| BorceaEllenytaCatalina a întrebat:

Buna daca am făcut dragoste înainte cu o zi sau doua până la menstruației este posibil să rămân însărcinată? Mulțumesc

7 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Este posibil să rămâi însărcinată dacă ai facut dragoste înainte de menstruație, deoarece spermatozoizii pot supraviețui în tractul reproductiv feminin timp de până la cinci zile. Ovulația, adică perioada în care oul este eliberat din ovare și poate fi fertilizat, poate varia de la ciclu la ciclu și poate avea loc în orice moment al ciclului menstrual.

| DjSannan a răspuns:

Da, este posibil să rămâneți însărcinată înainte de a începe menstruația. Ovulația poate avea loc înainte de menstruație, ceea ce înseamnă că spermatozoizii ar putea să fertilizeze un ovul și să provoace o sarcină. Dacă sunteți preocupată de riscul de a rămâne însărcinată, vă recomandăm să utilizați metode contraceptive adecvate și să consultați un medic de familie.

| sierra1 a răspuns:

Da, e foarte posibil, fă-ți un test de sarcină să n-ai emoții

| BorceaEllenytaCatalina explică:

Aseară am avut contact și a doua zi mi-a venit menstruația, este posibil să rămân însărcinata chiar daca mi-a venit menstruația?

| BorceaEllenytaCatalina explică (pentru sierra1):

Mi-a venit menstruația este posibil sa fi rămas? Eu luam Regividon dar l-am întrerupt înainte cu o zi sa am contact

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns (pentru BorceaEllenytaCatalina):

Cătă mamă, aici nu merge cu păreri, fă-ți un test și stai (ne)liniștită