| lolylolypops a întrebat:

Buna!
Am si eu o problema, va povestesc pe scurt.Am avut o relatie de 3 luni cu un baiat care tinea foarte mult la mine si eu tineam la el doar ca ai mei si ai lui erau impotriva relatiei noastre.Din aceasta cauza el a incetat sa ma mai sune dupa ce ne-am despartit si a rupt orice fel de reltie cu mine.Acum 2 luni a inceput sa le spuna tuturor prietenilor nostri comuni ca vrea sa fim din nou impreuna doar ca ii este frica de reactia parintilor mei si a mea, eu am incercat sa vorbesc cu el si prin mesaje si la liceu,dar in zadar ma ocoleste si spune ca nu vrea sa-mi creeze probleme, suntem doua persoane total opuse.
Ce sa fac cum sa vorbesc cu el? Credeti ca ma iubeste, el spune asta tuturor celor in care are incredere dar spune ca e foarte timid si se pierde cand ma vede.Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| SoloPC a răspuns:

El te iubeste...
Incearca sa il prinzi intr-un loc mai retras si sa ii zici ca si tu si el tineti foarte mult la voi doi si sa fiti impreuna da parinti sa nu stie. apropo cati ani aveti? daca el inca asculta parinti la liceu cu cine sa fie si cu cine nu inseamna ca nu are curaj sa imi infrunte parinti eu ii infrunt la 13 ani ai mei...

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Păi zici că a-ţi avut o relaţie de 3 luni? Atunci nu era timid? Atunci nu se pierdea în faţa ta? Cred că te evită şi acesta este pretextul! Caută altă relaţie, asta nu e de viitor! Să fi iubită maxim!

| lolylolypops explică (pentru SoloPC):

Draga Solo nu el asculta de parinti ci eu,mi-e teama de ai mei pentru ca noi doi suntem diferiti(eu sunt premianta,scuze nu ma laud dar vreau sa-ti prezint situatia,el nu invata bine si are probleme cu disciplina,pentru mine s-a mai potolit in ultimele saptamani din acest semestru), avem religii diferite si multe altele, parintii lui au acceptat pentru ca el s-a schimbat dar eu am decis sa ne despartim din cauza alor mei, asta este, avem 15 ani! Daca ai si alte sfaturi sunt dispusa sa le ascult! Te pup dulce!

| TPU3455353576 a răspuns:

Te iubeste trebuie sa-i spui si tu ce simti pentru el curaj

| lolylolypops explică (pentru TPU3455353576):

Multumesc pentru sfat!