Cat sa mai astepti? Aparent situatia asta se prelungeste de aproape un an... Nu crezi ca daca isi dorea o relatie cu tine o avea demult?
Spune-i ca te casatoresti cu el si apoi faceti sex. Vezi cum reactioneaza atunci si iei hotararea in consecinta. Cand aude de casatorie poatesa dea bir cu fugitii si te-ai lamurit. Daca vrea inseamna ca te iubeste. Asa oricine vrea sa faca sex si apoi Dumnezeu cu mila.
Eu zic sa va limitati la o relatie sexuala si atat, faceti sex cat mai des si atat. E cel mai bine.
Ba da.dar nu stiu...de fiecare data cand incerc sa il evit..nu il caut..etc, se trezește ca dupa cateva zile, o saptamana-doua sa ma caute si sa insiste sa ne vedem.iar eu nu pot sa iti zic nu niciodată.
I-am spus odata de casatorie si mi-a spus sa am putina răbdare ca toate vor fi asa cum trebuie insa acum e preocupat cu munca. Toată ziua munceste... zice ca vrea sa se puna la punct cu tot si abia apoi sa se căsătorească..nu stiu ce sa mai cred. ..nu vreau nici sa imi pierd vremea asa aiurea!
Lui tot i-am zis. Mereu imi spune sa am răbdare ca totul va fi cum ne dormim...