anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.
Credeți că mai există băieți harnici, liniștiți, familiști care să iubească o singura femeie și să lupte pentru familie, să îș dorească copii mulți, atâți cât sunt dați de la Dumnezeu?

114 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Doar în povești și în filme draga moșului!

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru gabicoo):

De ce? sad

| SingleForOne a răspuns:

Da, exista. Insa, e greu cand el e singurul care lupta in relatie, plus impotriva altora care sunt impotriva relatiei.

| deathdiana a răspuns:

NU! clar nu exista asa ceva, fiecare are cate un interes? sau poate exista dar rar dai de asemenea baieti

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum sa nu, sigur mai sunt băieți harnici liniștiți și familiști. Dar nici fac 100copii că mama, nu mai suntem în secolul 18. Nu mai e nevoie de forță de muncă la casa omului.

| Nirvanaaa a răspuns:

Da, foarte rar, dar exista.

| AnemonaP a răspuns:

Normal ca exista. Dar e o prostie sa faci copii, cât,, îți dă Dumnzeu". Familia se face cu cap. A mai evoluat lumea.

| RoCkKiD a răspuns:

Sunt, doar ca trebuie sa ii cauti la biserica, nu pe Tinder.

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru AnemonaP):

Da, a evoluat...dar sunt oameni care doresc asta

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru RoCkKiD):

Parcă cine merge la Biserică e Sfânt... până și preoții au salarii ceea ce e foarte grav...În ziua de azi nimic nu mai e ceea ce pare

| Frank51 a răspuns:

Exact atâția cât există și fete liniștite la locul lor.

| Cheo0S a răspuns:

Vibe-ul intrebarii arata frustrare.
Inainte sa gasesti pe cineva potrivit si conform asteptarilor tale din wowo land trebuie sa te schimbi pe tine mai intai.

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru RoCkKiD):

Apropo, nu am tinder

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru Cheo0S):

Nu am ce să schimb la mine, puține persoane mai gândesc ca mine, sincer...

| AnemonaP a răspuns (pentru DeeaDeea94):

Pai tu îți doresti o grădinița de copii? Dacă da, asigura-te mai intai ca ai salariul atât de mare, pe ăla nu ti-l mai,, da Dumnzeu" happy

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru AnemonaP):

Da, sigur

| Drimmero a răspuns:

Daca ai cautat pe toata planeta asta si dincolo de ea pe toti din rasa masculina si toti erau la fel, toti iesiti din tiparul tau si ai ramas cu un gust amar atunci ai dreptul sa spui ca nu mai exista, dar atata timp cat n-ai facut asta nu vad de ce ti-ai arunca frustrarile, mai baga o fisa si mai cauta pana gasesti.

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru Drimmero):

Mulțumesc de răspuns ????????

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru DeeaDeea94):

Mulțumesc de răspuns*

| Cheo0S a răspuns (pentru DeeaDeea94):

Si ce are daca nu gandeste la fel ca tine.
O zici de parca ar fi un lucru rau.

| sierra1 a răspuns:

"mai există băieți harnici, liniștiți...să îș dorească copii mulți, atâți cât sunt dați de la Dumnezeu?"

specia asta de inconșitenți (dac-o mai fi vreunul) e pe cale de dispariție

Nu trebuie să gândească fix ca mine, dar vreau să văd că are câteva din principiile mele, adică nu poți fi fericit cu oricine, dacă gândește total diferit nu ar fi ok

| Cheo0S a răspuns (pentru DeeaDeea94):

Succes in a gasi pe cineva cu principii.
Daca dai de o 1 la o mie e bine si sa te si intelegi cu El. E nemaipomenit.
Totusi ce principii? laughing

Dacă nu poți să mă înțelegi și vorbești ironic nu am de ce să îți răspund

| mgtow a răspuns:

E o provocare sa gasesti asa ceva

| iliiiinca a răspuns:

Sper ca nu mai exista oameni atât de inconștienți la faza cu copiii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt ăla, dar femeilor le plac doar băieții/bărbații bad boys care le bate, consumă alcool și umblă cu altele. Apoi tot femiele se plâng ca bărbații sunt neserioși în căutare numai de aventuri. Iar adevărații bărbați liniștiți trăiesc singuri. Sincer, mi-e mai bine asa decât căsătorit cu o tață care sa îmi facă zile amare.

| DeeaDeea94 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e mai bine singur, e mai frumos în doi, dar trebuie sa fie persoana cu care te potrivești și înțelegi, singurătatea nu e ceva frumos...

| AndreeaWTS a răspuns:

De ce crezi că n-ar exista?