Buna! Este clar ca nu e ceva trecator. Nu ai cum sa stai cu cineva si sa crezi ca e ok sa simti ca nu e ce trebuie. Inseamna ca e momentul sa te desparti si sa mergi mai departe pentru ca nu esti multumita de relatia in care esti.
Ai fost atrasa de aspectul lui fizic doar ca de caracterul lui nu ești, poți sa ii propui tu ceva adrenalină, mergeți si vizitați case bântuite, sex in pădure, sa faca cv masculin, sa iti arate masculinitatea, bdsm, se poate rezolva, spune-i ca omul nu stie, faceti sex in 3, sunt solutii nu trebuie o despartire, in ziua de azi atat de usor e o despartire, voi sunteti emotionale, trebuie sa aveti parte de drame
Este normal doar in situatia in care nu mai iubesti persoana cu care esti in relatie si nu mai simti atarctie pentru ea, atunci cauti in alta parte...
Este evident ca nu esti compatibila si nu ai nimic in comun cu actualul iubit.
"Credeți că este normal să te simți atras de altcineva atunci când ești într-o relație?"
Pentru mine nu e normal.
La 20 de ani s-ar putea sa mai ai nevoie de experiente. O relatie stabila cu o persoana diferita, poate nu e cea mai buna solutie pentru tine.
Se intampla si d-astea, cred si eu ca dupa o relatie de cativa ani a aparut monotonia si nepotrivirea dintre parteneri care duce de obicei la despartire. Nici nu stiu de ce mai stai cu el daca e mai mic si nu e potrivit pentru tine, va pierdeti timpul de pomana reciproc.
Nu poti controla de cine te simti atrasa, e ceva involuntar, de multe ori te atrage ceea ce nu ai acasa.
Nu s-a schimbat nimic la tine, asa erai si inainte si asa vei ramane, nu prea iti place de el cu adevarat, asa ca te simti atrasa de cine iti place cu adevarat, e total normal.
Nu va potriviti clar, iti trebuie unu de care-ti place, dar si caruia sa-i place adrenalina ca si tie.
Ar fi bine sa te indrepti catre ce-ti place cu adevarat.
Nu este normal ce spui, cand esti intr0o relatie trebuie sa te atraga acea persona, nu alta.
Deci pe asta cu care spui ca esti acum nu-l placi destul, il placi pe ala ce te atrage mai mult decat asta cu care stai.
Daca s-a schimbat ceva la tine? Stai linistita asa is majoritatea femeilor, 90% poate si mai multe,dar si barbatii la fel fac.
Asta ce esti acum cu el nu a fost ce cautai nici cand l-ai gasit,ori cand ati inceput relatia,dar tu neavind altceva la indemina ce ai spus,merge si asta,asa ca ai stat cu el pana cand aparu barbatul tau visat,barbatul mortal
Acum daca e sa o luam pe bune,normal ar trebuie sa ai o relatie cu cineva care te atrage,sa te saimti atrasa fizic,sa iti placa,sa vrei sa fii cu ala etc.
Asta este primul pas,apoi vezi si restul,ce caracter are,daca te intelegi,daca te potrivesti la pat bla bla.
Nui vorba de linioste si adrenalina,nu ai cum sa fii la fel cu partenerul in toate. Faptul ca lui ii place linistea,aia nu ar fi problema,poate omu sa mearga cu tine,te arunca in mare,el sta pe mal,poate sa doarma pana te ineci tu,problema este ca nu te atrage fizic
Deci cam despre asta este vorba.Cel mai indicat este sa spui astuia ca nu mai vrei sa fii cu el,. apoi te duci la ala care spui ca te atrage.
Dasr nu sa te duci prima data la ala sa faci probe sa vezi cum e,apoi de nu-ti convine,hai la fraier iar,nu asta e magarie.
Ok ai vazut ca esti atrasa de alt gen de barbat,rezolva cu asta,apoi esti libera de contract te duci la ala.
Daca cu ala nu merge,ori ala bvrea doara sa ti-o traga si apoi pa si la gara este riscu tau, riscu meseriei o sa ramai pe dinafara, dar o sa gasesti altul, la fel care sa te atraga, care la fel o sa ti-o traga si tot asa
In felul asta o sa fii vazuta o femeie normala, adica nu una care sta cu unu si si-o trage cu altii.
Nu cred ca conteaza daca e normal sa te simti atras de altcineva atunci cand esti intr-o relatie. Chiar daca e normal, e ceva daunator. Ar fi bine sa-ti analizezi sentimentele fata de partenerul tau si sa te hotarasti daca vrei sa pastrezi relatia cu el sau nu.
Tentatiile astea sunt periculoase. Ai putea sa pierzi ceea ce ai si s-ar putea sa-ti para rau. Poate vei fi cu un tip mai mare asa cum iti doresti, poate chiar te vei casatori si vei face copii cu acel tip, dar poate acela nu te va pretui asa cum o face actualul tau partener. S-ar putea ca peste ani si ani sa-ti dai seama ca ce ai tu acum a fost cea mai frumoasa relatie pe care ai avut-o vreodata dar va fi prea tarziu sa te intorci la el pentru ca va avea deja pe altcineva in viata lui.
Nu e in nimic in neregula, e normal sa te simti atrasa de diversi oameni de-alungul vietii. Poate iubitul tau nu e potrivit pentru tine, dar doar tu stii raspunsul.
Cred ca vrei sa spui mai degraba ca se poate intampla, nu neaparat ca e 'normal'. Nimic nu e vesnic, cu atat mai mult o relatie, dupa un timp apare monotonia de multe ori, dispare iubirea si in locul ei isi face loc obisnuinta si atasamentul ala de "imi e bine asa cu el/ea" dar dupa cativa ani nu mai e aceeasi pasiune, e ca si cum ai manca zi de zi acelasi fel de mancare, te saturi. Oricum la 20 de ani e inca copila si nu stie ce vrea de la viata, inca nu e la maturitatea emotionala incat sa ii stea capul la relatii serioase.
E normal sa te simti atras de alti oameni, mai ales cand esti tanar si plin de hormoni. Asta nu inseamna ca trebuie sa iti inseli iubitul/iubita, sau ca nu il/o iubesti. De cele mai multe ori, aceste "atractii" sexuale sunt doar niste curiozitati, fantezii. Nu inseamna nimic si iti vor trece. Important e sa fii sincer cu tine si cu ceilalti din jur. In cazul de fata, ea ar trebui sa se intrebe daca vrea sa continue relatia cu actualul iubit sau nu, avand in vedere ca se gandeste de ceva timp ca poate nu se potrivesc. Comunicarea e cea mai importanta
De la atractie la inselat e doar un mic pas, cand te atrage altcineva e clar ca ceva ii lipseste relatiei, insa exista si cazuri cand relatia decurge perfect dar tot te atrage alta persoana, mai ales fizicul sau din punct de vedere sexual care poate duce la indragosteala. Daca se intreaba daca e ceva cu ea sau daca relatia ei nu e ce trebuie eu zic ca nu mai e cale de intoarcere, cel mai sanatos lucru pe care il poate face e sa se desparta, dupa cativa ani ti se ia de aceeasi persoana.
Nu mersi, eu nu sunt atrasa de batranii cu bani
Monotonia nu apare singura, apare din cauza voastra ca sunteti comozi si nu faceti nimic sa spice the things up.
Care 'voastra'?
Dupa un timp e normal sa apara obisnuinta, e ca si cum ai manca zi de zi acelasi fel de mancare, mai ales daca partenerul/partenera au un downgrade.
A voastra, a celor care va plangeti de relatii monotone dar nu iesiti cu iubitele pe nicaieri si nu faceti nimic in general de cand obisnuinta e ceva rau? Si ce downgrade? Intr-o relatie sanatoasa amandoi evolueaza
De ce doar barbatii trebuie sa faca ceva, dai de inteles femeile trebuie sa astepte si atat, ceea ce nu e deloc ok. Obisnuinta oricum apare dupa o perioada, iubirea aia de la inceput sau pasiunea oricum se vor diminua in timp, asta incerc sa zic.
Downgrade? Schimbari fizice sau de personalitate ale partenerilor, ba se ingrasa, ba devin mult mai diferiti si asta distruge atractia.
Ce zic eu si ce intelegi tu )) esti beat, vericule?
Tu esti singurul/singura care nu a inteles ce am zis, misandria ta e penibila.
Lenea ta e penibila, lenea de a gandi si de a trai.
Daca nu ai personalitate si esti un om plictisitor degeaba te invita iubita in oras daca o faci de ras strambi din nas la orice initiativa de-a ei si orce vrea ea tragi spre patul de acasa ca mori de lene
Atractia fata de persoana iubita nu scade cu cateva kg in plus decat daca mental ramai blocat la 15 ani sau esti vreun pedofil si nu realizezi ca oamenii maturi nu arata ca la 20 de ani, mai ales dupa un copil
Oricum majoritatea nu meritati sa isi strice nicio femeie corpul pentru voi si sa va faca un copil daca toate modificarile acelea nu le puteti vedea ca pe un sacrificiu facut pentru copilul vostru, ca pe o marturie a relatiei voastre, eu iubesc fiecare cicatrice a sotiei mele
Problema e ca voi nu sunteti in stare sa creati conexiuini profunde, va alegeti partenerii dn motive superficiale si apoi tot voi va plangeti de monotonie cand sa fim seriosi daca te intreb cat de lenes esti pe o scara de la 1 la 10 o sa imi zici 11
Relatiile nu sunt ok de la sine, se mentin prin munca AMANDURORA
Unii sunteti facuti sa muriti burlaci si sper sa ramaneti asa
Tu sigur ca la 35 nu te mai ia nimeni
Si cica nu zace o monstruozitate de misandrie in tine : ) ) ) am ras cu pofta. Ma amuza foarte tare lumina proasta in care incerci sa pui rasa masculina iar femeilor le ridici altare.
Esti analfabet functional vere
Eu: intr-o relatie sanatoasa amandoi evolueaza
Tu: ahaaa, misandrie
Eu: Relatiile nu sunt ok de la sine, se mentin prin munca AMANDURORA
Tu: ma amuza foarte tare lumina proasta in care incerci sa pui rasa masculina iar femeilor le ridici altare.
Te incearca un autism, vericule.
De fapt tu esti cel/cea care nu intelege ce zic, efectele drogatului mai ales la varste fragede isi spun cuvantu'
Drogat, nedrogat, ma suporta cineva asa cum sunt )))) tu in starea ta naturala, nealterata de substante esti in cel mai low loc mintal, asta e mult mai grav
Mi-a fost lene sa raspund la tot ce ai scris acolo, dar 85% din poliloghia aia arunci cu noroi in barbati la modul "majoritatea nu meritati ca femeile sa va faca un copil", "sunteti superficiali" aproape doar generalizari penibile, mai amuzant e cand scrii romane despre cum am 35-40 de ani si voi muri singur : ) )
Asta e marea ta realizare in viata bwhahahaha. Probabil tot cineva ca tine, o persoana normala ti-ar da jet in secunda 2.
Normal ca ti-a fost lene, de lene o sa si mori
si inchei cum am inceput ca asta e esentialul: monotonia e cauzata de lene, de lipsa de implicare, nu exista monotonie intr-o relatie in care amandoi fac eforturi decat daca au imaginatia unui cartof
Marea mea realizare da, tu nu ai nici atat ai 50 000 de raspunsuri pe TPU si Digi, realizarea ta e un nickname care suna a telenovela spaniola si in mintea ta e foarte original, unic, cu asta te mandresti tu.
Probabil dormi cu bunica in pat de aia dormi 3 ore pe noapte
Lasa normalul pana si Ray e mai destept decat tine
Hai ca deja ai dat-o in balarii tipic tie, nimeni nu e mai bolnav decat o persoana care nu isi stie sexul, ar cam trebui sa te alarmeze asta...sau poate esti hibrid, un specimen aparte.
Normal ca pentru un om marunt ca tine casatoria e ceva wow, cand viata nu a fost atat de blanda cu tine : ) ) )
Normal ca pentru un om marunt, lenes, fara prezent si fara viitor ideea ca cineva te poate suporta si nu se poate plictisi de tine e ceva de neconceput ai dreptate sa gandesti asa si iti inteleg frica de responsabilitati, asa e cand te sterge mama la fund pana la 25 de ani
De mine lumea se plictiseste greu, am ceva special.
Nu se vede
Citesti in stele?
Uita-te te în privat băgamași **** morți tăi de rasa spurcată care va omorâți copii și va violați copii morți voștri de români spurcați infecți rasă spurcată sate mai prind ca te legi De toți morți îți iau toți ras mati
Pe mine ma înjuri cu mine ai ai morți mati de rasa spurcată români spurcați care va violați copii și îi omorâți. Morți tai de zdrențele infecte sa te mai prin o data ca te legi de ia ai belti *** rău rau rău rău de tot
O data sate mai prin futs morți tai o data o data sate mai prin ca scrii ca zici ca spui ceva de ia futos morți tai de pedolfi rasa spurcată români spurcați futuva rasa la. Toți în gura
O data sa mai scrii ce va de ia o data sa mai zici ceva de ia TE GADESC! te găsesc futus morți tai rasa spurcată morți voștri de români spurcați vilatori pedofili zdrențele o data sate ma prin rasa voastră morți tai
Cu drimero nu am treaba voi știți între voi treaba voastră.
Da când te legi de inima mea eu nu uit futus morți tai nu uit niciodată cine se leagă de inima mea și mama și tata sa fie și ori cine sa fie sa fie omor pentru inima mea nu exista limita futuva rasa de români spurcați vilatori pedofili futurist în gura prin Germania rasa voastră de infecți pedofili morți voștri
De români spurcați și infecți rase spurcate morți mati sa sugi**** români spurcați sate mai prin o data cai spui ceva și zici ceva vai de morți tai și de morți tai
Cât am sa trăiesc pe lumea asta o sa fi Dumașmanul mei morți tai Dalmore nume de români spurcați și infecți pedolfi vilatori rasa voastră zdrențe infecte
Teau futus arabi în gura asa țiai pus numele așai? așai Damimuie ooo pardon Dalmore numele tău îmi aduce aminte de (România Spurcați infecți pedofili criminali care își omoră copii și îi violează
Sunt cu ochi pe tine român Spurcată o data sai mai spui ceva o data sai mai scrii ceva urat și săte adresezi urat la inima mea vai de morți tai vai de morți tai nici nu ști ce te aștepta rasa mati dămimuie pardon Dalmore asa te chema sunt cu ochi pe tine infecție morți tai și rasa mati
Tu ce morți tai vrei ma? Vrei sa sugi *** și nu ști cum? Ieși morti tai și băgați morcovul apa în c*r română spurcați infecți
Noapte bună Dalmore morți tăi rasa mati Români spurcați infecți pedofili drogați plini de depresi și aparate și drogrui este plina Germania de voi ca (idee)... Puncte puncte...
Te-ai maturizat la 20 de ani și e momentul ca să treci la bărbații de 23 - 26 de ani.
Te desparți de ăla și cauți unul de 23 - 26 de ani că de acum ești femeie frumoasă și nu mai ai nevoie de ăla cu care ești.
Nu îl mai iubești, este doar atașament între voi 2, a intervenit monotonia,tocmai că tu ești tipul de fata ce prefera adrenalina și el e mai chibzuit,mai chill. O sa ii frângi inima,voi femeile la asta va pricepeți cel mai bine, mai bine spune-i că nu îl mai iubești decât să îți bați joc de el, deja îl văd ca pe o victimă, daca e sensibil rămâne cu traume ireversibile din cauza ta. Eu daca as iubi o fata nu m-ar impresiona nici fata Miss Univers, sau 1000 la un loc, una e înțelegerea între voi 2, alta e iubirea, care pare că s-o cam stins.
Dar fa ce îți dictează sufletul, dar vezi că băieții "bad boys' o sa își bată joc de tine, nu sunt stabili emoționali. Decizia îți aparține c.o.a.i.e
Baietii bad boys mereu o sa isi bata joc de ele, dar ele nu inteleg pentru ca multe se bazeaza pe partea emotionala, ce simt pe moment. Si e oke, dar depinde de context, in alegere femeile in general fac alegeri gresite, apoi peste 1 an isi dau seama in ce s au bagat.
Sunt ființe emoționale și de aceea. Nu înțeleg că așa e in ADN-UL lor,sa fiu atrase de genu' acesta de tipi,așa sunt ele construite genetic,așa e natura lor. Poate fi un capriciu și apoi să realizeze că la pierdut pe asta și nu a obținut mare lucru nici cu aia,și rămâne cu buza umflata.
Ea face ce simte,nu putem să îi impunem noi nimic,e viața ei,alegerile ei,dar poate asta poate chiar o iubește,nici noi nu suntem mai buni,ar trebui sa apreciem persoanele care ne prețuiesc,fiindcă e o virtute rarisima. Ea știe ce simte,eu am mai zis și o mai spun că fetele astea tinere sunt inconsecvente in relații,nu știu ce vor de la viață,nu sunt unse cu toate alifiile. Aia poate căuta distracții, aventuri, nu se știe care va fi deznodământ-ul, multi par sfinți până când își arată adevărata față, vorbele sunt de prisos, faptele vorbesc.
Da corect ce spui insa sa nu exageram, nu sunt toate la fel.
Am dat de tipe foarte rationale.
Da corect ce spui, ele nu stiu ce vor de la o relatie, deci practic e de asteptat ca dupa 1-2 ani sa simta atractie pentru altcineva, dar totusi noi suntem aici sa o ajutam, eu i-as sugera sa gandeasca de 2 ori inainte sa il insele.
Oricum in cele din urma Dumnezeu ne-a inzestrat pe toti cu discernamant, nu putem sa spunem ca a trebuit sa faca asta, sau ca nu a avut de ales, efectiv nu am empatie fata de persoanele care isi inseala partenerul, adica mai bine i spune in fata si gata, nu au nici o scuza.
Adica oke il inseli ca nu iti ofera sex, trebuie sa existe o discutie serioasa, il inseli ca nu iti ofera afectiune, trebuie sa existe o discutie serioasa, etc.
Daca nu mai simte atractie fata de el, e clar ca nu au rezonat de la inceput, si au stat pe interes, fie in context sexual, fie financiar, etc.
Sti cum e, unii oameni intra in relatie doar sa fie, iar apoi se trazesc ca nu mai vor sa fie in relatie, fiindca nu mai simt asta.
Ea face ce vrea ea am și spus, normal că nu toate sunt la fel.
Bună.
Păi din start ceva nu este în regulă.
E posibil să fie o capcană mentală (ceva după care se ghidează creierul tău automat) sau pur și simplu nu ești pe aceeași lungime de undă cu el
Recomandarea mea este să te informezi in această direcție și să începi să înveți mai multe despre tine, să îți dai seama dacă e ceva legat strict de tine sau dacă pur și simplu nu sunteți voi pe aceeași lungime de undă
Nu este normal absolut deloc, e vorba sa discerni ratiunea de emotie.
Cand actionezi emotional, poti fi atras de cineva, poti face sex, apoi a 2- zi vei regreta, te va mustra constiinta.
Cand actionezi rational, sti ca ai o persoana pe care o iubesti, si vei ramane cu ea, vei fi loiala ei, pentru ca oamenii sunt facuti sa se ataseze unu fata de celalat, el poate s-a atasat de tine, nu e normal sa il inseli, adica oke daca nu mai simti atractie fata de persoana cu care esti si nu mai rezonati macar, asumati asta si spune-i!
Nu te lasa condusa de emotie, ratiunea intodeauna castiga daca stii sa gestionezi situatia.
Tu ști ce el mai bine. Eu dacă îmi voi spune părerea Adevărată o săte superi pe mine și nu vrea sa te superi sau săte deranjez tu ști cel mai bine ce faci cu Amândoi. Da ceva este sigur 100000000%%%%. Tu Nu ști ce este sa iubești cu Adevărat 10000%%%%
O sa aflii tu cand gasesti vreun salbatic care ii place Safari, o sa intalnesti tot felul de baieti si candva apare "chimia" aia intre voi, pana atunci traieste-ti viata la maxim.
O sa va cam certati tu vrei pe Everest la adrenalina el vrea la mare pe uscat.
Narutooooo uzumaki -_-
Sasuchiiii ionur
Kakași va rupe pe amândoi bici-_- mai ales nesuferita aia de Sakura Haruno
Kașiki șâ Șacuru n-au șansâ
Ești boomer -_- kid kakși dacă vrea da cu ei de pământ si iese toată chakra din ei da omul nu vrea sa aiba probleme cu maestrul lui -_- îmi zicie tu mie de kakași ca nu are șanse ha ha -_- kid
Konoiaro, bakaiaro
Https://ibb.co/qBxvyJV -_- ce mici erau aicia și acum când îi vad așa mari...
Asa e, uite si aici ce fan art fain in acațki https://r.mtdv.me/SasukeUzumaki
Părerea mea este sa faci ce simți tu, daca tu dorești să contui sa fiti împreună eu zic sa ți lasi obiceiurile astea, odată ce sunteți într-o relație nu pot spune că este normal sa ți mai placa si de altcineva, mai bine spune-i că nu mai vreți să fiți împreună decât să îl faci să sufere prin a îl înșela cu altcineva de care ești tu atrasa, nu știu ce să zic
Este absolut normal ceea ce simți. Uneori este doar un sentiment trecător, mi se întâmplă și mie sa am un crush pe moment, dar asta nu înseamnă că nu îmi iubesc prietenul pana la cer și înapoi. Dar dacă tu simți ca vrei mai mult, nu lasa nimic sa te împiedice. Suntem în 2022, nu mai este ca pe vremea bunicilor sa rada lumea ca te despărți de cineva pentru ca nu găsești acolo ceea ce îți mulțumește sufletul. Poti avea o discuție serioasa cu iubitul tău și sa ii explici ceea ce îți dorești, poate va face un compromis și va deveni mai energic. Dar dacă decizi sa încerci altceva, întâi desparte-te de el. Nu ii spune cai nevoie de o pauza. Nu exista pauze. Unul din voi trebuie sa facă un compromis. Ori poți găsi adrenalina aia cu prietenele, daca sunt pe aceeași lungime unda ca tine, iar liniștea o ai lângă el. Si împaci și capra și varza
Eu îți recomand să faci o pauză în relație pentru ceva timp și să îi acorzi o șansă persoanei mai mari, daca nu funcționează revi in relația cu cel mai mic decât tine