Buna.Ia in calcul ca in ziua de azi e destul de usor sa inscenezi pe cineva. Poate ca totul e o neintelegere sau o situatie ca in filmele de comedie si el chiar nu are nicio vina, sau poate nu.Nu avem de unde sti.
Dar faptul ca intamplarea a sadit in tine un sambure de indoiala care escaladeaza rapid in arbore inalt nu e deloc bine.Din punctul meu de vedere denota ca ai insecuritati care acum au iesit la iveala din moment ce te temi asa.Trebuie sa te ocupi de acestea, altfel le vei proiecta si in alte relatii.
Si in scenariul in care el nu te inseala, e posibil ca banuiala ta si nevoia de control de care vei da dovada il va impinge chiar la asta, pe ideea de: Oricum ma suspecteaza, as putea la fel de bine sa o insel ca tot aia e.
Daca te-ar insela cred ca s-ar vedea de la o posta in comportamentul lui si nu si-ar mai cauta energia sa iti ofere afectiune, fiind rupt de oboseala de la lucru si din intalnirile cu ea.
Cel mai bine ar fi sa te linistesti si sa nu mai stai cu ochii pe iubitul tau.Iti faci rau singura si chiar nu are sens.
Pana nu ai o dovada concreta nu poti sa il suspectezi pe iubitul tau de inselat.
Nu stiu daca te inseala, dar cand are ocazia, sigur o face/ar face-o.
Solutie buna la asa ceva nu exista.
Crizele de gelozie nu aduc nimic bun, acceptarea te degradeaza, razbunarea la fel, te strica pe tine.
Ai doar 18 ani, probabil vei intalni persoane mai ok pe viitor. Actualul nu e de viitor, decat daca te multumesti cu... un taximetrist afemeiat.
Da dar nu prea mai are timp de mine și ma deranjează el lucrează de 2 luni pe taxi, eu am încercat sa mi caut de munca dar nu am găsit nimic și stau mult timp singura și probabil de aceea am atâtea gânduri, nu știu ce sa fac, vreau sa ne petrecem mai mult timp împreună sa ne plimbam, la orice cearta mie îmi vine sa plâng, el zice ca sufăr de anxietate
El lucrează de 2 luni pe taxi și nu e genu ala cocalar
Dar îl simt tot mai obosit de mine nu mai are timp și nu vreau sa l îndepărtez, nu știu ce sa fac am vrut sa l urmăresc dar m-am răzgândit sunt eu prea depresiva?
Multumesc pentru funda.
Daca spui ca tu stai acasa, atunci trebuie sa cautati un echilibru in functie de jobul lui. Puteti petrece timp atunci cand e relaxat si odihnit, caci altfel sunt slabe sanse sa aveti timp de calitate impreuna.Comunica-i despre cum te simti, ca in ultima vreme nu mai sunteti asa apropiati, nu mai petreceti timp impreuna etc, dar fara sa il acuzi.
Si cauta-ti neaparat ceva de facut, gandurile astea chiar sunt potentate atunci cand nu ai nimic de facut si te gandesti obsesiv la ele. Ceva care sa te distraga ar prinde bine.Sigur trebuie sa gasesti treburi de facut prin casa si timp pentru tine, pentru un hobby sau ceva.
Cel mai probabil cand te vei angaja vor disparea fricile si il vei intelege mai bine pe iubitul tau. Daca tu consideri ca el are dreptate in privinta anxietatii, poate nu ar strica sa mergi la psiholog.
Ia-ti job, ca ai prea mult timp liber si nu ai ce face toata ziua acasa!
In felul asta scapi de stres si de plictiseala si nu mai ai timp sa fii cu ochii pe el, ca o soacra.
Eu nu o sa o dau codita și după deget,pot sa fiu și criticata pentru ce o sa spun dar îmi asum.
Sunt oameni cu anumite meserii,anturaje sau educație ce sunt obișnuiți intr-un anumit fel sa își trăiască viata. Spre exemplu cum e taximetristul sau habar nu am,un om cu o meserie ce interferează frecvent cu fel și fel de femei ce au profitat de-a lungul anilor mai ales când erau singuri de "statutul" lor și s-au băgat în seama,au combinat sau creat aventuri.Iar dacă au mai avut și vreo relatie aiurea în care si-au permis sa însele și meseria ia ajutat sa o facă, e posibil sa nu își schimbe obiceiul.
Acuma nu vreau sa zic ca e chiar asa, dar nici fata aia nu îți spunea ce a spus asa de flori de cuc.
Treaba e ca o data ce încrederea ta în el s-a dus, cam aia a fost, ori te despărți ori stai stresata.
Da intuiția în general nu prea insala. Poate nu te insala, dar de cautat posibil sa o facă dacă asta simți.