Asta pentru ca nici tu nu stii ce vrei. Probabil esti inca necoapta (nu stiu ce varsta ai), dar parerea mea este ca ar fi bine sa faci o pauza totala cu privire la relatii amoroase. Concentreaza-te si tu pe o "dezvoltare profesionala" si mai ales pe o consolidare a personalitatii si apoi abordeaza chestiunea de pe pozitii noi.
Iubirea e oarba intodeauna! Nu e rationala, nu poti hotara sa iubesti pe cineva doar pentru ca se poarta minunat cu tine si te iubeste.Intr-un final este doar compromis.
Iubirea n-are cap crede-ma degeaba vei incerca din nou cu bogdan iar daca o vei face va fi o iubire falsa
Dragostea nu e fortata, vine de la sine, nu iti poti porunci sa iubesti pe cineva anume!
Deja m-am gandit la asta si de o dezvoltare ma ocup, ma ocup si de facultate, dar in weekend ies cu prietena mea si sunt multi baieti care ma suna, ma invita in oras, imi place nu pot sa zic ca nu imi place ca suntn cautata dar nu imi place de niciunul...iar eu am hotarat sa fiu cu bogdan pentru ca nu vreau sa ajung una dinaia ce tot ies cu baieti pana nu ma mai pot controla. imi este teama ca ma invat sa umblu aiurea si nu o sa mai pot fi o fata echilibrata si stabila