| PustiuD a întrebat:

Buna azi de 1 martie cum se zice se da martisoare dar o fata pe care o plac e cam timida, rusinoasa e si mai mica decat mine dar nu cu mult nu mi-a dat martisor dar ar trebui sa-i arat ca mie imi pasa si de 8 martie sa-i fac un cadou frumos ma intreb cum va reactiona in zona undes eu fetele dau martioare la baiati iar pe 8 martie le dam ciocolate dar daca ei i-as face cadou un trandafir big grin sau o floare frumoasa si o ciololata din cele ma ibune cutii de bomboane sau ciocolate va rog spuneti-mi si voi ce ar trebui sa fac Ma intreb daca va fi timida pe moment si nu va accepta inca odata va rog sa-mi ziceti ce sa fac

Răspuns Câştigător
| GirlLăvHell a răspuns:

Pai oferei un tradafir rosu si bomboane (daca vrei tu) sau lasa-i trandafirul pe banca cu un bilet in care scrii ce simti pentru ea happy

4 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Daca ii iei un trandafir, sa nu fie rosu
galben e ok

| MariaGaby1324 a răspuns:

Daca e timida, trebuie sa o intelegi. happy Poate este ea mai rusinoasa fata de toate celelalte persoane. Da-i acest cadou separat. Doar voi 2. Cel mai bine ar fi ca in zilele astea sa iesiti si voi, sa va cunoasteti mai bine. Gandeste-te ca ar putea fi un bonus. Cadoul ar putea fi unul clasic. O floare si o cutie de bomboane. happy Multa bafta!

| PustiuD explică (pentru MariaGaby1324):

Treabai ca nu prea ma intalnesc singur cu ea pentru ca ia vine cu prietenele ei cu microbuzul si pleaca cu microbuzul trebuie sa fac cumva ceva big grin

| PustiuD explică (pentru MariaGaby1324):

Mersi mult si tie daca as putea vas da la fiecare cate o funda