La 13 ani să îi vorbești despre băieți? . La vârsta asta, sincer nu ar trebui să te preocupe băieții, ci școală și celelalte lucruri mai importante. Sunt lucruri, mult mai bune decât băieții. Despre alea ar fi bine sa vor ești.
La fel și despre machiaj. E bine că nu e de acord. Fetele, de vârsta asta nu ar trebui să se machieze.
Din cauza asta nu ieși afară. Îți este rușine de prietenii tăi că îți vor spune ca de ce nu te machiezi?
Încă ești mică și nu știi unele lucruri. De aceea ar fi bine să vorbești cu mama ta. Dar nu despre subiectele astea. Pentru că atunci, e normal că nu va mai vrea sa vorbească cu tine.
"acum 3 minute | Anonimul151 a răspuns:
La 13 ani să îi vorbești despre băieți? happy. La vârsta asta, sincer nu ar trebui să te preocupe băieții, ci școală și celelalte lucruri mai importante."
deci, daca are 13 ani nu are voie sa traiasca... NU?!?
si te mai miri de ce nu are curaj sa vorbeasca, cu maica-sa, e clar ca si maica-sa e bagata adanc in cliseul asta... IDIOT
"Încă ești mică și nu știi unele lucruri."
si cine o sa o invete?!?
maica-sa evident nu, ca nu are curaj sa vorbeasca, cu ea
asa ca hai sa ne ascundem capul in nisip si sa lasam soarta sa decida, daca o sa invete usor sau GREU
detest serios oamenii care, considera ca daca esti copil, atunci trebuie sa faci NUMAI ce ti se spune, dar mai ales, NU TREBUIE SA PASIONEZE NIMIC CARE "NU AR TREBUI", ca doar "nu trebuie", deci, daca esti copil, nu poti sa fi om, trebuie sa fii animal sau orice poate fi dresat
Da, din pacate toti care spun asta nu inteleg ca, in momentul in care incepi sa simti, nu ar trebui sa ti se puna in cap NUMAI SA TE ABTII, cineva ar trebui sa stea si sa iti spuna ce si de ce si sa iti arate cum sa te descurci, fara sa te arzi
si din pacate, foarte putini parinti sunt in stare de asta, iar dupa cum vezi, foarte multi oameni nu sunt in stare sa vada nimic in spatele cliseului
acum, trebuie sa intelegi un lucru, eu, la varsta ta, m-am fript si din cauza asta am invatat din greseli, iar acum sunt in stare sa vad problema, insa nu inseamna ca eu as fi in stare sa fiu un parinte bun si as sti cum sa educ un tanar, tanara pe cale de a nu mai fi copil, ci incepe sa fie adult...
Tu nu știi care e realitatea! Fetele de 13 ani, nu ar trebui să fie într-o relație. Și nici să vorbească despre "băieți". Au timp, de la 16-17 ani. Dar la 13 ani chiar nu e ok.
Pentru că fete de vârsta ei, de 13 ani. Sunt însărcinate pentru că au avut relație. După ce vorbește cu mama ei de băieți, urmează relația.
Ba da, are 13 ani, și are voie să își trăiască viata, dar să știe riscurile.
Nu e un clișeu idiot. E normal. E normal, pentru că ea e fată și nu știe lucrurile astea.
Dacă tu ai fii, matur ai înțelege chestiile astea, dar vad că nu prea ești.
Te întreb acum. Tu, dacă ai avea fată ce ai face? Ce ai face dacă la vârsta de 13 ani îți zice că are iubit? Ți se pare normal? Și după un timp, ar fi însărcinată? După aceea ce ai face?
Cum am spus, încă e copil. Are abia 13 ani, și nu prea știe cum stau lucrurile.
Păi așa și este. Trebuie să îți vezi de școală. Nu de băieți. Pentru asta mai ai timp destul. Nu te-ai descurca chiar atât de bine, dacă ai fi foarte îndrăgostită de un băiat. Crede-mă. Pentru că, vei fi atât de îndrăgostită de el încât nu îți va sta gândul în alta parte.
Eu nu am pus un răspuns, rău. Ci adevărul.
Dar văd că nu îți pasă.
De vorbit, cu mama ta despre subiectul, ăsta poți. Însă e un subiect foarte delicat, mai ales că ești fata. Trebuie să o înțelegi pe mama ta. Ea nu îți vrea raul. Ci doar binele.
Băieții din ziua de astăzi, nu prea vor relații serioase. Ci doar pe moment.
Multe fete, de 13 ani din păcate sunt însărcinate din cauza lor.
Vorbeste cu mama ta deschis. Nimeni din lume nu te iubește mai mult decât ea.
Asculta si fa ceea ce mama ta iti permite, ca-i singura fiinta de pe fata pamantului care ii va vrea intotdeauna binele.
"acum 9 ore | Anonimul151 a răspuns (pentru Brizbriz):
Tu nu știi care e realitatea! Fetele de 13 ani, nu ar trebui să fie într-o relație. Și nici să vorbească despre "băieți"."
nu ai inteles ultima iota din ce am scris eu
exact ideea ca un copil ar trebui sau nu ar trebui e absolut inepta
idea e foarte simpla: ca parinte, TREBUIE SA FI CONSTIENT ca o fata de 13 ani incepe sa se gandeasca la baieti, si sa incerci sa o ghidezi in loc sa ii inchizi usa in fata, complet total si definitiv, lucru care v-a produce numai frustrare si v-a taia total comunicatia mama fiica
daca nu intelegi asta, atunci esti total batut in cap, si imi pare rau pentru tine, dar mai ales pentru copii tai
Sunt conștient, de chestia asta. Știu că fetele de la 12-13 ani, încep să se gândească la băieți. Însă mie sincer nu mi se pare normal. Adică totuși, cum am spus are timp. O ghidezi, și o înveți ce e bine și ce e rau că pe orice copil. Însă sunt multe lucruri de acest gen.
Da, aceste lucruri poate crea frustrare și legătură cu mama ei, cu părinții.
Înțeleg. Nu sunt bătut în cap, doar îmi spun părerea. Părerile diferă.
Romeo NU AR TREBUI sa se indragosteasca de Julieta ca erau in tabere adverse
Printul Harry NU AR TREBUI sa se casatoreasca, cu Meghan Markle, pentru ca ea e de culoare si se pare ca familia regala e plina de rasisti idioti
deci, cand te loveste sentimentul, NU PREA CONTEAZA circumstantele
tie nu ti se pare normal, asta e parerea ta, insa, in ziua de azi, e aproape imposibil sa nu se intample, efectiv prea multi stimuli...
se vinde sexy pe, peste tot, de la canale de muzica si film, PLINE de tauri comunali, plini de muschi si imbracati cu intentia evidenta sa iti bage in fata cati muschi au, nici nu vreau sa incep cu iepele, fiecare a doua actrita/cantareata trebuie sa marcar sugereze ca e cea mai "fierbinte" femela de pe planeta, chiar am vazut unele care erau decente si dragute, macar la inceput, insa cineva a stat si le-a convins ca e mult mai tare faza si se fac mult mai multi bani daca pozeaza ca e HOT RAUUUU
pana la colege care vorbesc NUMAI de baieti
ca sa nu mai vorbim de internet, nu vreau sa incep cu Facebook si cu manipularea, insa, vad eu insumi, am cumparat niste produse de la eMAG, DE PE PC, NIMIC DE PE TELEFON, iar acum telefonul meu, cum da o reclama, are grija sa imi arate ceva asemanator cu produsele alea, iti dai seama ca, in momentul care se prinde ca esti fata de 13 ani, numai "feciori" plini de muschi o sa vezi, cum deschizi telefonul
moment in care, nu stiu daca mi-am demonstrat punctul, preemtiv nu prea ai ce sa faci (adica inainte de a se intampla)
insa dupa ce s-a intamplat, inca odata (a optispea oara) mi se pare o prostie CRASA sa iti bagi capul in nisip si sa ii spui doar ca "nu ar trebui" si atat, adica taci, rabda si fi frustrata