Nu este pregatit de relatie dar vrea sa-ti faca un copil?
Daca vrei un copil poti accepta, daca nu vrei da-i papucii, nu este om serios.
Hai sa-ti traduc: nu vreau sa te iau de nevasta si nici sa fiu cu tine toata viata, dar vreau sexuiala cand am eu chef, atat cu tine cat si cu alte femei.
Stai linistita ca nu vrea nici copil, dar asta este ameteala ca sa capete sex cand vrea organul lui, odata ce ti-a spus ca nu vrea relatie serioasa nici copii nu va face cu tine.
El mai are un copil căruia i s-a dedicat trup și suflet, pentru el a acceptat să rămână Intr o căsnicie doar in acte, pentru a fi aproape de el.
E foarte complicată situația, nu vreau nici să judec, deoarece consider că fiecare are propriile probleme, situații delicate...dar nici nu vreau sa mă pierd pe mine. Diferența de vârstă dintre noi este de 17 ani....deci, înțeleg și că marea majoritate ar refuza sa mai ia totul de la 0 la 50 de ani.
imi asum faptul ca eu gandesc subiectiv....privind obiectiv, parerea ramane aceeasi?
Hai sa fim seriosi, daca te iubea era cu tine, dar este cu nevasta-sa si cu fii-su, tu fiind o concubina care-i satisface lui organu, nimic altceva.
Minciuni de acest gen spu n toti curvarii, ca doar nu se va casatorii cu toate fufele cu care se culca.
Este pacat ca nu ai suficient creier, sa intelegi ca ala nu te va lua pe tine de nevasta, niciodata, ca azi esti tu si maine este alta, depinzand cat de repede se satura de tine.
Nu a fost nevoie sa citesc dupa "du-te vino".
Are Commitment issues.
Fugi de asa ceva si vezi-ti de viata. Da-i block si nu te mai uita inapoi.
Poti gasi un barbat normal, care stie ce vrea de la viata. Nu mai accepta firmituri.
Poate gasesti pe cineva care este pregatit pentru o relație serioasă si sa fie tata cu adevarat.
Nu cred ca duci lipsa de vreun donator daca chiar este nevoie.
Merita respect pentru sinceritate, dar il poti respecta de la distanta.
Daca te complaci in imaturitatea lui, el va continua cu aberatii.
Eu îmi doresc foarte mult un copil și îmi asum să îl cresc singura...dar mă gândesc și pe viitor daca va fi același du-te/vino, iar el sa fie implicat.
Te cred, dar nu cu el.
El insusi este un copil. Nu poate avea o relatie normala, cum crezi tu ca poate fi tata? In cel mai bun caz te va lasa balta, altfel iti va face viata un chin.
Meriti mai mult. Copilul merita ce e mai bun!
Sa fii iubita!
Te cred, dar el vrea doar sex. Copilul este un pretext. Ce faci daca dupa cativa ani gasesti un om cu care vrei sa te casatoresti si copilul nu il accepta?
Gandeste-te bine, pentru ca un copil are nevoie de ambii parinti.
El mai are un copil căruia i s-a dedicat trup și suflet, pentru el a acceptat să rămână Intr o căsnicie doar in acte, pentru a fi aproape de el.
E foarte complicată situația, nu vreau nici să judec, deoarece consider că fiecare are propriile probleme, situații delicate...dar nici nu vreau sa mă pierd pe mine. Diferența de vârstă dintre noi este de 17 ani....deci, înțeleg și că marea majoritate ar refuza sa mai ia totul de la 0 la 50 de ani.
N-ai dat toate datele problemei de la inceput.
Deci esti amanta. O amanta tanara. Foloseste varsta ca pe un atu si gaseste-ti un barbat doar al tau.
Esti femeie tanara si tu stai sa astepti dupa un mos?
As fi inteles disperarea de a avea copil daca aveai peste 40-45 de ani. Dar asa?