Buna nu știu ce vârstă ai dar din povestea ta reiese că ești încă micuța dar isteață sfatul meu este următorul : X așa cum o numești tu nu îți este și nici nu ți-a fost prietena cu adevărat și asta a dovedito prin simplu fapt că a împărtășit altora secretele tale și în plus te-a vorbit pe la spate o prietena adevărată nu ar fi făcut așa ceva și în plus astea sunt copilării că ea era geloasă că tu te ai apropiat de Y samd încearcă să îți găsești locul între persoanele care ți se potrivesc și care sunt ok din toate punctele de vedere toate vin și se duc precum vântul ține minte un prieten adevărat nu îți face rău și nici nu te bârfește amintirile voastre le poți păstra în inima ta dar nu merita să mai rămâi langa ea mai ales că are un anturaj prost este strict doar o părere restul depinde de tine toate cele bune îți doresc
Nu te mai gandi la tine, la persoana 1. Gandeste-te la persoana a 3-a, ti-ai lasa cel mai bun prieten/prietena sa fie tratat in modul ala, ce sugestii i-ai da la prietenul ala daca ar avea problema ta?
Dupa poti sa stai, si realizezi ca tu esti cel mai bun prieten al tau, si nu ar trebui sa te lasi tratata in modul ala.
Eu nu pot sa iti dau alt sfat in afara de ce ti-am zis mai sus, depinde de tine sa iei o decizie.