Din pacate va trebui sa suporti cum poti aceasta situatie si sa incerci sa le faci pe plac bunicii si mamei tale ca sa ai liniste.
Daca comenteaza prea urat ca nu faci bine treaba spune ca atunci sa faca ele mai bine si lasi munca si te duci in camera ta sau unde te simti tu bine dar sa stai departe de gura lor.
Ana draga, ti-am spus lucrurile acelea tocmai pentru ca m-am pus in locul tau si ti-am spus ce as face eu. Daca nu te intereseaza sfaturile noastre de ce mai intrebi? Nu stiu ce raspuns te astepti sa primesti dar nu asa se raspunde cuiva care incearca sa te ajute. Daca asa vorbesti si cu mama si cu bunica ta inseamna ca de aceea esti tratata urat de catre ele. Incearca sa-ti imbunatatesti atitudinea, corecteaza-ti limbajul si respecta adultii chiar daca nu sunt intotdeauna pe placul tau. Asta bineinteles daca vrei sa devii o fata placuta si cu bun simt.
Eu zic sa te multumesti cu ce ai momentan....eu la varsta ta la fel nu aveam cine stie ce desi parintii munceau mult pentru a-mi oferi conditii bune....Esti adolescenta si in general voi aveti "fluturi" si va visati in vile cu etaj si masini de lux dar iti spun atat: Cea mai mare avere a ta e familia si sanatate, indiferent de casa in care locuiesti
Asta e ghinionul tau, unica sansa de schimbare in viata care o ai e sa te gandesti ca viitorul va fi cum vrei si sa stai numai cu gandu acolo fara a lua in calcul varianta negativa. Daca reusesti sa gandesti pozitiv atunci totul va fi bine
Eu iti spun sa ma lingi in...ca daca ai fi fost tu in locul nu cre ca-ai mai fi zis acelasi lucru!
Ce limbaj frumos ai. Îmi pare rău să o spun dar îți meriți tratamentul oferit de familia ta dacă așa te comporți și cu ei și dacă le vorbești la fel de vulgar sau cu superioritate? Fă și tu câte ceva în casă și lasă visele de Cenușăreasă, apreciază munca mamei tale că abia când vezi ajunge să muncești vei vedea cât de greu se câștigă un ban
Cred ca ai gresit persoana, Andreea. Ana137 e titulara intrebarii si ea ti-a raspuns vulgar asa cum mi-a raspuns si mie. Din pacate vad ca si-a sters intrebarea lasand-o pe anonim, si nu-ti va vedea raspunsul daca nu i-l adresezi ei.