| Andreeaioan115 a întrebat:

Buna,băiatul se întâlnește cu o fata foarte frumoasa,ma simt o urata și frustrata, nu ma pot calma ((((( m-a lăsat din cauza urâțeniei.

14 răspunsuri:
| MarioADV a răspuns:

Exista unele dispozitive care te ajuta sa te simti mai bine.Gasesti pe amazon de toate marimile.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Aha, deci de asta te-a lasat? Pai si ce poti sa mai faci acum? Nimic. Treci peste.

Ok, ok... stiu ca vorbim degeaba aceste lucruri, dar o sa zic asta mereu. Nu ma deranjeaza. A, si nu uita sa te imbraci gros, e frig afara.

| barbar a răspuns:

Daca aia e poza ta, nu mai zâmbi și tot-ul va fi în regulă. Nu ești deloc urâtă. Este o supra-exagerare in urma dezamăgirii tale, care vine din prea multe așteptări. Este film făcut după o carte celebra: Great Expectations.

Doar că în film el este cel care are prea multe așteptări.

Uită-te la film și spune-mi cum se termină că nu mai știu.

| barbar a răspuns (pentru MarioADV):

Mario, tati, fata e serioasa, are o tragedie la vârsta ei și tu faci glume seci, și care sunt depășite. Nu mai rade nimeni la glume din astea!

Ar fi trebuit să ți se filtreze puțin raspunsul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te-a lasat pentru un motiv atat de superficial, mai ales ca nu esti urata(daca tu esti in poza de la avatar), inseamna ca nu a fost sa fie! Treci peste asta, alege persoane potrivite care te apreciaza.

| NarcisIfrim a răspuns:

Andreea,esti frumoasa si tu stii asta! Dar te frustreaza faptul ca te- a lasat.
Te-a lasat, ok.Nu s-a sfarsit lumea.Schimba-ti parerea despre tine, si dupa vino aici.Cat timp tu nu te faci pe tine fericita si frumosa, nu depinde de nimeni sa te faca fericita, doar de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei să îți spun adevărul? Te o lăsat că ești proasta nu că ești urâtă, crede-mă că ești o tipă foarte frumoasa arăți ca o barby dar minte ioc ..acum înțelegi? Și oricum nici ăla nu era mai Smart decât tine daca o vrut doar sa te folosească. băgați mințile în cap și nu mai crede tot ce zboară, maturizează te că nu mai ai 10 ani.am stat puțin de vorbă cu tine și am văzut că ești speriata de bombe, ești varza pe bune nu ai pic de personalitate și încredere în tine.in schimb ești una dintre cele mai frumoase fete de pe TPU au niste ochi superbi. stai liniștită că o să îți găsești și tu dar trebuie sa lucrezi la psihic că ai probleme serioase nu gluma. trebuie să te duci la un psiholog că ești speriata de bombe și crezi in tot ce ți se spune și te consumi degeaba apoi te mai miri dracului de ce ești insomniaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M am uitat la poza ta de profil și nu ești urata. E el fraier fata! Lasă l naiba.

| Andreeaioan115 explică (pentru anonim_4396):

Astăzi prima data m-am îmbătat și uite de durere (

| mgtow a răspuns:

Viata e hoțomană

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu putem fi toti frumosi; exista un urat pentru fiecare urat! Fericiti sa fim!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ei lasă, că și femeile urâte, dacă chiar ești așa, fac și copii, au succes în diverse meserii, nu spun care, așa că te poți calma.
Dar ca să te calmezi ai nevoie de un băiat.

| Carcel3000 a răspuns (pentru sadrian46):

Eu sunt tare drăguță și frumoasa doar ca nu am noroc în cariera și nu știu ce sa fac cu viata mea. Mi as dori sa fiu urata da cu cariera și bani

| universe3 a răspuns:

Bine,dar unde e intrebarea?