Si la mine face soramea(dobitoaca) un dezastru la mine in camera.Ameninta-l pe fratele tau ca daca mai face atata mizerie si NU isi strange jucariile dupa ce s-a jucat cu ele va ramane fara, ca doar e mare are 8 ani(stiu din intrebarea precedenta) si trebuie sa inteleaga, spune-le si parintilor tai sa vorbeasca cu el sa numai faca asa.
1. vb cu ei si spune/le ce te deranjeaza
2. aliaza/te cu tatal tau asta daca el e ca tine
Pai eu spun ca ar trebui sa ii sa vb cu parintii despre asta foarte serios si nu stiu altceva...scuze...
Eu zic sa il iei cu frumosu' pe fratele tau si sa ii zici ca dupa ce foloseste ceva sa il puna la loc si de exemplu sambata sa faceti curat impreuna, ma refer la datul cu aspiraorul, stersul prefului etc. Cat despre urmele de cafea lasate de mama ta nu cred ca este asa de grav, mama ta asigurand in mare parte curatenia in casa daca ii vei spune va sterge.
Cum ziceam explica-i fratelui tau ce este bine si ce nu. O data si o'data nu ii vei mai face tu curat si iti va duce dorul.
In primul rand roagal pe fratele tau sa aiba si el grija de curatenie.adica chiar daca e baiat totusi trebuie sa fie un pic responsabil, vorbeste si intruestel... si in legatura ca mama ta, atragei atentia, tu nu cred ca te duci in camera ei si faci dezordine
deci:
1: vorbeste si roagal pe fratele tau sa fie mai atent
2: daca nu silestel sa-si faca curatenie
3: DACA NU MERGE SPUNEI MAMEI TALE K NU INTELEGE SI E PREA DEZORDONAT
4: roag-o frumos pe mama ta sa-si ea o farfuriuta sa nu mai lase pete:*:*:* bft