Mda. Lipsa de atentie. Totusi in pana mea, ma apuca dracii cand vad d astia ca tine care se tot plang de viata si.vor sa si o termine... Alti ar da orice sa mai traiasca un amart de minut si voi mai aveti ani multi in fata. Moartea mai inseamna si lasitate! O fi greu ma, si eu am trecut si m am gandit cum te gandesti si tu acum, da' m ales sa lupt cu ea, sa ma folosesc de bunurile pe care mi le ofera si sa fac fata tutoror problemelor. Usor de zis... greu de facut. Dar moartea e prea de tot.Cel putin cat esti in viata mai ai o sansa, una din 1 miliard dar mai ai una sa faci ceva sa fie bine!
Nu merita stresul, poate dureaza mult...incearca si tu furadan ca defuncta Madalina Manole
Feresca Dumnezeu!
Mai bine ai povesti ce probleme ai! Te descarci si poate gasesti o solutie!
Cati ani ai?
Furadan este insecticid, dar poti sa te spanzuri e mai simplu si fara durere multa.
Aha si eu o sa beau deja l-am procurat din Romania cam scumpisor dar l-am luat in curand o sal beau sper sa fie cu succes........si sa mor asa repede cum scrie pe net...
Kevin la voi in Romania foarte usor de gasit furada eu de acolo l-am adus in lta tara sper ca e efectiv...e inteleg perfect situatia ta eu tt sunt in situatia ta. ...altii vor crede ca esti prost sau ai innebunit dar eu sincer te cred si te sustin fa-o daca consideri ca asa-i mai bine
anonim_4396 întreabă: