anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna. Cum sa o conving pe mama mea sa imi dea 2.500 lei ca sa pot comanda acest laptop https://www.emag.ro/......DLNFJRMBM/

Dar problema este ca mama mea nu vrea sa imi dea atatia banii ca sa pot cumpara acest laptop.

Mai am un laptop dar vechi si face imediat 10 ani si a venit timpul sa mai schimb si eu laptop-ul ca deja numai sunt multumit de el.

Vreau sfaturi de la voi.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Poate e cam nedrept sa ceri suma asta atat de mare? Nu stim ce situatie financiara aveti voi in familie dar cu siguranta asta e primul criteriu care decide ce se cumpara si ce nu.Nu vrei mai bine sa contribui si tu cu bani stransi? Cu siguranta mama ta ar fi mai dispusa sa iti cumpere laptop nou daca vede ca dai dovada de un comportament matur. Poti face bani prin diverse cai, nu e obligatoriu sa te angajezi daca inca esti elev/a.E logic ca probabil vei strange foarte putin raportat la suma totala, insa tot e ceva si cu siguranta factorul psihologic, gandul ca ai contribuit, te va face sa il pretuiesti mai mult decat daca ai primi laptopul pe tava fara a ridica un pai. Spor.

7 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Câți ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hyperion7):

31

| Hyperion7 a răspuns (pentru anonim_4396):

Înțeleg.
Pai și ai incercat sa devii independent? Sa îți faci propriul cuibușor, sa te desprinzi de ai tai?
Daca nu îți convine faptul că nu îți oferă acești bani, ești destul de copt și matur sa îți faci singur acești bani, sa știi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hyperion7):

Am uitat sa mentionez ca am handicap si nu pot lucra pentru ca am o pensie de handicap si de aceea nu pot deveni independent.

Am incercat sa ma angajez in multe locuri dar cand le spuneam ca am handicap toti imi inchideau usa in fata.

In trecut am avut cativa prietenii si toti m-au lasat unul cate unul cand au aflat ca am handicap si de aceea am ramas singur.

| anonim3248 a răspuns:

Nu e bun laptopul ăla la 2400 lei.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

Caută alt laptop mai bun.

| Hyperion7 a răspuns (pentru anonim_4396):

In acest sens,poate mama ta nu-si permite deocamdată să îți ofere acești bani,crede-o și tu pe ea.

Cât despre "prieteni"…stai liniștit, eu că sunt sănătos tun, sunt folosit cat e necesar, iar restul pa, din păcate asta e realitatea în care trăim.