Eu cred ca un terapeut ar ajuta-o cel mai mult. Nici decum un cont de Instagram, tinder sau bumble. Chiar daca acolo s-ar inghesui sute de barbati pentru atentia ei. Si nici macar sa nu se gandeasca sa faca voluntariat sau sa se duca prin parc sau prin cafenele sau chiar si la biserica. Sigur nici un barbat nu ar baga-o in seama. Un terapeut este tot ce are nevoie. Si de self love si confidance si vibeuri pozitive si carti de auto cunoastere si cursiri de feminism ca sa i-se explice ca tot ce-i merge prost in viata este din cauza patriarhatului si ia nu are nici o vina.
Pana te mariti iti trece.
Este chestie de alegere. Doar tu decizi ce stare vrei sa ai maine, indiferent de contextul exterior.
Pune muzica ce ti place, canta, dansează.
Cresti vibratia, atragi automat pozitiv in viata ta.
Fa parastasul de un an, doliul a luat sfarsit.
Seara linistita ❤️
Nu poti sa faci nimic, nici mersul la psiholog, la biserica sau altundeva nu va rezolva ceva. Sa spui ca mergi, iesi pe undeva, da este in regula dar cand vine seara, iar te trezesti singra si iar cade cerul pe tine, cam despe asa ceva este vorba.
Cel mai usor este sa ai o activitate care sa te capteze f mult, iar cand vine seara sa adormi rapid, sa nu te mai bata toate gindurile.
Doar timpul te rezolva, iti garantez de mergi la psiholog ala nu poate sa te ajute cu nimic, eventual doar sa iti prescrie ceva medicatie de astea sa nu mai stii de tine, sa stai asa intr-o stare de ameteala, ceva medicatie genul asta, sa nu ain timp de ginduri
Dar cel mai bun este sa stai asa, asta te face tare, trebuie sa treci mai departe natural, iar cand o sa treci vei deveni sau vei sti ca esti o persoana puternica din pdv mental.
O sa treaca peste 1 an, stiu persoane care si dupa 2 ani si tot naspa se simteau.
Conteaza f mult si cum arati ca fizic, daca nu prea esti atragatoare, de acolo si chestia sa gasesti mai greu un partener, tot de acolo si sentimente mai puterncie, comparativ la cei care arata bine, is atragatori.
De regula o femeie frumoasa sau un barbat asa frumos, nu au sentimente puternice, pentru ei daca se intijpla ceva genul sa lase pe careva sau sa fie lasat, imediat trece la urmatorul ca si cum nimci nu s-ar fi intimplat.Deci sentimentele lor is mai putin intense sa zic asa, sau nu-i afecteaza asa de mult.
Natura cama sa da, frumuesete unora si prostie, inteligenta altora si fizic mai placut si tot asa.
Sa mergi la p[siholog, sa dai si bani, iti spun is bani irositi, psihologul tot ce poate sa faca e sa iti dea ceva pilule, iei alea cand te simti singura, cand esti singura, sa nu te mai gindesti la stiu si eu ce, cine.
Pilule iau doar persoanel slabe de inger, slabe psihic, care nu pot rezista.
Daca poti iesi cu un baiat, iesi, dar lungeste, in sensul doar vorbarie asa cate putin, nu forta, nu cauta gata sa ai ceva ce ai avut si inainte.
Nu poti sa treci de la unu la altul si sa fie la fel ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat, asa esti si tu.
Deci este nevoie de timp sa uiti pe asta ce ai fost, trebuie sa lasi organismul sa simta, sa faca asta, nu sa insisti tu, sa fortezi lucruerile ca no sa mearga.
Nu ai spus nici citi ani ai, banui ca nu ai 50 de ani sa spui ca esti terminata, ce te faci tu, nu mai ai barbat.
Atunci cand cauti cu orice pret sa rezolvi ceva, am observat ca nicicum nu-ti iese.Cind spui, las asa deo iesi ceva om vendea, atunci e mai bine, sa lasi lucrurile sa vina ele singure, sa nu le cauti tu cu luminarea ca nu le gasesti, parca e un facut, toate fung din calea ta cand faci asta, eu asa am observat
Hey,Prietena mea a trecut prin ceva similar, Te închizi în tine pentru ca nu ai cu cine vorbi, ai încercat să vorbești cu părinți tăi cu o soră sau un frate? nu trebuie să fie neapărat un prieten sau o prietenă poți vorbi chiar și cu o cunoștiință, Dar dacă vrei să treci peste fostul iubit trebuie să încerci să dai o șansă unui băiat ieși vezi cum se comportă, cum îți vorbește, cum te simți cu el, încearcă să-i acorzi o șansă si o sa vezi ca o sa treci peste, ca el
Ia-ti un job si mergi zilnic la munca, ca nu ami ai timp de letargie si ganduri negre.
Eu îți înțeleg starea, deoarece și eu am trecut prin asta. Eu am trecut mult mai greu peste despărțire, cam după 5 ani. Știu, nu este un lucru motivant, dar ce vreau să spun este că fiecare om trece peste o despărțire în ritmul său. Este foarte greu, dar nu trebuie să renunți, eu am putut și tu poți. Și legat de job, stai liniștită, nici eu nu am un job și am o vârstă ceva mai mare. Nu știu ce vârstă ai, dar nu dispera. Ai timp destul să te angajezi. Nu îi lua în seamă pe cei care fac mișto pe seama suferinței tale, deoarece atât îi duce capul și nu încearcă să se pună în pielea ta ca să înțeleagă cum te simți. Încearcă să vorbești cu cineva în care ai încredere sau să îți faci un jurnal unde să te descarci. Nu este o rușine să ai un jurnal. Și eu am unul în care mai scriu atunci când simt nevoia și nu am sau nu vreau să vorbesc cu altcineva. Te-ar putea ajuta. Sau încearcă să faci ceva ce îți bucură sufletul, de exemplu ( desenează, pictează, scrie sau orice alt ceva care îți place). Sper că te-am ajutat. Și ai răbdare. Baftă! P.S: dacă mai ai nevoie de sfaturi și susținere eu sunt aici. dulcica1234. ( R. A) P.S.S: și eu chiar te înțeleg cu adevărat, nu ca ceilalți.
Ia las-o tu în pace. Ia-te de cineva de seama ta, nu de persoane care suferă. Așa nu dovedești că ești puternic, ci mai degrabă slab. Și învață să te pui în pielea altei persoane, înainte de a deschide gura.
Lăsați-o în pace. Nu mai faceți glume stupide pe seama suferinței ei. În loc să o ajutați cu adevărat, stați și faceți haz de necaz pe urma unei suferințe adevărate. În loc să râdeți, mai bine i-ați oferi sfaturi utile care să o ajute să își revină. Puneți-vă în pielea ei să vă dați seama cum se simte sau amintiți-vă cum v-ați simțit voi când ați trecut prin ce trece ea și abia apoi vorbiți. Mai mult faceți rău decât bine. O persoană are nevoie de susținere și ajutor nu de ironiile voastre. Să vă fie rușine că faceți haz de necaz pe baza suferinței reale a unei persoane.
Sustine-o tu man, ai tot sprijinul meu în soluționarea acestui diferend!
Cheers!
Măsoară-ți cuvintele. Eu am vorbit cât de decent am putut. Doar pentru că ești în spatele unui telefon asta nu înseamnă că ești mai puternic și ai dreptul să vorbești cum vorbești, mai ales cu o fată. Asta este lipsă de respect. Cu tine am mai avut de furcă o dată și tot nu te potolești. Îmi forțezi mâna să îți raportez contul. Nu mă călca pe bătături.
Vad că te cam plictisești pe platforma.
Probabil doar un troll obosit.Eu zic ca tu să îți masori cuvintele.
N-ai tu niciun temei legal să mă ameninți tu pe mine,in contextul in care eu ti-am vorbit cat se poate de politicos.
Trăim într-o țară liberă și nu trebuie să mă justific in fata nimănui,mai ales daca nu vreau,de ce răspund și cum răspund, in contextul in care nu am încălcat regulamentul, spre deosebire de alții care îmi scriu de pe conturi false.
Btw, fii caveler și ajută femeia, nu fii penibil crezând că ești un erou!
Numai bine!