Când ai un salariu lunar de 1550 RON este destul de greu să găsești pe cineva...
Castig 5000£ lunar si tot nu am gasit pe cineva. Tin sa cred ca Dumnezeu asa doreste sa fie viata mea, plina de placeri si bucurii materiale, si-a dat seama ca femeiile nu mai sant asa (de casa).
Mă bucur foarte mult pentru tine
Normal ca exista. Dar e o prostie sa faci copii, cât,, îți dă Dumnzeu". Familia se face cu cap. A mai evoluat lumea.
Da, a evoluat...dar sunt oameni care doresc asta
Pai tu îți doresti o grădinița de copii? Dacă da, asigura-te mai intai ca ai salariul atât de mare, pe ăla nu ti-l mai,, da Dumnzeu"
Da, sigur
Mergi in taberele de tineri de la Manastirea Oasa sau Gabud. Tineri in costume populare ce au duhovnici, care isi pastreaza fecioria. Roaga-te si Dumnezeu va randui daca e ingaduit sa iti gasesti jumatatea. Exista astfel de tineri dar trebuie sa ii cauti unde trebuie. Cauta-i in Ascor, mergi pe la manastiri in voluntariat. Doamne ajuta!
Dar vezi tu, acei barbati harnici, linistiti si familisti nu-si aleg de sotie o fata care pune poze deocheate pe Fb si se imprieteneste cu toti golanii, care ii dau like si comentarii porcoase la poze.
Fa bine si scapa de toti cei care nu-i cunsoti in FB si pune-ti contul pe "privat", ca sa dovedesti ca esti si tu cinstita, cuminte si familista.
Cum sa nu, sigur mai sunt băieți harnici liniștiți și familiști. Dar nici fac 100copii că mama, nu mai suntem în secolul 18. Nu mai e nevoie de forță de muncă la casa omului.
"mai există băieți harnici, liniștiți...să îș dorească copii mulți, atâți cât sunt dați de la Dumnezeu?"
specia asta de inconșitenți (dac-o mai fi vreunul) e pe cale de dispariție
Ma regasesc, mai putin in partea cu 14-20 de copii si alegerile lui Dumnezeu.
Sunt ateu si m-as limita la 2-3 copii, in principiu.
Nu înțeleg de ce să nu crezi în Dumnezeu, adică dacă noi existăm ca specie umană și nu avem nici măcar o putere...de ce nu ar exista Dumnezeu?
( sau poți să Îl numești Creator )
Poți să te uiți la tine, la suflet și e o dovadă reală că există un Creator.
Pentru ca nu il vad, nu il simt, si ma plictiseste subiectul.
"Sufletul" meu e mult mai bine definit in studiile de psihologie, decat in Biblie.
Creatorii mei sunt parintii, altcineva nu m-a revendicat.
Ok, fiecare gândește cum vrea...
Daca ai cautat pe toata planeta asta si dincolo de ea pe toti din rasa masculina si toti erau la fel, toti iesiti din tiparul tau si ai ramas cu un gust amar atunci ai dreptul sa spui ca nu mai exista, dar atata timp cat n-ai facut asta nu vad de ce ti-ai arunca frustrarile, mai baga o fisa si mai cauta pana gasesti.
Mulțumesc de răspuns ????????
Mulțumesc de răspuns*
Sunt baieti asa dar nu sa faca copii multi, ca nu ai bani sa-i tii pe toti si sa le oferi ce trebuie, exista si metode de contraceptie.
Daca mai exista baieti cum spui tu? Afla ca majoritatea barbatilor is asa,problema nu-s barbatii,problema sinteti voi femeile
De ce spui tu ca nu gasesti,ca oare mai exista? Iti spun eu de ce.[t ca voi,tu nu cauti doara un baiat asa cuminte,harnic,familist,voi si tu vreti un baiat asa,plus sa arate barbatu fatal,barbatul mortal sa va atraga,sa fiti in limba dupa el.
De ce spui si spuneti ca nu mai exista/Pt ca voi si tu nu te vei uita nicioidata la un baiat banal,ma refer banal la cum arata fizic,la un barbat asa normal,ori la unu care nu arata cine stie la fata.
Pe voi daca un barbat nu va atrage,indiferent cine ar fi,Hristos daca e nu il veti baga in sama.
Deci si tu ca si restul fetelor cam dupa asta va uitati.
Iara un barbat asa sa arate bine,atragator,harnic,linistit,familist,devreme acasa,asa ceva cam rar gasesti,iar aia care is asa is luati,ori aleg ei femeie,ori femeile deci daca nu arati f bine,daca nu esti atragatoare,nu o sa gasestyi veci un barbat asa cum visezi tu.
Asa cum tyu te uiti dupa un baiat atragator,si devreme acasa, la fel se uita si acel barbat atragator si bun, ori se uita dupa una beton si buna la toate, ori se uita dupa mai multe.
Deci trebuie sa te hotarasti ce vrei, nu cred ca poti avea pe toate, si atragator si ce ai enumerat tu.Dzeu ala al tau n-a dat toate doara unora,la unia le-a dat frumuseste si minte putina la altii minte si cea mai ramas frumos de la altii.
Daca vrei un barbat bun,de casa,te asigur ca nu o sa fie atragator. Vrei unu atragator si sa fii in limba dupa el, o sa fie un derbedeu, ori unu de ala dictator, sa te controleze peste tot, sa faci ce spune, adica sa fii un fel de sluga la argat .
Nu e vorba de frumusețe, e vorba de ce simt eu deoarece poate sa imi placa de unu la care nu se uită nimeni, dar eu îl văd frumos
Unde asta,in ce carti de povesti asaculta ce zic,un barbat care nu este atragator,foarte rar gaseste o femeie sa il placa, ma refer asa o femeie mai asa si asa, nu din alea dealde suta de kg .
Tu nu ai ce sa simti pentru ca nici nu ajungi la pasu ala sa simti ceva, sa ajungi acolo trebuie sa treci de fizic, asta e pasu numarul 1, de abia ce treci de fizic,dupa vin sentimente bla bla.
Deci nu mai bateti tobele ca nu mai is barbati cuminti,familisti bla bla,placa asta e deja uzata,stie toata lumea de faprt ce vreti voi femeile.
E in regula,este alegerea fiecarui om sa caute cei place,nu a zis nimeni ca nu e asa,dar sa vii sa spui povesti,sa spui :vai eu caut unu cu suflet bun ba ne lesi cu suflete si alte povesti.
Deciu nu o sa gasesti niciodata ce cauti,iti garantez, Ca urmare ai de ales, ori unu nebun si atragator, ori unu neatragator, dar bun la toate.
Daca o sa stai ca poapte poate, o sa treaca anii si o sa ajugi la 35 de ani, apoi la 40 si dupa sa te atii, pretentiile tale or sa creasca, or sa fie cit china, desi fizicu tau deja se duce la vale la anii aia.
Dar na speranta moarea prima adica ultima voiam sa zic, asa ca ai destul timp pana la 80 de ani sa gasesti pe ala visat.
Nu vreau pe cineva perfect, de ex eu nu ma îndrăgostesc de baieții cu un fizic bine lucrat la sala...mereu m.am indragostit de baietii mai slabuți si cand ma uit la un baiat ma uit la cum arata la față să mă atraga un pic, nu sunt eu neaprata pretentioasa pentru ca am incercat cu multi baieti sa vorbesc sa fie ceva serios, m.au atras multi baieti, nu pot zice ca doar unu...dar nu stiu de ce ma simt mai bine singura, pentru ca de cele mai multe ori am vb cu persoane toxice si nu puteam sa fiu eu, sa spun ce gândesc si sa ma comport natural
Am cautat mereu pe cineva in care sa am un sprijin, sa simt ca ma iubeste...dar din experienta am invatat ca barbatii sunt egoisti, nu mai sunt vremurile in care sa ai un sprijin intr-un barbat. Si acum daca am vazut ca asa stau treburile nici nu mai vreau pe cineva panan va fi momentul. O sa ma concentrez doar pe mine si cariera, pentru ca cariera nu o sa ma lase niciodata, cu toate ca niciodata nu am vreau sa fiu femeie de cariera, dar lumea m.a facut sa vreau asta, sa fiu independenta pentru ca doar pe mine pot sa ma bazez, barbatii nu mai au putere multa in ziua de azi si asta ii face neatrăgători
Asta am spus si eu,femeile se uita la barbatio atragatori,poate nu am specificat,atragatori la fata,asa este,corpul pentru voi conteaza mai putin,daca la fata e atragator sau foarte,deja ati cazut pe spate
Aia cu sala lor nu inytra in discutii,nici eu nu-i apreciez pe aia care cauta sa isi faca muschi, de fapt aia se desfigureaza ce om mai e ala care arata in halu ala.
Deci cum am zis, ai pretentii, cauti barbat slabut la fizic si atragator la fata.
Deci cum am spus ai sansze f f mici sa gasesti asa ceva, plus sa fie si devreme acasa, cu asta chiar ca te prinde 80 de ani
Daca te simti mai bine singura,atunci stai asa,ori poate iti plac fetele cine mai stie.
Dar vad ai intrebat de barbati de copii.Tu stii ce cauti,ce vrei,poate o sa apara el cineva, cindva, undeva.
Ce am observat, atunci cand vrei nu vine, nu apare mai nimic, parca e facut apare ceva cand nici nu te asteptai.
Da, nu mai caut... poate vine el...
Nu vreau sa ma laud dar eu am gasit pe cineva asa si suntem impreuna de ani buni.
În orce relație mai exista o ceartă sau ceva, dar atat timp cat nu se înșală, comunica, isi rezolva problemele si se respecta e ceia ce trebuie.Acum legat de copii rămâne la latitudinea fiecăruia, noi momentan nu prea avem dorinta asa mare.
Mă bucur pentru voi, să trăiți fericiți mereu!
Parcă cine merge la Biserică e Sfânt... până și preoții au salarii ceea ce e foarte grav...În ziua de azi nimic nu mai e ceea ce pare
Apropo, nu am tinder
N-am zis ca toti cei care merg la biseric sunt sfinti, am zis doar ca acolo ai sanse sa gasesti un tip din ala. Daca tu existi, asa, ca o perla rara, trebuie sa existe si un tip, unicorn mitic, pentru tine.
Am fost și merg și la Biserică, dar nu merg să agăț sau să fiu agățată. Nu se mai cunosc oamenii real, daca te vede undeva și te place nu mai intră în vorbă cu tine, cum era cândva, acum au suficiente obtiuni pe internet, și oamenii nu îș mai dau interesul să comunice ( cunoască ) în viața reală
Da exista, eu sunt harnic, linistit, familist si vreau sa ma dedic unei singure femei, te bagi?
Mă bucur
Da ne incanta si ne atrage! Nu ne indoim ci credem. Toti avem acest sens si mers in viata, pentru ca familia si copiii sunt o armonioasa cantare a sferelor pe care vrem sa o ascultam si s-o dansam. De exemplu Andra si Maruta sunt modele bune de familie, pana la ora asta (spun pana la ora asta pentru ca cand aude Satan ceva inceraca sa demonstreze ca acel ceva nu este facut bine, sau isi baga ingredientele in poezie). Insa trebuie sa avem grija cu modelele, pentru ca in publicul general ajung lucruri tot mai stricate, si daca nu ne pastram pe calea buna, riscam sa fim influentati (vine Satan si ne fura samanta semanata). In ziua de azi trebuie sa fim mai particulari si speciali, pentru ca drumul care duce la distrugere este bine proiectat, facut, etc. Ca sa ne pastram credinta, speranta si iubirea este greu in zilele astea pentru ca aceste valori sunt atacate in geometria lor. Si crede-ma ca daca nu esti atent valul te ia fara sa iti dai seama. Daca nu ne zidim casa (credinta) pe stanca ci pe nisip, vor veni vanturile si ploile si o vor darama. Daca ai ajuns sa te indoiesti de lucrurile astea insemna ca nu ai stat in turma sau in cercul protector care este Biserica.
Iar la ceilalti ca Stefan Banica, Pepe, Guta, etc., nu este pentru ca ori nu mai canta muzica sferelor armonios ori se distrag de le ea si dau atentie muzicii sirelenor. (Vezi Ulises si sirenele pentru sunetul mieros si Pitagoras pentru armonia sferelor).
Sa avem casa si multi copii, da este o realizare (deja vorbim de exitul briliant, nu de obiective). Iti dai seama ca am crea o comunitate doar din sangele nostru. Ce este mai apropiat si puternic decat atat?
Da, exista. Insa, e greu cand el e singurul care lupta in relatie, plus impotriva altora care sunt impotriva relatiei.
Eu sunt ăla, dar femeilor le plac doar băieții/bărbații bad boys care le bate, consumă alcool și umblă cu altele. Apoi tot femiele se plâng ca bărbații sunt neserioși în căutare numai de aventuri. Iar adevărații bărbați liniștiți trăiesc singuri. Sincer, mi-e mai bine asa decât căsătorit cu o tață care sa îmi facă zile amare.
Nu e mai bine singur, e mai frumos în doi, dar trebuie sa fie persoana cu care te potrivești și înțelegi, singurătatea nu e ceva frumos...
Poate da, poate nu. De multe ori cei care ne bagă în depresie sunt chiar oamenii. Relațiile eșuate, persoanele pe care probabil nu trebuia să le cunoaștem și noi ne-am îndrăgostit de aceste persoane. Ai crezut într-o iubire falsă care mai apoi sa transformă într-o rană imensă. Iar odată produsă această rană în suflet, nu mai ai încredere în oameni și pe toți ii vezi la fel și refuzi să mai faci și alte relații. Iar acel cineva care vrea sa se apropie de sufletul rănit în trecut, trebuie să dovedească că ține cu adevărat și nu are anumit interes sau mai multe interese ascunse. În ziua de azi cam totul se rezumă doar la un interes. Până și prietenia este pe interes, chiar și cel mai bun prieten te lasă la greu și rade te ține când ești la necaz. O spun din experiență, nu vreau sa intru în detalii. Dar sunt ars și de prieteni falși și iubiri din astea cu interese ascunse. Sau doar fete în căutare de aventuri care așteaptă sa fie duse prin mall sau pe litoral pe banii bărbatului.
Eu vreau sa clădesc o casa și o familie, dar să fie lângă mine o femeie care sa merite asta. Și sa facem asta împreună nu doar femeia să stea cu mâna în dos și bărbatul sa muncească. Iar femeia sa stea acasă cu oja pe unghii sau abonata la saloane.
Și atâta timp cât multe vor sa fie prințese și caute sa fie ținute acasă, cu bani. Eu de ce sa ma căsătoresc? Ori facem ceva împreună sau deloc.
Adevărat, te înțeleg perfect. Dar de ce să fii singur din cauza unor oameni care te-au dezamăgit? De ce?
Pui întrebări la care nu știu ce sa răspund. Practic eu am ajuns la concluzia ca este mai sănătos singur decât într-o relație. Mai bine mor singur și nu mai fac copii, decât sa aduc copii pe lume cu o persoană greșită și apoi sa îmi pară rău. Știu ce înseamnă să crești într-o familie destrămată. Practic am crescut fără prezenta tatălui în casă, iar frații mei toți au plecat. Asta pentru ca tata a fost un om indiferent și a iubit doar băutura, iar frații l-au copiat la violență și alcool. Trist ca unul dintre ei s-a mai și căsătorit, a făcut și un copil și am aflat ca își bate soția. Ce a văzut la tata, bineînțeles.
Eu măcar am învățat altceva de la tata : să nu fiu prost ca el, sa nu beau până nu mai știu de mine și sa ajung în groapă unde se afla el acum. Și niciodată să nu dau într-o femeie, indiferent cât de proastă ar fi. Tata a ales sa își trăiască viata, doar ca a exagerat. Iar pentru mine femeia cu care sa ma căsătoresc trebuie sa îmi arate ca are interese solide pentru acest pas. Sunt foarte selectiv când vine vorba de asta pentru ca eu caut ceva sigur nu peste 2 sau trei ani ( sau 20 ani) divorțați și copii chinuiți. Eu vreau sa ofer copiilor mei ce tatăl meu nu a fost în stare. Vreau sa clădesc un nume. Dar asta lângă o persoană potrivită, nu lângă o lichea de femeie. Poate asta sa fie răspunsul la întrebare.
Bine, te înțeleg
Nici eu nu am înțeles niciodată de ce fetelor nu le plac băieții timizi și cuminți... păcat că oamenii ca noi nu au niciodată succes la fete...
Singurătatea este cel mai rău lucru posibil... însă nu pricep de ce fetelor nu le plac băieții timizi și cuminți într-o relație.
Cu tot respectul pentru tine, dacă un băiat nu are curajul să o privească în ochi pe prietena lui când vorbește cu ea, te asigur că fata respectivă o să îl părăsească după nici măcar două luni...
" copii mulți, atâți cât sunt dați de la Dumnezeu?"
Esti om, nu iepure. Cu ce cresti copiii aia multi? Nu e mai simplu si mai de bun simt sa folosesti un prezervativ?
Nu e mai simplu, dacă era așa nu eram creați să facem copii în mod natural.
Crești foarte bine copiii, pentru puturoși e mai rău, asta e clar.
Eu nu locuiesc la bloc, nu sunt o sclavă modernă.
Cât timp Dumnezeu are grijă de natură ca să avem hrană, desigur prin muncă depusă și de noi, toată lumea poate să trăiască foarte bine și cu 100 de copii.
Bine, asa e
E uşor să dai din gură. Stai mai întâi să-l faci pe primul şi să vezi ce mişto e să ți se crizeze zi şi noapte, apoi când mai creşte să trebuiască să stai cu ochii pe el ca pe butelie să nu-şi scoată ochii cu ceva sau să nu-ți pice de undeva.Plus altele.Habar n-ai la ce te înhami.
Dacă rezişti cu primul, îți zic eu că după maxim 3 o să ți se spulbere toate fanteziile astea cu droaia de plozi.
Ok.
IHateLuvStorys întreabă:
anonim_4396 întreabă: