Spune-i ca esti confuza si consideri ca trebuie sa stai un timp singura, sa te regasesti.
O saptamana.
Fara telefon, mess sau fb.
Pe urma, ii spui ca il vezi ca pe-un frate si preferi sa ramaneti prieteni.
Ii poti spune ca simti ca relatia voastra s-a cam racit si ca cel mai bun lucru pentru amandoi ar fi sa va despartiti
Sunt experta in dracenii. Fii atenta. II spui ca esti sictirita de el si gata. ai terminat cu el. daca incepe sa boceasca, fugi. ii va trece si va trai in continuare si nici o memorie vaga nu vei ramane. fara drame si plansete, fiindca o sa-i para mai rau. sau o sa te urasca, dar tie nu trebuie sa-ti pese.
Salut
Găndeşte-te la următoarea întrebare: Dacă tu ai fi în locul acelui băiat cum ai vrea să fii tratat?
Cele bune!
Oricum ar fi trebuie sa mai astepti sa treaca 8 martie, ca poate te lipesti si tu de un parfum-ceva, e pacat sa ratezi ocazia asta…
Apoi ii spui simplu ca nu mai simti nimic pentru el si dupa aia te pregatesti de partea cea mai grea, cand incepe el cu telefoane si mesaje si va trebui sa-ti schimbi numarul`…
Si-atunci eventual vinzi parfumul ala unei colege si iti cumperi o cartela noua.Si deci uite ca a fost bun si cadoul lui ceva…
Buna
simplu.ii aduci la cunostinta ca nu va mai potriviti, si ca nu are rost sa lungiti boala..asa ca, e mai bine ca fiecare sa mearga pe drumuri diferite.
O zi buna
Umm.e chiar necesar sa se desparta el de tine? Ia dai tu papucii, atunci el va fi ratatul.Dar daca stam sa ne gandim.
daca iti da el papucii, tu esti fraiera.
Doar...un sfat...
Nu esti singura in aceasta situatie. Caut un raspuns la aceeasi intrebare de ceva timp si ma bucur oarecum ca nu sut singura care are aceeasi problema...Mai eu sincera sa fiu am stat si am meditat indelung la aceasta intrebare si am ajuns la cateva concluzii:
1.Trebuie sa nu-ti pese, sa fii cat de indiferenta poti oricat de mult ar plange sau s-ar ruga de tine
2.Niciodata nu te uita in ochii lui cand vrei sa eu zici
3. Poti sai aduci ca argument toate [prostiile pe care le-a facut si cat de mult a gresit fata de tine chiar daca nu a facut-o
4. Daca varianta 3 nu merge incearca sa spui ca problema e la tine...Ca el merita ceva mai bun, ca e vina ta, ca nu mai vrei sa-i faci rau, cai spre binele lui sa va despartiti
5. Daca celelalte variante nu functioneaza...Cu parere de rau iti spun ca poate tu nu esti chiar atat de hotarata sa o terminati. Poate inca tii la el si daca nu functioneaza cu ce ti-am zis mai sus problema e la tine.Inseamna ca tu nu vrei sa-l lasi pe el, ca nu esti inca pregatita sa-i dai drumul. Multa bafta, sper ca te-am ajutat!
Dacă nu vrei să-i spui simplu, poți deveni insuportabilă, nesuferită, înfumurată, fițoasă etc. Chestii de genul care lor nu le plac. Sau poți să devii pur și simplu rece și certăreață.
O să fugă singur.
Spune-i simplu si frumos ca relatia dintre voi s-a racit si nu mai poti continua.