Ai putea sa te duci la farmacie sa ii ceri parerea farmacistului sau poti sa te duci la medicul veterinar si il intreb...cred ca astea sunt singurele slutii! Nustiu daca ti-am fost de ajutor, dar fiecare parere conteza aici!
Pai eu in locul tau as face tot posibilul sa il fac bine.tin foarte mult la animale si miar parea extrem de rau daca i s'ar intampla ceva.deci ai putea sa te duci la un medic veterinar mai bun sau nu neaparat, ai putea sa'l intrebi pe cel la care ai fost despre boala. daca nu cumva l'ai intrebat deja...de asemenea poti sa cauti pe net si.nu stiu te descurci ai grija de micut
Ii dau ceai de menta, orez fiert ca asa mi-a recomandat! Dar nu stiu ce sa mai fac, mi-a zis ca sansele de supravietuire sunt de 20%
Si eu am un catelas terrier.deocamdata nu am avut probleme cu el.Eu cred ca e din cauza vreun vaccin... poate nu l-ai dus la medic cand trebuia vaccinat! sau poate nici nu l-ai vaccinat de cate ori trebuia normal.Eu asa stiu ca parvoviroza se dezvolta daca nu ii administrezi vaccinurile corespunzator sau la timp.Ma mira faptul ca aceasta boala i "s-a strecurat" in el la un caine bichon cei mai afectati de boala asta pot fi dobermanii si rottweilerii.Nu stiu ce sa zic, du-l la un alt veterinar sa vezi ce spune si ala, poate il poate ajuta atat pe micutzul cat si pe tine daca s-a facut bine sau contrariatul anunta-ne si pe noi cei de pe TPU! ai grija de el fii atent cu el.
Buna syndutza mersi pentru raspuns. Azi se simte mai bine din cate vad, reactioneaza cand vede pe cineva, da din codita, bea apa singura. Eu o hranesc cu orez fiert si ii dau si ceai de menta. Acum ma gandeam sa iau niste antibiotice si vitamine sa ii dau, pentru ca veterinarul nu mi-a dat sanse de supravietuire pana astazi dimineata si nu mi-a zis ce sa fac, ce medicamente sa iau. Nu prea dispun momentan, de bani asa multi dar vreau si trebuie sa fac tot ce imi sta in putinta sa o vad inapoi pe picioare.E adorabila si nu vad casa fara ea.
Cu mare placere.Imi pare bine ca e mai bine...dar in ceea ce inseamna "antibioticele" alea, as zice sa nu-i dai nimic daca nu ti-a recomandat veterinarul, poate se va reface si fara ele. Vezi tu, ca antibioticele ii pot face mai rau asa ca ar trebui sa ai grija de el.NU-i da orice, mai ales daca nu i-a recomandat veterinarul ca poate inrautatesti situatia.Sa ne ti la curent cu ce se intampla pupici ai grija de mititel
E foarte bine acum, nu i-am mai dat nimic. Si-a revenit singurica, a fost puternica si a luptat cu boala. Pupici ai grija de puiul tau!
Imi pare bine pentru el, si pentru tine ca nu mai esti atat de suparata si ingrijorata.Am sa am grija de el asa sa faci si tu de al tau
Acum doua săptămâni mi-a murit un shitzu tot de parvoviroza și mi cumpărat soțul un pui de bichon mic și sa îmbolnăvit de parvoviroza nu știu ce să fac am suferit mult și sufăr că văd că nu pot sa fac nimic pentru bichon e viața mea ia îmi alina durerile Mia