Pari un tip de treabă, nu pune la suflet, majoritatea oamenilor sunt nesimțit zic sa ii tratez cu aceiași atitudine
În afară de dumneavoastră nici un alt comentariu cu bun simt aici pe intrebarea mea. Mulțumesc anticipat
Ja dann geh unde fick deine dämliche Mutter. Sie hätte abtreiben sollen unde scheiß Hundesohn. Man sieht auf dein schwulles Gesicht, dass du nur ein Stück entfernter von Dummheit bist.
Liebe Grüße
Dein Vater
N-ai pentru ce, de multe ori m-am lovit și eu de specimene din astea că oamenii nu-i pot numii
Trebuie sa fi puțin mai dur cu cine te tratează râu, și să fi indiferent
Nu te cunosc personal, dar poza de profil chiar nu pari genul cocalar, ce mai degrabă om normal, fix și asta e problema că fetele sunt atrase și de modul cum te îmbraci
Încerca să îți schimbii puțin situl vestimentar și freza
Cel mai probabil nesimtirea lor era peste medie. Nu are treaba aspectul ca frumusetea e in ochii privitorului, adica eu ma pot uita la o fata si s-o vad frumoasa si tu te poti uita la ea si sa zici ca e prea slaba si e urata. Cred ca e prima data cand aud chestia asta cu plictisitor din vedere. Mai zici asta cand schimbi macar 2 vorbe cu o persoana, dar asa dupa infatisare. Ce sa mai zic, ai dat doar de persoane sperficiale dar nu dispera. Cand e sa fie ceva o sa fie, are grija universul de asta.
Apropo, frumos raspunsul dat catre RAY chiar m-a amuzat.