| WarHammer02 a întrebat:

As dori si eu un sfat din partea fetelor! Vreau sa stiu daca o fata care ti-a dat papucii se mai poate intoarce la tine dupa luni de zile sau ani, nu stiu! Adica daca a-ti iubit pe cineva si v-ati despartit de acel baiat iar dupa ceva timp sa va fi intors la el pentru ca nu era bine sau va cautat el si va trezit amintiri iar apoi s-a produs impacarea.E posibil? laughing! Multumesc!

7 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Da, e. Rar, dar e.
Depinde de ce s-a despărţit de tine.

| OoBunnyoO a răspuns:

Da, uneori. Dar alteori, nu. Depinde si de fata si de circumstante. Eu, de exemplu, nu ma vad impacandu-ma cu niciunul dintre fostii mei, in mare parte pentru ca am evoluat in directii diferite si nu mai avem nimic in comun.

| neutrino a răspuns:

In general nu, dar sunt si exceptii.

| AlleSss a răspuns:

Bună! De cele mai multe ori, fetele sunt foarte orgolioase şi nu se întorc în trecut, la ceea ce au lăsat în urmă. Desigur, sunt şi excepţii, depinde de fata respectivă

| Rla_Raluca_2001 a răspuns:

Daca chiat tea iubit cu adevaat se va intoarce, poate sa treaca si sunte de ani, daca ta iubit te va mai iubii chiar daca nu-ti spune... fetele sunt mai timide deci spune-i ca o mai iubesti si ca nu poti traii fara dragostea ei si cine stie poate o vei recupera din nou dar de data asta sa nu o mai lasi sa plece

| WarHammer02 explică (pentru Rla_Raluca_2001):

Pai am incercat si a spus ca nu vrea sa mai auda de mine laughing A fost alegerea ei eu inca o iubesc dar...ce pot sa mai fac decat sa sper laughing

| WarHammer02 explică (pentru AlleSss):

Ea e foarte orgolioasa si incapatanata laughing Iar acum are pe altcineva sau vorbeste cu el habar nu am sad dar eu sper laughing