1.M-ai zapacit.Nu prea am inteles prea mult din ce ai scris pentru ca nu esti prea coerenta, dar mai bine ma abtin si imi pare tare rau daca te-am jignit.Sa stii ca nu o fac intenttionat.2.Sa trecem la oile tale(adica la George si Ady):Eu spun sa nu te grabesti, incearca sa il cunosti si pe Ady mai bine, nu prea se poate sa iti placa un baiat daca nu ai vorbit macar cu el si tie s-ar putea sa iti placa aspectul lui sau comportamentul.Incearca sa ii urmaresti gesturile lui George in acelasi timp.MUlti baieti ne dau cu palmele la fund fiindca li se pare ca vor fi mai cool si mai smecheri(Prosti cu P mare). Daca iti va da semne ca te place, abia atunci vei fi nevoita sa alegi intre cei doi.Si in privinta ei nu noi trebuie sa alegem si nici tu.Inima ta trebuie sa faca acest lucru.Lasa-te condusa de ea.Va fi mai usor de cat crezi.Succes pe firele dragostei scumpo!
Deci,inchide pentru o clipa ochii si gandeste-te pe cine intr-adevar simti ca`l iubesti,ochii te pot duce in eroare dar nu si inima... daca consideri ca ady merita incearca sa clarifici cu el ce si cum, iar daca sentimentele mai mult apartin celuilalt, nu ezita :*
Poate sunt eu baiat, dar iti pot da un sfat. Ascultati inima si vei vede ce va fi in cotinuare.
Ai grija. ca daca. te prind ca te impaci cu el. iti rup capu... de la actualu tau iubit. [silviu]