| Nukro a întrebat:

Buna Băieți, dacă ar fi sa primiti un mesaj de la o fata pe care ați blocat-o pe rețelele de socializate, ce mesaj v-ar atrage atenția adică sa vorbiți cu persoana potrivită, sa va facă sa ii răspundeți la sms sau la un apel. Va rog e Ft important PTR mine, mersi.

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde ce ai facut, daca i-ai facut un rau scrie-i un mesaj lung din suflet in care sa explici situatia, cat regreti si scuzele de rigoare, ce naspa e de cand nu mai e in viata ta etc.
Daca ti-a dat block ca gen s-a plictisit de tine mai bine o lasi balta

| Ineys a răspuns:

Ti-a facut ceva anume persoana respectiva? De ce nu vrei sa vorbesti cu ea? Daca o faci doar din orgoliu sau alte tampenii d-astea, faci o mare greseala. Vorbeste cu persoana respectiva, pune-te pentru 1 secunda in pielea ei, nu ti-ar placea ca cineva sa te ignore asa.

Acum, daca ti-a gresit cu ceva, explica-i ce s-a intamplat. Asa mi se pare politicos.

| DeathIncarnate a răspuns:

Sincer,as astepta sa vad ca ii pasa, si e dispusa sa faca ceva sa’mi arate asta.
Iar daca imi da un mesaj vreau sa fie din suflet, sa-mi spuna cum se simte si ce a determinat-o sa’mi dea acel mesaj.
Sinceritatea este de apreciat si n’ai nevoie de romane pentru a descrie ce simti.

| Plato a răspuns:

Daca am blocat-o, cum imi mai da mesaj?
Banuiesc ca depinde de motivul pentru care n-am vrut sa mai interactionam. Daca am blocat-o ca a scris "var" in loc de "v-ar" de exemplu, m-ar lovi la corason un mesaj corect gramatical. Deci depinde.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Daca as ajunge s-o blochez clar nu m-ar atrage absolut niciun mesaj.

| Nukro explică (pentru Adry05):

Din ce cauza mi-a dat Block nu știu, eu nu i-am făcut niciun rau, pot spune ca am cunoscut persoana într-un moment și loc nepotrivit poate dee asta

| OldSoul a răspuns:

Sa-mi spuna ca e gravida si ca eu sunt tatal.

| mgtow a răspuns:

Mai degraba as vorbi cu ea ca sa-i fac ciuda ca nu-mi pasa sa o primesc din nou in viata mea. Inventez o poveste ca am 2 cu care mi.o pun duminiciile si scap de griji

| Nukro explică (pentru OldSoul):

? buna nu cred ca ar fi o idee buna in al minți, mulțumesc dar nu pot sa ii spun din astea mersi

| Hammurabi a răspuns:

Dacă poți suporta un răspuns sincer, o să-ți răspund sincer.
Dacă am blocat pe cineva (cu toate că eu nu am conturi pe rețele de socializare) nu există nici o variantă să mă răzgândesc. Absolut nici una.
E o persoană cu care refuz să interacționez și asta e tot.
Chiar nu contează motivele. Și nici nu mă simt obligat să dau vreo explicație. (cu toate că persoana respectivă va știi sigur motivul)

| Nukro explică (pentru Adry05):

Nu i-am făcut nimic rau poate din plictiseala dar nu cred ca a avut timp sa se plictisească in fine mersi

| Nukro explică (pentru DeathIncarnate):

Mersi

| Nukro explică (pentru Hammurabi):

Ms

| Nukro explică (pentru Hammurabi):

Da adevarul doare știu, unica chestie este ca știu ca pot schimba asta, as vrea sa ii vorbesc PTR ultima data in fata niciodată nu i-am spus ce simt pentru el vreau sa îl văd cu orice preț