| MosIon a întrebat:

Buna. Cred ca peietena mea ma inseala. Nu stiu cum sa fac sa aflu, eu lucrez intr-un capat, ea in altul. Nu pot sa lipsesc de la lucru sa vad ce face ea, dar dupa cum se comporta asa pare. Ce idei aveti?

12 răspunsuri:
| Konstantinos99 a răspuns:

Aparentele pot insela si in orice caz fara dovezi clare e inutil sa crezi asta. Poate s-a schimbat si din cauza ta, nu stiu nimic si nici tu nu ar trebui sa te ingrijorezi grav pana nu esti 100% sigur(vezi cu ochii tai) poate e schimbata datorita unui antoraj mai nou

| LisaJulie a răspuns:

De unde esti sigur ca ea te insala? S-a schimbat ceva in comportamentul ei?

| MosIon explică (pentru LisaJulie):

Da, e mai nervoasa ca de obicei, nu mai facem dragoste…

| MosIon explică (pentru Konstantinos99):

Intr-adevar si a schimbat locul de munca acum vreo 6 luni, nu mai facem dragoste, pare ca se enerveaza mai repede ca de obicei din lucruri stupide ba chiar mi-a spus sa o fac cu alta

| Konstantinos99 a răspuns (pentru MosIon):

Daca ti a spus asta e clar cat mai tine la tine. Eu cred ca de fapt nici nu te mai considera iubitul ei. Vezi daca mai poti repara ceva. Sotia sau prietena se tine acasa, eu asa stiu happy acum tu stii trebuie, iti asumi sa vezi cum e viitorul fericit. Domane ajuta succes!

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca problema persista mai mult de o luna, si vezi ca nu dai de capat, iar ea nu vrea sa discute problema incat sa o rezolvati, eu zic sa o parasesti. Nu are rost sa traiesti cu griji si cu stres atat de mult timp fara sa se rezolve nimic. Iar dupa ce ii comunici ca vrei sa va despartiti, iar ea este ok cu asta, clar inseamna ca te-a inselat. Pentru ca o femeie niciodata nu va pleca "nesifonata" dintr-o relatie, daca nu are un "plan de rezerva".

| MosIon explică (pentru StoicAnalysis):

Dupa 10 ani de relatie nu e chiar asa usor ce spui tu acolo

| Cresta a răspuns (pentru MosIon):

"Da, e mai nervoasa ca de obicei, nu mai facem dragoste…"
Ia vezi ca e insarcinata. Asta e reactia multor femei.
Sau, ai suparat-o cu ceva. Poate crede ca tu o inseli si nu te mai vrea.
Decat sa o suspectezi de ce ai face tu, mai bine stati de vorba deschis.

| Kufu95 a răspuns:

Fără dovezi clare, nu ai de ce să îți imaginezi așa ceva.

| MosIon explică (pentru Konstantinos99):

Nu se tine in casa, toti avem drepturi egale. Acum sper doar sa am doar eu prostii in cap si sa gresesc

| 1RealSoul a răspuns:

Poate are ceva pe inima ei și sufletul ei! Dece judeci omul înaintea să-l cunoști cu Adevărat! Poate are probleme de sănătate serioase! iar tu o judeci în loc s-o înțelegi cu Adevărat să asculți ce are pe inima și sufletul ei!

Nu trebuie săi dai astfel de filme ce-ți întunecă mintea inima și sufletul te poți îmbolnăvi! cu Adevărat și dai într-o gelozie anormal! Nu-ți mai dai filme bolnave că nu te înșelat absolut nimeni! Spune-i prietenii tale urgent ce crezi despre ea! Ca să știe ce se întâmplă între voi doi, doi oamenii într-o relație nu acuză pe nimeni nevinovat!

| MosIon explică (pentru 1RealSoul):

Te duci prea departe. Probleme de sanatate, ca nu o ascult… prostii. Ai dus o fix unde ai vrut tu. Nu se pune problema de probleme de sanatete. Dupa 10 ani impreuna si 8 traiti in acceasi casa nu cred ca se pune nici problema de a o cunoaste