Un nenorociți de "om" ceși bate joc de tine și copii care leai dat viață.
Nu merită să-ți fie soț. Nu te iubește cu Adevărat. Mai ales să-ți vorbească despre fostul tău chiar... "soțul" tău.
Nu trebuie să fi tratată în halul ăsta de el, tot comportamentul lui se încadrează la "oamenii" cu probleme grave de sănătate!
Ai mare grijă la el, fiindcă poate deveni abuziv, agresiv cu tine din cauza "geloziei" lui bolnave mintale.
Daca sotul tau asculta de masa si tacsu da-i pace si lasa-l sa divorteze, ca tot el se intaorec la tine si la fetite.
Eu cred ca te sperie doar ca sa te muti inapoi la parintii lui.
In orice caz, socrii nu pot manipula legea si nici nu-l pot divorta ei pe copilul lor de tine, doar isi baga coada, dar daca te supara poti sa le faci reclamatie la Politie si sa le pui interdictie sa se mai apropie de tine ori sa decida inter tine si sotul tau.
Sfatul meu este sa nu te mai intorci niciodata la socrii si nici la parintii tai, stai singura in casa bunicilor, chiar daca nu ai un confort de lux, ca-i mai bine si mai sanatos asa.
Păi lângă curtea unde locuim noi sunt părinții mei, nu am nicio problemă adică nu prea se bagă peste noi, mă mai ajută cu fetele
Nu mi se pare deloc corectă atitudinea lui față de tine, în special pentru că zici că a știut de la început că tu ai avut o relație sexuală cu cineva înaintea lui și nu a părut să-l deranjeze deloc, din contră, v-ați căsătorit și aveți și 2 copii împreună. Întrebarea e, de ce această schimbare bruscă a atitudinii? Oare nu e cumva modul lui de a-ți spune că are pe altcineva în străinătate?!
Cât despre gelozia lui bruscă, imediat post- căsătorie și copii... pot să spun doar că e un mare Red Flag! Genul ăsta de bărbați devin violenți și insuportabili cu timpul...
Iar dacă și părinții lui sunt implicați în a-ți face zile fripte pentru asta, e clar că nu acolo e locul tău!
Tu alegi!