Buna ^_^
Ai putea sa ii raspunzi la mesaje si sa ii spui ca va puteti intalni.
La prima intalnire, incearca sa fii draguta, cat mai atragatoare dar putiiin distanta.Asta il va face sa te vrea.
2)Te va intreba la urmatoarele dati cum stai cu iubirea, atunci, daca vrei sa fii cu el ii poti spune ca esti cu cineva dar ca te cam enerveaza(baietii cand vad ca fata de care le place e luata incep sa joace dur), iar daca vrei doar sa il faci sa stea in limba pentru tine XD misto expresie, nu? Poti sa ii spui ca esti cu cineva si sa complimentezi acea persoana ca el sa vada ca o fata ca tine e cu un tip marfa si sa ii arati ca esti prea buna pentru el.Asta il va pune pe ganduri si te va privi si mai doritor de a fi cu tine!
Sper ca te-am ajutat ^_^
Da am mai fost cu el 2 ani si tot ne intalnim tot la 3 saptamani cand stie ca actualu prieten ii la lucru, as vrea sa stiu daca mai tine la mine de vrea sa ne tot intalnim sau doar asa..mersi mult pentru raspuns :*
Nu te mai iubeste. Cand are chef de distractii te cauta.
Urat din partea ta ca il inseli pe actualul.
Este dureros pentru persoana cu care stai ca vrei sa iesi cu fostul. Daca sta la tine inseamna ca relatia este evoluata. Merita sa-l tradeti cu fostul?