| Trandafirii a întrebat:

Buna dau URGENT funda si vot, deci luni seara parintii mei pleaca la Bucuresti cu o treaba rapidamsi noi suntem din Barlad, si ei pleaca cu masina si ei pleaca luni seara pe la 6, si as vrea sa merg si eu cu ei, mentionez ca oricum eram marti inboita si ei mereu cand pleaca undeva ma iau si pe mine, ce sa fac sa ma ia si pe mine?

13 răspunsuri:
| gamerulyonutz a răspuns:

Roaga-i frumos

| Lulu5 a răspuns:

Vorbeste cu ei, explica-le ca abia incepe semestrul si ca nu se face nimic pe la scoala, majoritatea profesorilor se vor simti inca in vacanta. Roaga-i frumos, poate asa te iau si pe tine. PS, si eu sunt din Bd laughing

| Neo12 a răspuns:

Vorbeşte cu ei. Exprimă-ţi dorinţa şi dacă nu merge aşa pe un ton normal, începi cu linguşeala.
Încearcă să-i convingi spunându-le că vrei şi tu să cunoşti mai bine capitala, că ai citit ceva anume despre ea, că vrei să vezi diverse lucruri şi dacă tot ai ocazia să mergi, de ce să nu te ia?
Cred că ar fi o metodă.
O seară bună îţi doresc!

| averagestudent a răspuns:

Vorbeste cu ei, roaga-i frumos, spune-le cat de mult ti-ai dori sa vezi capitala si ca asta ar fi o buna ocazie.Iti urez succes si sper ca te-am ajutat.

| mihai69 a răspuns:

Dormi în mașină.

| T0T a răspuns:

Ii rogi frumos.

| Fatamuntilor a răspuns:

Daca erai invoita si parintii tai stiu asta, nu vad care ar fi problema.
Vorbeste cu parintii tai, exprima-ti dorinta de merge si tu.Promite-i ca vei fi cuminte si ca vei recupera la scoala!

| Trandafirii explică (pentru Fatamuntilor):

I am rugat toata ziua si ei au spus ca nu pot, alte idei sad?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Trandafirii):

Poate au si un motiv, ti-a spus de ce?
Cati ani ai?

Am 11 ani, dar nu e o treaba asa de urgenta si dupa cum am vazut o pe mama pare ca se mai gandeste (dupa fata ei)

Poate considera ca nu are rost sa te chinuie si pe site daca e vorba de pe zi pe alta

Nu stiu ce sa zic.Cauta sa o impresonezi pe mama ta, fii cumintica, fa curat in camera ta sau chiar fa ceva simplu de mancare. Poate merge!

Da, dar eu nu ma chinui deloc pentru ca imi place la nebunie, doar ca ei dorm la hotel nu e chinuitor si amfacut ieri curat in camera, spune niste motive pleasee

Fa-le cafeaua si du-o la pat
Sambata si duminica te scoli inaintea lor.Mergi la bucatarie, iei un ibric sau un vas mai mic, Pui doua cani de apa la fiert.In momentul in care incepe sa fiarba pui doua lingurite de cafea.Ridici repede ibricul )ai grija ca fiebinte si da in foc daca nu te misti repede.Pui cestile pe tavita, alaturi o alta cescuta cu putin zahar si o lingurita.Ai grija sa nu versi cafeua.
Nu uita sa bati la usa cand ajungi la dormitorul lor.Ii pupi, ii imbratisezi...
Dai tu de banuit, dar sigur vor stii scopul.