| Timea13 a întrebat:

Am un prieten bun care are niste probleme in familie.
Fratele lui nu il lasa in pace niciodata, si daca cineva striga la el sau vorbeste frumos, sau daca cineva il bate, tot asa se comporta. E ca "un drac in forma de copil". Si daca el zice acest lucru la parinti e degeaba, ca nu se calmeaza. Si daca e certat, tatal lui ii ia apararea si tot prietenul meu e de vina.
Mama lui e nerecunoascatoare, adica si daca el o ajuta intruna, tot zice ca nu il ajuta cu nimic.
El se streseaza foarte mult, are tensiune si senzatii de ameteala si putina anxietate si depresie din vina asta.
Puteti va rog sa imi dati sfaturi cum sa il ajut? M-as bucura foarte mult.
p.s. Suntem prieteni de pe Internet.

Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Cinism cat cuprinde.
Daca asa sunt parintii nu-i mai schimbi. Sa suporte si pana la urma o sa fie bine, experientele astea o sa-l ajute in viitor. O sa stie ce sa nu faca el cu copiii lui si o sa-l formeze ca persoana. Sa speram doar ca intr-o persoana buna.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani au?

Cauza este lipsa de educatie, parinti incompetenti, famile dezorganizata.

Nu se poate face nimic.

Asa e la multi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Asa o sa faca si el copiilor lui.

Sa speram ca nu avea avea copii.

| CuriousStuff a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu zic ca nu o sa faca asa. Din experienta proprie iti zic si eu am avut o copilarie cu peripetii dar asta m-a facut sa vad exact cum ar trebui crescut un copil. Nu cum am fost crescut eu. Acum depinde si de persoana...

| LiveTheMoments a răspuns:

Încearcă sa fi cat mai aproape de el!
Sustinel moral si psihic!

| iDarkness a răspuns:

O cauza pierduta. Parinti incompetenti!

| Timea13 explică:

Inca un lucru - Mama lui e doar atunci nerecunoscatoare cand e nervoasa.
Fratele lui enerveaza si pe ea. Acesta se comporta intotdeauna asa fara ca cineva sa ii faca ceva.

| ambicio a răspuns (pentru LiveTheMoments):

Moral și psihic e același lucru

| LiveTheMoments a răspuns:

Am scria la graba!