anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Credeți că este normal să te simți atras de altcineva atunci când ești într-o relație? O să dau exemplul meu. Am aproximativ 20 de ani și o relație de ceva ani și ne înțelegem bine, dar uneori simt că nu e ceea ce trebuie. Eu iubesc adrenalina, lui îi place liniștea. Oare e ceva greșit cu mine? Trebuie să recunosc că este mai mic decât mine, iar persoanele de care mă simt atrasă în prezent sunt mai mari cu câțiva ani. S-a schimbat ceva la mine sau e ceva trecător?

79 răspunsuri:
| haileewatson a răspuns:

Nu e in nimic in neregula, e normal sa te simti atrasa de diversi oameni de-alungul vietii. Poate iubitul tau nu e potrivit pentru tine, dar doar tu stii raspunsul.

| tavi07 a răspuns:

Eu îți recomand să faci o pauză în relație pentru ceva timp și să îi acorzi o șansă persoanei mai mari, daca nu funcționează revi in relația cu cel mai mic decât tine

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Tu ști ce el mai bine. Eu dacă îmi voi spune părerea Adevărată o săte superi pe mine și nu vrea sa te superi sau săte deranjez tu ști cel mai bine ce faci cu Amândoi. Da ceva este sigur 100000000%%%%. Tu Nu ști ce este sa iubești cu Adevărat 10000%%%%

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu îl mai iubești, este doar atașament între voi 2, a intervenit monotonia,tocmai că tu ești tipul de fata ce prefera adrenalina și el e mai chibzuit,mai chill. O sa ii frângi inima,voi femeile la asta va pricepeți cel mai bine, mai bine spune-i că nu îl mai iubești decât să îți bați joc de el, deja îl văd ca pe o victimă, daca e sensibil rămâne cu traume ireversibile din cauza ta. Eu daca as iubi o fata nu m-ar impresiona nici fata Miss Univers, sau 1000 la un loc, una e înțelegerea între voi 2, alta e iubirea, care pare că s-o cam stins.
Dar fa ce îți dictează sufletul, dar vezi că băieții "bad boys' o sa își bată joc de tine, nu sunt stabili emoționali. Decizia îți aparține c.o.a.i.e happy

| Sawarekh a răspuns:

Nu este normal absolut deloc, e vorba sa discerni ratiunea de emotie.

Cand actionezi emotional, poti fi atras de cineva, poti face sex, apoi a 2- zi vei regreta, te va mustra constiinta.

Cand actionezi rational, sti ca ai o persoana pe care o iubesti, si vei ramane cu ea, vei fi loiala ei, pentru ca oamenii sunt facuti sa se ataseze unu fata de celalat, el poate s-a atasat de tine, nu e normal sa il inseli, adica oke daca nu mai simti atractie fata de persoana cu care esti si nu mai rezonati macar, asumati asta si spune-i!

Nu te lasa condusa de emotie, ratiunea intodeauna castiga daca stii sa gestionezi situatia.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Este clar ca nu e ceva trecator. Nu ai cum sa stai cu cineva si sa crezi ca e ok sa simti ca nu e ce trebuie. Inseamna ca e momentul sa te desparti si sa mergi mai departe pentru ca nu esti multumita de relatia in care esti.

| Sawarekh a răspuns (pentru anonim_4396):

Baietii bad boys mereu o sa isi bata joc de ele, dar ele nu inteleg pentru ca multe se bazeaza pe partea emotionala, ce simt pe moment. Si e oke, dar depinde de context, in alegere femeile in general fac alegeri gresite, apoi peste 1 an isi dau seama in ce s au bagat.

| ANONIMU3O02 a răspuns:

Părerea mea este sa faci ce simți tu, daca tu dorești să contui sa fiti împreună eu zic sa ți lasi obiceiurile astea, odată ce sunteți într-o relație nu pot spune că este normal sa ți mai placa si de altcineva, mai bine spune-i că nu mai vreți să fiți împreună decât să îl faci să sufere prin a îl înșela cu altcineva de care ești tu atrasa, nu știu ce să ziclaughing

| Motisor a răspuns:

Da, ai covid, altfel nu se explică

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Sawarekh):

Sunt ființe emoționale și de aceea. Nu înțeleg că așa e in ADN-UL lor,sa fiu atrase de genu' acesta de tipi,așa sunt ele construite genetic,așa e natura lor. Poate fi un capriciu și apoi să realizeze că la pierdut pe asta și nu a obținut mare lucru nici cu aia,și rămâne cu buza umflata.
Ea face ce simte,nu putem să îi impunem noi nimic,e viața ei,alegerile ei,dar poate asta poate chiar o iubește,nici noi nu suntem mai buni,ar trebui sa apreciem persoanele care ne prețuiesc,fiindcă e o virtute rarisima. Ea știe ce simte,eu am mai zis și o mai spun că fetele astea tinere sunt inconsecvente in relații,nu știu ce vor de la viață,nu sunt unse cu toate alifiile. Aia poate căuta distracții, aventuri, nu se știe care va fi deznodământ-ul, multi par sfinți până când își arată adevărata față, vorbele sunt de prisos, faptele vorbesc.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns (pentru Motisor):

Narutooooo uzumaki -_-

| Motisor a răspuns (pentru ElExistaElAudeElVedeElStie):

Sasuchiiii ionur

Kakași va rupe pe amândoi bici-_- mai ales nesuferita aia de Sakura Haruno

Kașiki șâ Șacuru n-au șansâ

Ești boomer -_- kid kakși dacă vrea da cu ei de pământ si iese toată chakra din ei da omul nu vrea sa aiba probleme cu maestrul lui -_- îmi zicie tu mie de kakași ca nu are șanse ha ha -_- kid

Konoiaro, bakaiaro

Https://ibb.co/qBxvyJV -_- ce mici erau aicia și acum când îi vad așa mari...

Asa e, uite si aici ce fan art fain in acațki https://r.mtdv.me/SasukeUzumaki

| NisipLaMare a răspuns:

O sa aflii tu cand gasesti vreun salbatic care ii place Safari, o sa intalnesti tot felul de baieti si candva apare "chimia" aia intre voi, pana atunci traieste-ti viata la maxim.

| Lioana a răspuns:

Nu cred ca conteaza daca e normal sa te simti atras de altcineva atunci cand esti intr-o relatie. Chiar daca e normal, e ceva daunator. Ar fi bine sa-ti analizezi sentimentele fata de partenerul tau si sa te hotarasti daca vrei sa pastrezi relatia cu el sau nu.
Tentatiile astea sunt periculoase. Ai putea sa pierzi ceea ce ai si s-ar putea sa-ti para rau. Poate vei fi cu un tip mai mare asa cum iti doresti, poate chiar te vei casatori si vei face copii cu acel tip, dar poate acela nu te va pretui asa cum o face actualul tau partener. S-ar putea ca peste ani si ani sa-ti dai seama ca ce ai tu acum a fost cea mai frumoasa relatie pe care ai avut-o vreodata dar va fi prea tarziu sa te intorci la el pentru ca va avea deja pe altcineva in viata lui.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"Credeți că este normal să te simți atras de altcineva atunci când ești într-o relație?"
Pentru mine nu e normal.
La 20 de ani s-ar putea sa mai ai nevoie de experiente. O relatie stabila cu o persoana diferita, poate nu e cea mai buna solutie pentru tine.

| NisipLaMare a răspuns:

O sa va cam certati tu vrei pe Everest la adrenalina el vrea la mare pe uscat.

| Sawarekh a răspuns (pentru anonim_4396):

Da corect ce spui insa sa nu exageram, nu sunt toate la fel.
Am dat de tipe foarte rationale.
Da corect ce spui, ele nu stiu ce vor de la o relatie, deci practic e de asteptat ca dupa 1-2 ani sa simta atractie pentru altcineva, dar totusi noi suntem aici sa o ajutam, eu i-as sugera sa gandeasca de 2 ori inainte sa il insele.
Oricum in cele din urma Dumnezeu ne-a inzestrat pe toti cu discernamant, nu putem sa spunem ca a trebuit sa faca asta, sau ca nu a avut de ales, efectiv nu am empatie fata de persoanele care isi inseala partenerul, adica mai bine i spune in fata si gata, nu au nici o scuza.
Adica oke il inseli ca nu iti ofera sex, trebuie sa existe o discutie serioasa, il inseli ca nu iti ofera afectiune, trebuie sa existe o discutie serioasa, etc.
Daca nu mai simte atractie fata de el, e clar ca nu au rezonat de la inceput, si au stat pe interes, fie in context sexual, fie financiar, etc.
Sti cum e, unii oameni intra in relatie doar sa fie, iar apoi se trazesc ca nu mai vor sa fie in relatie, fiindca nu mai simt asta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1.Da, este normal. 2. La tine s-a schimbat ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Sawarekh):

Ea face ce vrea ea am și spus, normal că nu toate sunt la fel.

| Mosotti a răspuns:

Nu s-a schimbat nimic la tine, asa erai si inainte si asa vei ramane, nu prea iti place de el cu adevarat, asa ca te simti atrasa de cine iti place cu adevarat, e total normal.

Nu va potriviti clar, iti trebuie unu de care-ti place, dar si caruia sa-i place adrenalina ca si tie.
Ar fi bine sa te indrepti catre ce-ti place cu adevarat.

| RAY a răspuns:

Ai fost atrasa de aspectul lui fizic doar ca de caracterul lui nu ești, poți sa ii propui tu ceva adrenalină, mergeți si vizitați case bântuite, sex in pădure, sa faca cv masculin, sa iti arate masculinitatea, bdsm, se poate rezolva, spune-i ca omul nu stie, faceti sex in 3, sunt solutii nu trebuie o despartire, in ziua de azi atat de usor e o despartire, voi sunteti emotionale, trebuie sa aveti parte de drame

| RAY a răspuns (pentru Sawarekh):

O poti tine depenenta de tine dar trebuie sa stii sa fii arogant, ignorant, sa vezi de sala de alte fete

| Drimmero a răspuns (pentru haileewatson):

Cred ca vrei sa spui mai degraba ca se poate intampla, nu neaparat ca e 'normal'. Nimic nu e vesnic, cu atat mai mult o relatie, dupa un timp apare monotonia de multe ori, dispare iubirea si in locul ei isi face loc obisnuinta si atasamentul ala de "imi e bine asa cu el/ea" dar dupa cativa ani nu mai e aceeasi pasiune, e ca si cum ai manca zi de zi acelasi fel de mancare, te saturi. Oricum la 20 de ani e inca copila si nu stie ce vrea de la viata, inca nu e la maturitatea emotionala incat sa ii stea capul la relatii serioase.