El te iubeste...
Incearca sa il prinzi intr-un loc mai retras si sa ii zici ca si tu si el tineti foarte mult la voi doi si sa fiti impreuna da parinti sa nu stie. apropo cati ani aveti? daca el inca asculta parinti la liceu cu cine sa fie si cu cine nu inseamna ca nu are curaj sa imi infrunte parinti eu ii infrunt la 13 ani ai mei...
Păi zici că a-ţi avut o relaţie de 3 luni? Atunci nu era timid? Atunci nu se pierdea în faţa ta? Cred că te evită şi acesta este pretextul! Caută altă relaţie, asta nu e de viitor! Să fi iubită maxim!
Draga Solo nu el asculta de parinti ci eu,mi-e teama de ai mei pentru ca noi doi suntem diferiti(eu sunt premianta,scuze nu ma laud dar vreau sa-ti prezint situatia,el nu invata bine si are probleme cu disciplina,pentru mine s-a mai potolit in ultimele saptamani din acest semestru), avem religii diferite si multe altele, parintii lui au acceptat pentru ca el s-a schimbat dar eu am decis sa ne despartim din cauza alor mei, asta este, avem 15 ani! Daca ai si alte sfaturi sunt dispusa sa le ascult! Te pup dulce!