afla tot ce iti doresti.
IQOnly întreabă: