| Amalia20 a întrebat:

Bună, as avea nevoie de un sfat.
2ani de zile am fost într-o relație cu un băiat, ne-am despărțit de 4 luni iar el acum este cu alta.
Ideea e ca eu am rămas însărcinată, el știa despre asta, mi-a spus sa avortez si am spus da, dar apoi nu am mai făcut-o iar când a aflat asta m-a parasit cu pretextul că l-am mintit.Deși am încercat sa vb cu el si sa rezolvăm situatia el ma ignora mereu.Iar după o lună am văzut poze cu o fostă iubită..cu care el m-a mai înșelat odata si spunea ca e doar o prietena si fosta colega...si cu ea vorbisem înainte si imi confirma ca nu e nimic intre ei, ea având iubit si umbla si cu el...el spunad ca ea este doar o c*va si ca nu ar vrea niciodata iar acum sunt impreuna si el o duce in vacante iar ea sub un cont fals imi trimite poze cu ei.Ce ar trebuie sa fac?! Ce ar trebui să îi spun?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| MGEORGESCU a răspuns:

Indiferenta si ignoranta in acest caz(si nu numai) sunt cele mai dure arme, oricat de mult te-ar durea acest fapt nu le da satisfactie niciodata. In momentul de fata tu trebuie sa te concentrezi asupra unei evolutii favorabile a sarcinii, nu lasa gustul amar al acestei relatii sa-ti afecteze copilul si starea de sanatate. Tu esti neputincioasa, nimeni si nimic nu o sa-l aduca inapoi in viata ta daca in el nu se trezeste simtul de tata responsabil, desi e clar ca nu va fi vreodata din moment ce te-a lasat cand ai avut mai mare nevoie de el, in plus te-a si indemnat la avort...deci e clar. Iti apreciez decizia de a pastra copilul, insa trebuie sa-ti asumi asta daca el nu a fost de acord, un copil nu te tine legata de cineva niciodata. Nu trage de el, nu insista, nu deveni miloaga, el nu merita sa se bucure de existenta acestui copil din moment ce nu si l-a dorit. Tu sa ai grija de tine, incearca sa te debarasezi de el, de prietena lui, paraseste pentru o perioada site-urile de socializare si o sa vezi ca va fi bine. Sanatate multa si sarcina usoara!

16 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Parerea mea este ca nu e o idee buna sa traiesti cu un astfel de om, daca il pot numi asa. In locul tau nu as face niciun efort sa il recuperez. Ce incredere ai putea avea in el?
Nu cred ca ar fi bine sa mai discuti ceva despre viata lui trecuta sau viitoare, despre iubirile lui sau despre trecutul vostru comun. El este cu ale lui, tu cu ale tale.
Iti vezi de viata ta. Nasti copilul, il cresti cat poti tu mai bine, iar fostul trebuie sa isi indeplineasca obligatiile de tata si trebuie sa plateasca pentru copil. Probabil ca va trebui sa il dai in judecata.
Pe facuta aia o blochezi. Nu cred ca iti face placere sa vezi harjonelile lor.

| Violleta2022 a răspuns:

Viata ta si a copilului tau te privesc acum in totalitate.
Ai decis sa tii sarcina in ciuda deciziilor comune sa nu-l tine si uite ca s-a dovedit pentru a 1000 oara, ca pe un barbat nu-l vei tine niciodata langa tine, daca ii faci un copil.
In orice caz, oricum nu merita sa te stresezi din cauza lui, ca s-a dus la alta sau la fosta, ca oricum nu mai este cu tine si nu cred ca mai are de gand sa se intaorca la tine si nici sa-ti confirme sau infirme ceva.
Nu sunteti casatoriti si nu are nici o raspundere!
Din pacate, decizia luata dupa capul tau, te-a adus in situatia asta, pentru ca si tu l-ai mintit, incercand sa-l manipulezi sau sa-l ai.
Ce ar trebui sa-i spui, sau sa faci?
Nimic! Chiar nu-i nimic de spus sau facut.

| sofisis a răspuns:

Eu lui I-as spune asa: "te rog frumos de tot, spune-i prietenei tale sa nu imi mai trimita poze cu voi doi din vacante, deoarece nu ma intereseaza pe unde umblati voi." Scurt. Atat si fara alte explicatii iar pentru a o face pe ea sa termine as bloca-o si mi-as secretiza contul si as pune interdictie de a primi mesaje de la personae straine. Oricum, tu vezi-ti de copil. E de 1000 de ori mai important decat el si ea.

| mihai69 a răspuns:

Nu trebuie să-i mai spui nimic.
După ce naști, îl dai în judecată pentru pensie alimentară și recunoașterea paternității (dacă cu o face de bună-voie).
Pe pițipoancă pur și simplu o blochezi și ai scăpat de ea.

| Adry05 a răspuns:

Genul asta de povesti ma fac sa nu mai am incredere in nimeni...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O să plătească de o să-l găsească dracii

| eugeniu2020 a răspuns:

Sa lasi prostiile si sa te gandesti la viitor

| Freya1 a răspuns:

Simplu.Il cauti, il suni sau ii scrii ca sti ca mimoza lui iti trimite poze si bine ar fi sa se opreasca pentru ca altfel ii vei trimite si tu ei niste poze ce nu o vor bine dispune.Pe urma ii spui si lui ca poate sa se intinda cu cine si pe unde vrea ca tata tot este si pensie alimentara tot va plati.
Asa ca 1-0 pentru tine, ca mimoza nu va sta sa iti legene copilul sigur, nu va merge sa ti-l boteze, nu va fi de acord sa isi ia de la gura sau vacante sa iti hraneasca tie copilul asa ca sa se distreze acum cat mai poate ca dupa are obligatii.
Stai linistita ca pe tine chiar si cu un copil te va lua cineva, da cu el la ce caracter jegos are nu va sta nimeni mai mult de o luna.

| Amalia20 explică (pentru MGEORGESCU):

Multumesc mult

| Amalia20 explică (pentru SkyPilot):

Multumesc

| Amalia20 explică (pentru Violleta2022):

Eu stiu că am făcut greseli si recunosc asta dar nu știți cât de multe lucruri am făcut pentru acest om:'( prin cate am trecut pentru relatia noasta..Am renuntat la tot pentru el familie..religie prieteni..tot:'(.
Pentru mine era totul totul.
Nu l-am vrut cu forta langa mine.
De mare ori is spuneam ca daca nu ma mai iubesti si vrea sa plece macar sa-mi spuna adevarul si atat...
Credeti-mă e mult mai dur realitatea povești decat va pot spune eu aici:-(

| Violleta2022 a răspuns (pentru Amalia20):

Imi par sincer rau pentru tine, mai ales ca vei fii o mama singura si fara ajutor, dar viata merge inainte, cu bune si rele.
Ia partea buna a lucrurilor, pastreaza-te sanatosa ca ai o viata in pantec, care are nevoie de hrana buna, odihna si liniste.
Du-te la parintii sau bunicii tai, sa nu fii singura si ai un ajutor.
In rest, vezi-ti de viata si uita de barbatul care ti-a rupt sufletul.
Cu el sau fara el, viata ta si a copilasului tau, vor continua.

Bunici nu mai am... tatăl meu este mort...iar mama mea nu ma poate ierta pentru ca nu am ascultat-o:-(.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Amalia20):

ESti minora cumva?

| oz_1736 a răspuns:

Te-as putea ajuta. Depinde de tine. 0749933994

Nu am 23 de ani