Daca ti-a spus asta, nu va fi usor. Poate sa fi gasit acest pretext pentru ca nu te place in general.
Nu ii faci declaratii, este cel mai simplu mod de a o pierde. Poti sa ii faci complimente discrete si destul de rare. Fii glumet, simpatic, de ajutor, de incredere cu ea. Vorbeste frumos cu toata lumea, nu te tine de golanii. Afla ce o intereseaza si fa-ti ceva cunostinte in domeniu (dar nu moda feminine, gatit sau croitorie ). Fa niste sport, lucreaza mai mult pe abdomen, spate, umeri, brate.
Si apropo ea nu e de genul ila care nu ma baga in seama.Noi radem amandoi cam la toate orele (pana si profesorii deja ne atrag atentia si zic ca o sa ne mute unul de langa altul ) mi-a spus ca ma place ca prieten 100% dar ca iubit 0% dar mai demult mi-a scris (pe foaie de hartie) ca ma place 40% cateodata nu o inteleg!
Asa sunt fetele, se joaca. Lucreaza la acel 40%, nu ti-a spus degeaba, ti-a spus ca sa stii ca ai avea ceva sanse si sa nu te dai batut. Asta nu inseamna ca o sa mearga, dar ii place atentia ta. Fii persistent, dar discret!
Incearca sa fi alaturi de ea sa o ajuti la temi sau cesti de fete sper ca te am ajutat