In cazul in care i-ai intrebat si au ocolit raspunsul, s-ar putea sa fie cateva sanse ca intr-adevar sa fi adoptat. Poate niste rude de care esti mai apropiat iti pot da ceva indicii, si daca nu, insista pana cand afli adevarul. In fond si la urma urmei, e dreptul tau sa stii.
Poate ca esti.De ce nu ii intrebi sincer sau cauta poze de familie Vezi daca apari.
Intreaba-ti parinti fie ca nu est sau esti aoptata cu ei ar trebui sa vorbesti despre astasucces:*
Aam, nu scrie pe certificatul de nastere care sunt parintii? adica... daca sa ziceam ca te ar fi parasit si te au adoptat acestia, nu se putea schimba certificatul, sa treaca alte nume, nu stiu sigur, banuiesc doar...
Nu cred ca esti. dar parintii tai nu socializeaza cu tine?! Se cearta ei mereu fiind tu de vina... se cearta din cauza ta.isi rostesc numele tau? nu stiu ce sa cred. vorbeste si tu cu ei si vezi ce se intampla care e adevarul!
Noi nu avemd e unde sa stim daca esti adoptata sau nuasta ar trebui sa discuti cu parintii tai,nici eu nu seman cu niciunul dintre parintii mei,adica, am figura lui mama, dar in rest sunt leit cu unchiul meu.Conteaza celulele la formarea ovulului ai luat gena lor dar nu si trasaturi...cel mai bine intreaba-i ce grupa de sange au si fa un test de ADN... daca ai ca ei esti al lorbafta!