Eu sunt total impotriva unei relatii monogame, pentru ca nu este un lucru natural. Daca ai stii cine a inventat casatoria, si de ce, poate ai intelege mai usor (de fapt chiar te rog sa citesti despre asta). Printre putinele placeri legale, este cea de a face un schimb de placeri cu un partener. Aceasta placere o simti cel mai intens la inceputul unei relatii; daca tu alegi sa fii cu o singura persoana pentru tot restul vietii, vei trai lipsita de acele placeri pe care le ai cand incepi sa te "cunosti" cu o persoana straina, fara "fluturii din stomac".
Intr-un fel e ca si cum ai manca aceeasi mancare, tot restul vietii tale, chiar daca este vorba despre mancarea ta preferata. Daca alegi o relatie monogama, poti "reseta" simturile fata de persoana cu care esti daca alegi sa o inseli. Da, cei care inseala o fac pentru a-si reinnoi simturile, si de cele mai multe ori nici nu-si dea seama de lucrul asta.
Am fost 3 ani intr-o relatie monogama. Dupa primii 2 ani, nu am mai simtit nimic cand imi sarutam iubita, cu toate ca mi se parea in continuare extraordinara. Dupa ce am inselat-o, am simtit un fel de vina care a facut totul sa fie mai palpitant, dar am inceput sa am din nou fluturasi pentru ea. Atunci mi-am dat seama ca monogamia nu este raspunsul. Cu cat am citit mai multe despre subiect, am realizat ca intr-adevar nu este un lucru natural si a fost inventata cu un scop. De atunci am avut si perioade in care aveam cate-o relatie noua la saptamana, si nu am fost niciodata mai implinit. Cu multe dintre aceste fete am reusit sa mentin o relatie de prietenie chiar si dupa, si sa ramanem friends with benefits. E un lucru minunat si sincer!
Ofera cat mai multa iubire intr-o viata si cat mai multor persoane, ca sa traiesti cat mai armonios!
Eu nu stiu daca vorbesti serios sau glumesti.
Daca vorbesti serios pacat ca viata ta consta doar in sex, sexul nu este iubire, ca sa stii.
Pana la urma este alegerea ta daca vrei sa traiesti doar pentru placeri carnale si atat.
Ai lasat sa te domine mai mult instinctele animale decat inteligenta emotionala.
"să îș dorească copii mulți, atâți cât sunt dați de la Dumnezeu?"
https://en.wikipedia.org/wiki/19_Kids_and_Counting
Aparent da, din păcate
Sunt, sunt destui, dar ei nu se arata, ei traiesc in bucuria lor cu prietenii lor si cu munca lor, nu prea ii intereseaza femeile, adica sa agate, si poate din cauza asta ei nu se vad, Dumnezeu ii ascunde ca sa nu fie ispititi, dar atunci cand e cazul Dumnezeu le va da persoana potrivita, pana atunci noi sa avem rabdare si sa ne curatam pe interior. Noi alegem ceea ce vrem sa alegem, precum noi vedem ceea ce vrem sa vedem. Daca sufletul nostru e curat, atunci ii vom vedea pe cei curati.
Vibe-ul intrebarii arata frustrare.
Inainte sa gasesti pe cineva potrivit si conform asteptarilor tale din wowo land trebuie sa te schimbi pe tine mai intai.
Nu am ce să schimb la mine, puține persoane mai gândesc ca mine, sincer...
Si ce are daca nu gandeste la fel ca tine.
O zici de parca ar fi un lucru rau.
Nu trebuie să gândească fix ca mine, dar vreau să văd că are câteva din principiile mele, adică nu poți fi fericit cu oricine, dacă gândește total diferit nu ar fi ok
Succes in a gasi pe cineva cu principii.
Daca dai de o 1 la o mie e bine si sa te si intelegi cu El. E nemaipomenit.
Totusi ce principii?
Dacă nu poți să mă înțelegi și vorbești ironic nu am de ce să îți răspund
Nu am întâlnit
Ce faci fata, ti-ai schimbat poza? De ce? Te-a recunoscut cineva pe strada?
Nu am avut poză până acum
Buna Deea, La intrebarea ta pot sa spun : DA, EXISTA! Acesti baieti ii gasesti pe acasa, acest tip de specie,nu frecventeaza iesitul in cluburi,locuri de distractii, ci sunt mai retrasi la locul lor, anume pe acasa stand la jocuri video s-au lucrand in curte ajutandu-si parintii, ii gasesti locuind cu parintii, nu ca nu sunt maturizati, ci pentru ca vor sa le fie sprijin ..Copii iti doresti in momentul cand simti ca femeia pe care ai gasit-o e ce ai nevoie..si cu timpul daca si ea doreste, vor aparea si copiii. Dumnezeu iti da copii oricat vrea inima ta, de minim1 la infinit,nu e nimic imposibil. Singura problema in ziua de azi sunt responsabilitatile,toti vor distractie,bani castigati usor,pacanele,si asa mai departe,insa putini sunt cei care vor ceva serios. Dovada clara ca un barbat vreau o familie este atunci cand parintii lui ofera aceasta educatie,anume de a fii fidel, sincer, corect, modest, onest si bun la suflet. Smecherii ajung la parnaie, fraierii stau cuminti in banca lor!
Exista, ex: eu intotdeauna m-am comportat frumos si mi-am dorit ceva serios dar mi s-a raspuns cu opusul.
Copiii ti da sexul neprotejat, nu dumnezeu
Fa tu copii fara sperma, doar cu voia lui dumnezeu
Mai exista dar nu stau cu nebune ca tine
Eu am 29 de ani și sunt virgin.
Sunt timid de fel, dar sunt foarte cuminte însă chiar și așa nu am fost iubit niciodată de vreo fată.
Știu că este trist dar acesta este adevărul.
Sunt și eu un suflet până la urmă dar faptul că am față de copil a făcut ca toate fetele să fugă de mine peste tot.
Precizez faptul că sunt extrem de timid și nu prea am curajul de a vorbi cu fete.
Nu doresc nimănui să fie în locul meu și să simtă durerea pe care o simt eu acum.
Mulți înainte, fetelor le plac băieții cuminți până la urmă și timizi, timiditatea nu e ceva bun, a fi rușinos vine de la satana, ( din punctul meu de vedere) e o energie pe care trebuie să o înfrunți, fiecare om trebuie să fie natural, și cred ca de asta nu ai noroc la fete, că nu poți fi natural, ești mereu încordat si probabil nu ai de spus nimic, acum te întreb: ție îți plac fetele timide? Care nu au nimic de spus? Trebuie să scapi de timiditate și nu e greu să faci asta, rezolvarea e fix la tine.
Cu tot respectul pentru tine, eu am 29 de ani, sunt virgin și nu am avut niciodată o prietenă.
Sunt cuminte, timid, nu prea am curajul de a privi în ochi o fată dar chiar și așa nu am fost preferat niciodată de vreo fată.
Deci cu tot respectul, te întreb:
De ce fetelor nu le plac băieții timizi și cuminți?
Da, cred că da.
Și eu îmi pun deseori întrebarea dacă mai există femei care să aibă respect de sine și respect pentru viitorul soț, decente, delicate. Presupun că există. Din păcate azi se face publicitate imoralității, ca și cum ar fi cine știe ce faptă de vitejie...
Vreau sa te cunosc caut o fata care sa creada in Dumnezeu. Lasa un mesaj aici, Facebook, what'sapp sau ceva sa vb
NU! clar nu exista asa ceva, fiecare are cate un interes? sau poate exista dar rar dai de asemenea baieti
Eu am 29 de ani, sunt timid, lucrez pe doar 1561 RON salariu lunar și crede-mă că nu a fost niciodată nici-o fată interesată de mine.
Dar un băiat de 29 de ani virgin care lucrează într-o fabrică din septembrie 2020 încoace pe un salariu lunar de doar 1550 RON mai are șansa de a cunoaște pe cineva vreodată în opinia ta?
Ce terminata
Poate ai gasi dar nu stii tu unde sa te uiti. Daca ii preferi pe aia bad-boy atunci ce cauti aia primesti, uita-te la aia timizi si retrasi si o sa vezi ca atunci sigur vei gasi persoana.
IHateLuvStorys întreabă:
anonim_4396 întreabă: