| vnjkdfhusdhfu a întrebat:

Buna!
ce ma sfatuiti sa fac in situatia in care am fost cu un barbat intr-o relatie 2 ani de zile, alti doi am fost intr-un du-te/vino continuu, intalniri ocazionale, conversatii, dar fara o relatie asumata, iar in urma unei discutii serioase recent imi spune ca nu stie ce vrea, nu e pregatit pentru o relatie, insa doreste sa faca un copil cu mine...

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este pregatit de relatie dar vrea sa-ti faca un copil?
Daca vrei un copil poti accepta, daca nu vrei da-i papucii, nu este om serios.

| vnjkdfhusdhfu explică:

Eu îmi doresc foarte mult un copil și îmi asum să îl cresc singura...dar mă gândesc și pe viitor daca va fi același du-te/vino, iar el sa fie implicat.

| ioana748 a răspuns:

Poate gasesti pe cineva care este pregatit pentru o relație serioasă si sa fie tata cu adevarat.
Nu cred ca duci lipsa de vreun donator daca chiar este nevoie.
Merita respect pentru sinceritate, dar il poti respecta de la distanta.
Daca te complaci in imaturitatea lui, el va continua cu aberatii.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu a fost nevoie sa citesc dupa "du-te vino".
Are Commitment issues.
Fugi de asa ceva si vezi-ti de viata. Da-i block si nu te mai uita inapoi.
Poti gasi un barbat normal, care stie ce vrea de la viata. Nu mai accepta firmituri.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru vnjkdfhusdhfu):

Te cred, dar nu cu el.
El insusi este un copil. Nu poate avea o relatie normala, cum crezi tu ca poate fi tata? In cel mai bun caz te va lasa balta, altfel iti va face viata un chin.
Meriti mai mult. Copilul merita ce e mai bun!
Sa fii iubita!

| Violleta2022 a răspuns:

Hai sa-ti traduc: nu vreau sa te iau de nevasta si nici sa fiu cu tine toata viata, dar vreau sexuiala cand am eu chef, atat cu tine cat si cu alte femei.
Stai linistita ca nu vrea nici copil, dar asta este ameteala ca sa capete sex cand vrea organul lui, odata ce ti-a spus ca nu vrea relatie serioasa nici copii nu va face cu tine.

| I0NUTA a răspuns (pentru vnjkdfhusdhfu):

Te cred, dar el vrea doar sex. Copilul este un pretext. Ce faci daca dupa cativa ani gasesti un om cu care vrei sa te casatoresti si copilul nu il accepta?
Gandeste-te bine, pentru ca un copil are nevoie de ambii parinti.