| fladj a întrebat:

Buna!
Azi vara am fost in Grecia unde am cunoscut un baiat, un albanez.Ne-am indragostit f tare unul de altul. am fost impreuna 2 luni de zile (deci nu f mult), dar cat am fost cu el nu am simtit asa mult pentru unu baiat cu care am stat 3 ani de zile inaintea lui. eram in fiecare seara pe o plaja mai pustie si stateam pana pe la 4-5 dimineata si ne uitam la stele, la mare, la luna, eram asa ca doi copii naivi, ca si in telenovele, stateam jos pe nisim si ne uitam la cer si vorbeam si radeam. ce sa mai zic...multe altele impreuna.Si a si plans, nu doar odata de mai multe ori, cand ne gandeam ca vom pleca fiecare la el in tara si poate nu ne vom mai vedea niciodata si poate nu vom mai vo9rbi niciodata. Deci era exact ca si mine, eu nu am mai intalnit asa ceva. Eu acum sunt in tara la noi si de cand am venit in tara de la sf lui octombrie imi da la beepuri si sms-uri.si vb si pe net...pe net nu prea poate intra ca nu are acasa si merge la net si vb, cam o ora pe zi; dar in rest, imi da atatea beepuri si mesaje ca vrea sa ma vada iar la vara si ca vrea sa fie cu mine pentru totdeauna. Dar mie mi-e frica putin, pentru ca e albanez; si nu doar, dar mi-e frica asa putin de necunoscut. Eu vreau sa merg la vara din nou sa vedem ce va fi in legatura cu noi doi. ce credeti despre mine si el?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Totdeauna am fost si sunt de partea iubirii.
Niciodata nu poti stii daca vei avea noroc sau ghinion, daca nu incerci!
Doar sa fii prevazatoare!happy

19 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

In ce limba ati comunicat?

| harciog a răspuns:

Pai da.

| Simplyy a răspuns:

A fost o relatie frumoasa, ar fi bine sa continuati cat mai repede, caci o sa uitati unul de altul si o sa fie mai urat.

| fladj explică (pentru sabin89):

Englezahappy...haha am invatat si din albaneza

| fladj explică (pentru Simplyy):

Multumesc.Noi practic si acum suntem impreuna doar ca nu ne vedem, cum s-ar zice live.Anul acesta imi termin studiile si apoi gata nu am sa mai fi stresata ca trebuie sa fiu la scoala, dar am sa fiu stresata de lucru si multe altele.Mi-e frica putin cu albanezul, eu vad ca ma iubeste, a si plans atc in grecia si foarte rar vezi un baiat /barbat sa planga. Imi spunea ca daca eram de la el din tara ma tinea mereu langa el si nu mai ma lasa niciodata de langa el sa plec. Mi-a spus ca nu a mai iubit pe nimeni asa si sa planga nu a plans pentru absolut nimeni; zicea ca si cand moare cineva el nu plange.Ce sa zic?

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu te sfatuiesc.

| fladj explică (pentru greece12):

Oare ce nu ma sfatuiesti?

greece12
| greece12 a răspuns (pentru fladj):

Albanezii sunt o natie putin cam stranie,nu te-as sfatui sa te incurci.
Stiu ca esti indragostita si nu vei crede absolut nimic rau despre baiatul de care te-ai indragostit, dar, macar ai grija!

| RuxiiRawrr a răspuns:

Mie sincer mi-ar fi frica.
Cate stiri am auzit cu albanezii care omoara romanii...
Fa ce iti spune inima:X:*

Da asa e multumesc.Insa chiar a fost asa sincerc, imi spunea chiar tot, si lucruri mai urat ce i s-au intamplat si despre tara lui cum is oameni, uneori plin de mafie, si zicea ca s-a saturat de tara lui. dar am sa am grija. oricum degeaba imi fac planuri, ca pana la vara cine stie ce se poate intamplahappy

| fladj explică (pentru RuxiiRawrr):

Da am vazut si stirisad
da multumesc de sfat. Sunt curioasa ce se va intampla pe viitor. Ca degeaba imi fac planuri.Eu mereu cand imi faceam planuri se intampla fix invers, asa ca am spus in ultima vreme sa nu mai ma tot stresez cu planurile, ci oricum vine viitorul f. repede.

Sunt indragostita f tare, intr-adevar. dar sa stii ca uneori ma gandesc oare cine stie cum e acolo in tara lui,sau cum se poarta cu alti oameni, sau cine stie? de multe ori ma framant, pentru ca tin la el si nu pot sa zic ca il cunosc atat de bine, doar din catva timp petrecut impreuna. Dar nici cum nu imi iasa din cap, cat de frumos a fost impreuna! planul meu pentru la vara e sa merg iar in grecia la lucru si cat timp is acolo, sa il analize mai bine si atc sa iau o decizie, mai are rost sau nu mai are rost.

greece12

Stii,ce e in inima ta,numai tu stii,doar sa ai grija.
Aici,in Grecia,albanezii sunt foarte rau priviti,putini sunt cei care lucreaza cinstit si isi vad de treaba frumos, cei mai multi se ocupa cu furturi de orice natura, cu trafic de carne vie si droguri.Nu te soca, din 10 rele care le auzi la stiri, 8 sunt facute de albanezi...
Te rog doar atat, AI GRIJA!
Si nu te increde usor...

sad... chiar asa dubios nu mi se parea, era coleg cu mine la lucru si dupa lucru si inainte de lucru tot cu mine era. Si chiar daca era verisorul lui acolo care lucra si statea in camera cu el, el tot cu mine era majoritatea timpului. Ce oameni ciudati cu albanezii, cum spui aici sad Am citit despre ei si se spun multe lucruri rele, dar oare chiar toti sa fie asa? Eu sper doar sa nu fie in interes dupa mine sa aiba cetatenie romana sa nu mai aiba viza. Si la asta ma tot gandesc eu.

| fladj explică (pentru fladj):

Oricum cu cetatenia nu are cum sa o aiba, decat daca se insoara cu mine si eu clar ca nu ma casatoresc cu un om pe care de abia l-am cunoscut, ca am vazut ca am stat cu o persoana cativa ani si m-a despartit de el pentru ca pur si simplu nu a mers. Asa ca nu as mai vrea iar sa ma dau cu capul de pereti inca o data sau mai grav, nu asta nici cum. Vreau sa il cunosc bine de tot.

greece12

Romania este in Comunitatea Europeana, daca iti da senzatia ca asta ar putea fi un motiv pentru care se apropie de tine, da-i bir cu fugitii.Grecoaicele ii evita complet, la 1000 de casnicii incheiate in Grecia,poate sa fie cel mult una cu un albanez...
In Grecia erai,nu puteai si tu,cunoaste un grec? Dar,daca te-au vazut tinand companie unui albanez,s-au ferit si grecii...
Si,da,albanezii astia sunt exact asa cum se spune sau mai rau.
Te rog,nu dispera si nu te innegura, doar incearca sa fii cu capul pe umeri, fii circumspecta si nu te pacali singura!

Nu stiu. Eu nu am vazut sa urmareasca ceva de genul " interes" la mine. Imi spune despre familia lui,vad ca e foarte credincios pentru familia lui, spune ca familia lui ceva degenul " va intreba ce pare au parintii". Deci asta nu mi se pare un semn de alarma pentru interes, deci cade interesul. Da multumesc, am sa incerc sa fiu cu capul pe umeri. dar pur si simplu si el si eu ne facem vise frumoase.

Da,ai dreptate ...mereu mi-am spus si cu iubirile si cu casniciile astea : nu stii daca vei avea noroc sau ghinion.Eu il numesc un joc de noroc, ca si o loterie happy

| reaper a răspuns:

Uite ceva informatii despre Grecia http://www.6n.ro/grecia/