anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.

Dacă se presupune ca ați avea mulți dusmani (cum am eu ), ce ați face dacă ați cunoaște o fata și relația ar decurge pe un făgaș bun, v-ati înțelege bine de tot cu fata respectiva, ați iubi-o și unul dintre dusmani i-ar spune unele chestii nasoale cand ar vedea-o singura pe care le-ati făcut mai demult și ea ușor influențabila ar lua totul în considerare ce o zis grebla aia de om și când ar urma sa ve revedeți din nou din cauza acelor vorbe spuse de hater nu ar mai vorbi deloc cu voi, ați încerca în nenumărate ori sa o întrebați ce are de nu mai vrea sa vorbească deloc? Dar știți totodată ca cineva v-ar sifona fetei și ca o amenințat-o sa nu spună ce o aflat de la el sau cine e, ați încerca să tot ii spuneți și ea nu ar vrea sa mai discute deloc cu voi (probabil a fost amenințată ca daca mai umbla cu voi o sa o pățească și ea).
Ce ați face?

Eu chiar am pățit odată asa ceva și la câți dusmani am sunt sigur ca voi mai poți dacă voi cunoaște o fata. Jegurile astea de oameni nu au tupeu sa ma înfrunte singuri ca știu ce ii așteaptă daca se pun cu mine, asa ca ataca in haita, ca asa sunt bărbații cu parfum de dama.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Citindu-ți postarea, mi-am amintit niște cuvinte înțelepte:

"Decât să îmi spui ce au zis altii despre mine, mai bine spune-mi cum m-ai apărat tu în fața lor".

Deci, cine va face acest lucru pentru tine, merită s-o ții lângă tine.Și să nu-i mai dai drumul, niciodată.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Invata sa scrii.

Bula
| Bula a răspuns:

De ce ai multi dusmani?
Gandeste-te!

Dusmanii totdeauna cauta sa-ti faca "bine" unde te doare mai tare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sugi pl

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bula):

E lunga povestea. Dar da, asa este, ai dreptatehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru floresdemayo):

Nu cred, ce răspuns folositorlaughing Te iubesc stimata domnisoara love struck kiss)
Tu mereu faci ca TPU sa străluceascăbig grin

anonim_4396

E cam greu sa se apare oricum, ști și tu cum sunt gipsanii, păcat ca nu mai e Antonescu asta...

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Era vorba să te apere pe tine (nu pe ea), arătându-le că toate bârfele lor
... nu o pot îndepărta de tine.

anonim_4396

Asa este. Dar fete de astea deștepte nu prea mai exista în ziua de azi, și iubitoare.
Mulțumesc frumos pentru răspunsurihappy

| MrAM a răspuns (pentru anonim_4396):

Din pacate statutul de junior nu imi permite sa evaluiez raspunsul, insa iti spun ca e inteligent laughing

Întrebări similare