| SaNdYy a întrebat:

am urmatoarea problema.doi baietii vor sa fie cu mine. unul care a fost fostul meu iubit si unul care e nou.si nu stiu ce sa fac.fostul iubit sa despratit de prietena mea pentru mine apoi de mine pentru ea...cu cine sa fiu oare?

Răspuns Câştigător
| inteligenta a răspuns:

Cu cel nou desigur primul este un excroc sa o lase pe fata pentru tine si apoi pe tine pentru ea? tu nu iti dai seama ca te foloseste si pe tine si pe ea.Eu in locul tau pe cel nou. funda please?

4 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Alee, intreaba-te pe tine, tu esti cea care va avea o relatie cu unu din ei. Daca vrei o relatie doar asa "ca sa fii la moda" eu iti zic sa incerci cu amandoi

| ramona90 a răspuns (pentru nesuferit):

Cu aman2?! pff dupa sa ramana fara niciunul?! sti proverbul ala:cine calareste pe 2 cai,, pica intre ei tongue intelegi tu ce am vrut sa scriu ca esti baiat mare happy

| Sesci a răspuns:

Ala nou ca. e mai bine sa mai fii si cu altcineva. iar pe celalalt lasa.l oh go on

| danielcretu1980 a răspuns:

Niciunul. la cat de usor se fac si desfac relatiile in descrierea ta, ar fi bine sa cauti un al treilea, al patrulea... etc.
Dupa care sa te desparti de ei pentru prietenii lor, pe care sa-i parasesti ca sa te intorci la ei si sa le recomanzi prietenele tale.
E simplu.