| Ella11567 a întrebat:

Buna,

Ce pareri aveti despre dependenta de partenerul de viata
Ex. Cand trebuie sa plece pentru. Cateva zile starea mea emotionala e la pamant
Plansete, frica, neputinta fara chef de nimic intr-un cuvant

Aveti ceva sfaturi / solutii care ar putea ajuta?
Menzionez ca am si un copil mic

Multumesc

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este dependenta de partener. Cred ca este un sentiment normal. Bravo tie ca iti iubesti partenerul. Este firesc sa te simti nasol fara el, sa iti fie dor si sa nu te simti confortabil. Inseamna ca il iubesti. Sunt sigur ca si el se simte aiurea fara tine, mai ales fara copilas. Dar asta-i viata ce sa faci...

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Nu există ma dependența de partener eu chiar mam scârbit ba atâta de rău ști cum ma scârbit de cuvântul ăla dependenta? Sa nu-l vad în fata ochilor asa ma scârbit de cuvântul ala

Ma frate când iubești cu Adevărat da cu Adevărat ma cu Adevărată din toată inima ai muri pentru inima pe care o iubești cu adevărat da cu Adevărat normal ma normal ca vrei s-o auzi normal ca vrei s-o vezi normal ca vrie sa ști dacă este bine cine morți și rasa lui ma ar fi atâta de piatra atâta de distrus sa stea Atâtea zile fără să-ți vezi inima pe care o iubești cine ma? Cine? Ba frate iubești cu toată inima ma cu toată inima o sa vrei s-o vezi s-o auzi terminați ma dracu cu cuvântul ăla cu dependență era sa zic acum.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo din toată inima mea uite aicia ești fratele meu cu Adevărat aicia miai câștigat inima chiar dacă ești topGDinlă ști tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Eu nu sunt fan andrew tate. Dar omul chiar are dreptate in anumite aspecte. Spre exemplu: doar femeile, copii si animalele de companie primesc dragoste neconditionata. Barbatul pentru a fi acceptat, trebuie sa ofere ceva la schimb. Fie resurse fie sexualitate. Loialitatea unei femei dureaza fix cat barbatul poate indeplini un scop, este util intr-o anumita circumstanta. Mi sincer mi-se pare o declarati foarte adevarata, trista intr-adevar, dar reala.

Pai cum dracu ma câteva zile sa nu ști nimic de omul de inima pe care iubești cu Adevărată? cu dracu vine asta cum dracu? Cum? Dacă a păți ceva? Daca sa legat un drogați morți lui și rasa lor de drogați de AdrewTopProxenti toți dacă sa legat cineva de ia vai morți lui ala și toată rasa lui săi facă ceva rău și sa plângă ști cum? JALE CU ĂLA sa fie și femeie dacă îi face rău JALE poate na la femei nu ma baga da dacă vad ca îi face rău îți dai seama frate o fac elicopter vai de morți lor cine îi ds o lacrimi mica mica de or jos și plânge (

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru anonim_4396):

Iar începi cu proxenet ul ăla și frasu de TopProxențiGay. frate va implor eu cu toată inima nu va mai luați după ăla nu-l mai urmați pe nenorcitul ăla scârbă aia de Andrew morți lui ăla este un mare mare mare jegos și proxeneți mulți milionari nu se complica cu ăștia mici ăștia învârte afaceri imsene corporații mari proxeneți multi milionari nul mai urmăriți pe nenorcitul ăla va face prosti agresivi handicapați "omul" ăla acum o arde cu Dumnezeul și Allah și curan și ca este musulman da el nu are nicio treaba totul face asa ca să-l vadă oamenii om bun când el învață numai rahaturi coli Adolescența chiar și oamenii în toată firea îi face agresivi îi timpeste grav de tot nu va loați după bolnavul ala frate va rog eu frumos decsheți ochi ca ala este un mare nenorocit nu știu cum de nu vedeți ce face el

Sunt 3 zile boss un mesaj mic ceva sa ști este enorm de importat nu-i asa ( 3 zile nu ști nimic de inima car o iubești cu adevărat da cu Adevărat sunt mulți drogați frate mulți pedofili jegoși mai este și formați AdrwwProxenți îți dai seama ca ăștia nu-s sănătoși agresivi rău bolnavi Un mesaj mic sunt bine totul este bine sa frate ca nu pățit nimic nu? Cum dracu ma să fi atâta de piatra sa nu-ți pese 3 zile ce dracu mai este și asta

| HarryM77 a răspuns:

Înseamnă că ca chiar îl iubești, E un tip norocos

| SuperCoolDude a răspuns:

Esti emotiva atata tot. Mergi la un psiholog. Noi nu te putem ajuta in probleme medicale sau emotionale.

E frumos ca va iubiti. Astfel de sentimente nu ar fi fost daca nu era iubire la mijloc, dar ai grija sa nu te copleseasca sentimentele astea.

Trebuie sa vorbesti cu un terapeut sau un consilier de relatii.
Si ii spui si partenerului chestia asta.

Decat sa devina o problema, expune ce te doare. Nu deveni sufocanta sau deprimanta.

Bafta