anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac si eu sa ma apropii de cineva timid de la munca? Am mers de cateva ori spre casa, cateva schimburi de cuvinte, ma saluta mereu cand ajunge la munca daca sunt in preajma sau chiar si cand sunt mutata sa lucrez aproape de el. El imi pare a fi timid. In prima zi cand am plecat impreuna i-am cerut facebookul si urmatoarea zi (fiind liberi la munca) l-am salutat pe Facebook, a fost foarte vorbaret, in conditiile in care speram macar la o discutie de 2, 3 cuvinte. Chiar mi-a raspuns la salut cu un emoticon pupacios care scoate o inima din gura si in timpul discutiei imi pune din senin o inima. Eu am fost seaca si nu am pus de nici unele sad si regret acum. Urmatoarea seara i-am scris iar, dar a fost sec si zgarcit la cuvinte. Apoi, urmatoarea seara i-am scris si l-am intrebat daca s-a inscris si el la un concurs si mi-a raspuns ca nu ii plac chestiile de genul, ca nu e asa comunicativ, apoi i-am scris ca ma poate cauta si el daca vrea sa vb si mi-a raspuns ca nu este asa comunicativ. Urmatoarea zi la munca am plecat din nou impreuna si i-am zis cum asa nu e comunicativ ca nu imi pare... Si mi-a raspuns ca intentia lui de a incepe o discutie este 0. Nu stiu daca s-a referit la mine sau la general. De atunci am mai plecat o seara impreuna si chiar ne-am intalnit cand el venea iar eu plecam, fiind la program de dimi iar el dupa amiaza, a vb frumos, m-a intrebat ce-i cu mine asa devreme, eu am fost zambareata, am facut da spre el. Dar mi-au creat un zid cuvintele lui. Credeti ca e ok sa ii mai scriu pe Facebook? Fata in fata vb, ca nu poate sa taca pur si simplu. Cum il abordez dupa toate astea? Gesturi facute pana acum: inima de pe Facebook, imi da inaintare la usa, m-a intreaba daca merg acasa cand am geanta pe umeri si sunt afara la fumat. Ma saluta cand ajunge la munca. Cand am discutat si ii puneam diverse intrebari, cati ani ai cum ar fi, intreba: "Dar tu?" Ultima oara cand ne-am intalnit s-a oprit putin in drum sa ma intrebe ce fac, ce-i cu mine de ies asa devreme de la munca si ma privea direct in ochi, si eu l-am privit direct. Deci, ce spuneti? Care sunt pasii ce trebuie parcursi? Multumesc mult! Dau floare.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

In discutii, vorbeste mai mult despre el. Afla ce ii place, incearca sa faci cate ceva dragut pentru el pe linia pasiunilor lui.
Da-i acele semne pe care le dau fetele cand le place cineva: priveste-l in ochi, aranjeaza-ti parul, priveste-l flirty, vino mai aproape de el decat normal, copiaza-i miscarile, razi la ceea ce spune daca e cazul dar nu exagerat.
Daca ramane timid, fa-l sa te invite undeva printr-o gluma, gen "Dai si tu un ceai, ca am inghetat?"
Nu te jena sa inviti tu, dar tot printr-o gluma. Atinge-l pe antebrat, lipeste-ti umarul de al lui.
Sincer, eu nu cred in chestiile astea online. Dragostea se intampla in realitate, fata in fata. Poate sa imi dea un milion de mesaje, nu va fi acelasi lucru ca atunci cand o vad zambindu-mi, privindu-ma in ochi, usor aplecata catre mine, razand la tot ce spun. Asemenea momentre sunt, vorba acelei reclame pentru Mastercard de acum cativa ani, "priceless"

13 răspunsuri:
| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Da, ai șanse destul de mari să avansezi. Cu timpul o să afli ce pasiuni aveți în comun și o să te apropii mai mult. Trebuie să ai răbdare, să nu fii prea insistentă, adică să nu pui prea multe întrebări să nu trimiți mesaje prea des, etc.

| Plato a răspuns:

Nu am citit chiar tot, intr-adevar, dar voiam a-ti spune unele chestii. In primul rand, nu exista pasi ce trebuie parcursi, totul e natural. Daca e introvertit, iar tu ai reusit sa-l deschizi, e mare lucru. Tinand cont ca e timid, ar trebui sa faci tu primii pasi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ganea_Marian-Dumitru_1972):

Multumesc! As vrea mai multe detalii. As vrea sa ma revansez si sa-i pun o inima, pentru ca mi-am dat seama unde gresesc in discutiile mele cu baietii care-mi plac, sunt prea seaca. Crezi ca e ok avand in vedere ca mi-a spus ca intentia?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ganea_Marian-Dumitru_1972):

Nu stiu daca a aparut mesajul meu. Spuneam multumesc! Si ca as vrea mai multe detalii. Vreau sa ma revansez punand si eu o inima, pentru ca mi-am dat seama de greselile pe care le fac adesea in discutiile cu baietii care-mi plac, sunt prea seaca. Crezi ca e ok, avand in vedere ca mi-a spus ca intentia...0?

| Subsemnatul123 a răspuns:

O femeie careia ii place de un barbat timid? Mai rar asa ceva. Saracu' nu prea isi da seama ca daca strica "legatura" pe care o aveti, slabe sanse sa-l mai bage o femeie in seama. As zice sa fii tolerabila daca intr-adevar tii la el, timizii nu par a se implica foarte mult in relatii. Cand iesiti de la munca intreaba-l daca merge la un suc ceva. Poate asa iesiti impreuna mai des si avansati.

| Adry05 a răspuns:

Eu zic sa-l lasi in pace sa te mai abordeze si el, deja pari usor disperata daca tot continui sa preiei doar tu initiativa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

N-o va face daca e timid si mai ales ca a dat-o cu bata-n balta. El nu stie nimic de stresul meu.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, e în regulă să mai pui câte o inimă.

| GirlOnline81 a răspuns:

Timiditatea poate fi "vindecabila" prin răbdare. Poate ca așa este el sau poate ca a trecut printr-o serie de experiențe mai puțin plăcute, experiențe care ii amintesc sa fie foarte atent in fata cui se deschide. Tot la capitolul "poate"... Poate ca se va dovedi cel mai "cool" tip de îndată ce avea curajul sa o facă happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E virgin, de aia te evita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GirlOnline81):

Multumeac mult! Da, am ibdraznit sa pun azi o inima inainte sa vina la munca si nu a citit mesajul nici dupa 2 ore si e on... Acum m-a descurajat de tot. Ma gandesc sa ma scuz pentru deranj si ca am vrut doar sa ma revansez cand plecam.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ce ziceti?

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nah treaba ta, eu nu mi-as bate capu cu unu de care trebuie sa trag eu sa vorbeasca cu mine de atatea ori, mi se pare pierdere de timp. Nu-i era greu sa-ti dea si tie un mesaj oricat de mult "ar fi dat cu bata in balta", parerea mea e ca nu e suficient de interesat sa-si dea interesu. Daca are putina minte in cap realizeaza ca-l cauti ca esti interesata de el si atunci ar putea sa faca minimul de efort sa te caute si el macar din cand in cand, cum n-o face denota ca nu e suficient de interesat de tine sa se deranjeze sa iasa din zona lui de confort si sa se incerce sa te contacteze. Daca esti interesat de cineva si acel cineva mai si da semne de interes pentru tine te dai peste cap sa iasa nu stai si astepti ca printesa sa fii abordat.