| violeta33 a întrebat:

Bună! Aș vrea să vă întreb ceva și poate cineva mă poate ajuta cu un răspuns bun.
Sunt într-o relație cu un băiat de un an…și gen din amuzament ne făceam poze si clipuri. In timp ce faceam sex..pană cand s-a ajuns sa imi faca poze și clipuri ori de cate ori mă vedea dezbracată, iar el mi-a spus odată ca nu le ține in telefon ca le sterge…și am vrut sa ma conving si m-am uitat in telefonul lui..si nu erau in galerie.Și recent am aflat de la el..ca nu a șters nimic pană acum..doar ca le ține undeva ascunse și ca nu le va sterge niciodata și l-am rugat de multe ori pana acum..si observa ca ma deranjeaza și nu vrea deloc și nici măcar motivul pentru care le tine nu vrea sa mi-l spună.
Ce pot să fac? Să termin relatia cu el?

Răspuns Câştigător
| Daz01 a răspuns:

Dacă relația voastră este ok de ce-ți faci griji în legătură cu aceste poze mai ales că ai încredere în el. Omul poate le ține să se uite la tine, la voi când nu sunteți împreună... nu este neaparat să-ți facă rău cu ele. Totuși vorbește cu el și spune-i să le șteargă pentru că prin ce face îți pierzi încrederea în el. Succes.

12 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu prea e bine sa faceți lucuri de genul asta dacă relatie voastră nu e una neapărat stabila.Incearca totuși sa afli unde sunt acele imagini și sa le ștergi, ca să nu te trezesti ca te-a văzut tot orașul dezbrăcată sau sa te trezești șantajata.

| violeta33 explică (pentru Freya1):

Da știu.dar nu cred ca mai sunt șanse sa fie șterse..deoarece si-a pus parolă la telefon..si mi-a spus ca pozele sunt salvate in cloud

| ionur a răspuns:

Doamne și tu l-ai lăsat sate filme baiiiiilaughing))))))) teroare sunteți uni laughing)))))) cum să-l lași sa facă așa ceva? Cum?

| Anonimul151 a răspuns:

Pozele acelea, le pune în folderul securizat, iar la acest folder a pus o parola, astfel încât tu sa nu poți intra in acel folder.

Da, cel mai bine ar fi să termini relația cu el. Însă ai grijă. Te poate șantaja cu acele poze.

Sa le arate la cineva, să le posteze pe site uri..., sau pe rețele de socializare sau alte chestii de genul.

În viitor să înveți, să nu mai faci lucruri de acest gen, pentru că nu e ok.

| akaanne a răspuns:

Nu se fac poze din amuzament in timpul sexului, nu știu ce a fost in capul tau de l ai lăsat să facă așa ceva. Vorbește cu el că nu e ok sau poți să l ameninți cu poliția.

| violeta33 explică (pentru Anonimul151):

Da exact, ce ai spus tu prima data este adevarat …Aș termina relația cu el.dar totul merge bine.îl iubesc..si el mă iubește.dar nu înteleg de ce face chestia asta.
Da clar am învățat.

| violeta33 explică (pentru akaanne):

Ce a fost in capul meu?
Am avut încredere in el.mi-a dovedit multe, nu l-as fi vazut in stare de asa ceva..asta era in capul meu?‍♀️

| AlexIonescu39 a răspuns:

Spune-i că mergi la politie cu o plângere penala pentru șantaj, dacă nu le șterge de față cu tine de unde le are.

| Anonimul151 a răspuns (pentru violeta33):

Păi, atunci dacă îl iubești nu știu ce să mai zic... Dacă crezi, că va face ce am zis în celalalt răspuns. Atunci, nu mai merită să fii cu el. Pentru că poate, la un momendat va deveni toxic, și îți va spune unele lucruri. Iar dacă ajungeți să vă despărțiți, la un momendat de poate amenința, santaja cu acele poze. Am mai spus-o.

Eu aș termina-o cu el, pentru a nu avea de suferit după aceea. Relația voastră, merge bine acum, pe moment. Însă peste câteva zile, săptămâni, luni, ani? Nu te poate santaja? Să arate acele poze la cineva sau chiar sa le posteze?

Adică ești conștientă de faptul că acum, se comportă bind dar de unde știi că nu a trimis cuiva acele poze? Te poate minți pe față. Pentru că dacă nu îi poți umbla în telefon să vezi... Dar și dacă ai face-o. El va rezolva cu ștergerea conversației...

Cred că înțelegi, că e vorba despre lucruri care nu sunt prea ok de făcut. Nu înțeleg, de ce l-ai lăsat să facă asta, doar din "amuzament". Știai că se pot întâmpla chestii de genul. Cu șantajul.

Ar trebui să mai insiști si să îi zici să șteargă pozele. Altfel mergi la politie. Și vezi ce zice.

Dacă vei merge la politie, vei declara. Îl va chema la secție. El în acest timp va putea șterge pozele și va scăpa nevinovat.

Ai avut încredere în el. Însă nu trebuia să îl leși să facă așa ceva. Pentru că știi că nu e ok.

Sa nu mai ai încredere în viitor... până nu ajungi să cunoști foarte bine persoanele...

Nu l ai crezut în stare... Insă uite. A făcut până la urmă ce nu credeai despre el că va face.

Eu aș zice, să termini complet cu el. Însă există riscul care e foarte mare să te șantajeze. Rezolvarea ar fi sa mergi la politie și sa declari. Însă dacă nu ai o dovada sau ceva...

Iar dacă îl iubești atunci. Nu știu.

| LoveSleep a răspuns:

Te trezesti vedeta pe onlyfans, faci zeci de mii de dolari lunar, dar tu mananci pateu, ca nu stii.