anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Credeți că este normal să te simți atras de altcineva atunci când ești într-o relație? O să dau exemplul meu. Am aproximativ 20 de ani și o relație de ceva ani și ne înțelegem bine, dar uneori simt că nu e ceea ce trebuie. Eu iubesc adrenalina, lui îi place liniștea. Oare e ceva greșit cu mine? Trebuie să recunosc că este mai mic decât mine, iar persoanele de care mă simt atrasă în prezent sunt mai mari cu câțiva ani. S-a schimbat ceva la mine sau e ceva trecător?

79 răspunsuri:
| MorcovMajestic a răspuns (pentru Drimmero):

Normal ca ti-a fost lene, de lene o sa si mori rolling on the floor
si inchei cum am inceput ca asta e esentialul: monotonia e cauzata de lene, de lipsa de implicare, nu exista monotonie intr-o relatie in care amandoi fac eforturi decat daca au imaginatia unui cartof
Marea mea realizare da, tu nu ai nici atat rolling on the floor ai 50 000 de raspunsuri pe TPU si Digi, realizarea ta e un nickname care suna a telenovela spaniola si in mintea ta e foarte original, unic, cu asta te mandresti tu.
Probabil dormi cu bunica in pat de aia dormi 3 ore pe noapte
Lasa normalul rolling on the floor pana si Ray e mai destept decat tine

| Drimmero a răspuns (pentru MorcovMajestic):

Hai ca deja ai dat-o in balarii tipic tie, nimeni nu e mai bolnav decat o persoana care nu isi stie sexul, ar cam trebui sa te alarmeze asta...sau poate esti hibrid, un specimen aparte.
Normal ca pentru un om marunt ca tine casatoria e ceva wow, cand viata nu a fost atat de blanda cu tine : ) ) )

Răspuns utilizator avertizat

Normal ca pentru un om marunt, lenes, fara prezent si fara viitor ideea ca cineva te poate suporta si nu se poate plictisi de tine e ceva de neconceput rolling on the floor ai dreptate sa gandesti asa si iti inteleg frica de responsabilitati, asa e cand te sterge mama la fund pana la 25 de ani

De mine lumea se plictiseste greu, am ceva special.

Nu se vede rolling on the floor

Citesti in stele?

| Dalmore a răspuns (pentru Drimmero):

Ai hazul unui pârş pe tricicletă.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Dalmore):

Uita-te te în privat băgamași **** morți tăi de rasa spurcată care va omorâți copii și va violați copii morți voștri de români spurcați infecți rasă spurcată sate mai prind ca te legi De toți morți îți iau toți ras mati

Pe mine ma înjuri cu mine ai ai morți mati de rasa spurcată români spurcați care va violați copii și îi omorâți. Morți tai de zdrențele infecte sa te mai prin o data ca te legi de ia ai belti *** rău rau rău rău de tot

O data sate mai prin futs morți tai o data o data sate mai prin ca scrii ca zici ca spui ceva de ia futos morți tai de pedolfi rasa spurcată români spurcați futuva rasa la. Toți în gura

O data sa mai scrii ce va de ia o data sa mai zici ceva de ia TE GADESC! te găsesc futus morți tai rasa spurcată morți voștri de români spurcați vilatori pedofili zdrențele o data sate ma prin rasa voastră morți tai

Cu drimero nu am treaba voi știți între voi treaba voastră.

Da când te legi de inima mea eu nu uit futus morți tai nu uit niciodată cine se leagă de inima mea și mama și tata sa fie și ori cine sa fie sa fie omor pentru inima mea nu exista limita futuva rasa de români spurcați vilatori pedofili futurist în gura prin Germania rasa voastră de infecți pedofili morți voștri

De români spurcați și infecți rase spurcate morți mati sa sugi**** români spurcați sate mai prin o data cai spui ceva și zici ceva vai de morți tai și de morți tai

Cât am sa trăiesc pe lumea asta o sa fi Dumașmanul mei morți tai Dalmore nume de români spurcați și infecți pedolfi vilatori rasa voastră zdrențe infecte

Teau futus arabi în gura asa țiai pus numele așai? așai Damimuie ooo pardon Dalmore numele tău îmi aduce aminte de (România Spurcați infecți pedofili criminali care își omoră copii și îi violează

Sunt cu ochi pe tine român Spurcată o data sai mai spui ceva o data sai mai scrii ceva urat și săte adresezi urat la inima mea vai de morți tai vai de morți tai nici nu ști ce te aștepta rasa mati dămimuie pardon Dalmore asa te chema sunt cu ochi pe tine infecție morți tai și rasa mati

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru MorcovMajestic):

Tu ce morți tai vrei ma? Vrei sa sugi *** și nu ști cum? Ieși morti tai și băgați morcovul apa în c*r română spurcați infecți

Noapte bună Dalmore morți tăi rasa mati Români spurcați infecți pedofili drogați plini de depresi și aparate și drogrui este plina Germania de voi ca (idee)... Puncte puncte...