| Sfinnx a întrebat:

De cand m-am despartit de prietenul meu, am ajuns depresiva si ma simt de parca mi-a cazut cerul in cap..ma simt ca o fantoma. Exist dar nu traiesc.Nu ne-am certat sau asa,motivul despartirii a fost mama. Faza e ca nu stiu ce sa fac sa imi ocup timpu cu altceva, sa nu ma mai gandesc la el.Pur si simplu cand o fac[ aproape mereu] incep sa plang.Am incercat sa ies pe afara, sa fac ce imi place dar parca nu funcioneaza.Il vreau inapoi si mor sa astept pana in vacanta de vara cand ne vom vedea.

13 răspunsuri:
| genTlemeNNN a răspuns:

Incearca sa uiti de el o perioada pana va reveni inapoi. Apoi te vei putea duce in panzele albe dupa el.

| MiaAtasiei a răspuns:

Daca va ti despartit si el nu te a contactat de atunci inseamna ca nu ii mai pasa.eu am trecut prin asa ceva si cand l am revazut el abia daca ma baga in seama ca si cum nu m ar fi cunoscut niciodata si m am simtit ranita.continuati viata asa poate el te ve vrea inapoi insa tu nu vei avea de suferit dupa el. pupici

| stelta14 a răspuns:

Pai incearca sa te impaci cu el. Daca nu reusesti incearca sa uiti de el. Adica, mai sunt multi baieti/barbati pe lumea asta.

| BiaBby a răspuns:

Incearca sa uiti de el, viata nu se termina la un baiat, iesi cu prietenii, razi distreaza-te.Viata e scurta si frumoasa trebuie sa o traiesti. Incearca sa gasesti un alt baiat cu care sa iesi daca asta te va face sa te simti mai bine. Relax o sa gasestii multi altii mai buni decat elwinking

| xXAn0nymXx a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la el. ocupati timpul cu altceva dar daca ai mai putin de 16 ani te sfatuiesc sa o lasi balta cu "iubirea" asta a voastra ca la varsta aia ar trebui sa te preocupe scoala si familia.iar daca te-ai despartit de el din cauza mamei tale cred ca ar trebui sa o asculti pentru ca ea are o varsta si stie ce iti zice, nu iti vrea raul...doar esti copilul ei iti vrea numai binele si iti spune astea din experienta ei ca doar ea este trecuta prin viata si stie anumite secrete ale vietii pe care noi inca nu le-am descoperit dar le vom descoperii pe viitor, asa ca ea doar te protejeaza...prin urmare incearca sa iti ocupi timpul petrecand cu prietenii pe afara sau facand ce iti place tie mai mult si incearca sa uiti de tot ce faceai cu "iubitul" tau..bafta

| fabiola a răspuns:

Cati ani ai?

| Fabiana2R a răspuns:

Ia in considerare faptul ca mama ta stie ce e mai bun pentru tine! Niciodata sa nu ai indoieli in privinta instinctelor sau parerilor mamei tale!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te impaci cu tine si sa intelegi punctul de vedere al mamei tale. O perioada din pacate, asa vei fi: trista, debusolata, paralizata sufleteste. Daca stii ca nu se mai poate face nimic in privinta asta, incearca sa ai rabdare. Timpul vindeca ranile, o data cu trecerea lui totul devine mai usor, mai acceptabil. La inceput e greu, dar o sa fie si bine. Ai putina incredere si fii mai optimista! Bafta!

| anad a răspuns:

Mama ta o fi avut motivele ei sa va desparta acum si poate a judecat bine. Nu-i exclus insa sa-si schimbe parerea mai tarziu!
Te inteleg si pe tine si cred ca iti este foarte greu. Daca va iubiti si esti sigura de dragostea voastra ar trebui sa fii mai optimista, sa te gandesti la momentele frumoase dintre voi, sa te incurajezi singura ca ai toate sansele si dorinta sa fiti impreuna, nu sa-ti construiesti scenarii pesimiste. Multi oameni sunt despartiti de cei dragi, mult timp, din diferite motive, dar nu intra in depresie!
Timpul rezolva multe probleme si trebuie doar sa ai rabdare.

| Sfinnx explică (pentru anad):

Timpu nu rezolva nimic, ci doar trece, lasand urme si cicatrici

| CynthiaElizabeth a răspuns:

Te sfatuiesc sa lasi lucrurile asa cum sunt. E normal sa nu-ti iasa din cap, asta inseamna ca el a avut un rol important in viata ta actuala, dar cu timpul ai sa te obisnuiesti fara el, mai ales daca el nu te cauta.
Daca te cauta si iti demonstreaza ca ii pasa de tine, atunci asteapta pana o sa va revedeti si vei intelege ce simti cu adevarat pentru el.
Mult noroc!

| mimiwewem a răspuns:

Of. Nu merită să te deprimi. Încearcă să treci peste. Gândește-te că o să zâmbești într-o zi. Să nu o urăști pe mama ta pentru asta. Îți vrea binele.

| Elena00100 a răspuns:

Incearca sa faci in asa fel incat sa iti face prietenii si sa iesi incearca ai ai o persoana amuzanta langa tine poate asa vei fi mai vesela, pe vitor incearca sa nu mai pui atat de mult suflet intr-o relatie ca poti suferii enorm si numeni sa nu inteleaga de ce te comporti "ciudat".