| kevin07 a întrebat:

Buna,daca beau un litru de antigel, cit dureaza pina termin cu viata asta aiurea

Răspuns Câştigător
| AndroidGB a răspuns:

Mda. Lipsa de atentie. Totusi in pana mea, ma apuca dracii cand vad d astia ca tine care se tot plang de viata si.vor sa si o termine... Alti ar da orice sa mai traiasca un amart de minut si voi mai aveti ani multi in fata. Moartea mai inseamna si lasitate! O fi greu ma, si eu am trecut si m am gandit cum te gandesti si tu acum, da' m ales sa lupt cu ea, sa ma folosesc de bunurile pe care mi le ofera si sa fac fata tutoror problemelor. Usor de zis... greu de facut. Dar moartea e prea de tot.Cel putin cat esti in viata mai ai o sansa, una din 1 miliard dar mai ai una sa faci ceva sa fie bine!

9 răspunsuri:
| SabinaRsT a răspuns:

Doamne fereste, nu mai posta asa ceva, sunt si copii aici.

| Fatamuntilor a răspuns:

Feresca Dumnezeu!
Mai bine ai povesti ce probleme ai! Te descarci si poate gasesti o solutie!
Cati ani ai?

| Radu_Hariga_1988 a răspuns:

Nu merita stresul, poate dureaza mult...incearca si tu furadan ca defuncta Madalina Manole

| kevin07 explică (pentru Radu_Hariga_1988):

.
Uude gasesc furadan.

| Radu_Hariga_1988 a răspuns (pentru kevin07):

Furadan este insecticid, dar poti sa te spanzuri e mai simplu si fara durere multa.

| Catalina_Cristina_1998 a răspuns:

Nu poti face asa ceva! nu e bine

| AnnaCookie a răspuns:

Ai probleme. laughing

| Irina_Gheorghiuc_1990 a răspuns:

Aha si eu o sa beau deja l-am procurat din Romania cam scumpisor dar l-am luat in curand o sal beau sper sa fie cu succes........si sa mor asa repede cum scrie pe net...

| Irina_Gheorghiuc_1990 a răspuns:

Kevin la voi in Romania foarte usor de gasit furada eu de acolo l-am adus in lta tara sper ca e efectiv...e inteleg perfect situatia ta eu tt sunt in situatia ta. ...altii vor crede ca esti prost sau ai innebunit dar eu sincer te cred si te sustin fa-o daca consideri ca asa-i mai bine

Întrebări similare