| angelica02 a întrebat:

Buna,de ce ajungem sa ne indragostim de persoane mai mari ca noi, si ajungem sa le iubim mult? cum le putem uita, ca eu nu pot sa ma mai indragostesc de altcineva?

Răspuns Câştigător
| PorumbRodica1965 a răspuns:

Ce legatura are intrebarea ta cu categoria religie? Cand o sa cunosti ce inseamna,, iubirea adevarata ", adica,, iubirea de sacrificiu ", atunci o sa-ti dai seama, ca de fapt furnicile tale au fost o amagire. Cauta iubirea adevarata care nu se termina niciodata si o sa fii fericita. Cu siguranta. Deoarece, tineretea este foarte frumoasa, dar pentru unii este oarba, iar pe cand li se deschid ochii, li se intuneca inima. Trebuie sa analizezi multe aspecte ale vietii, ca sa poti lua o decizie corecta si sa nu te pripesti. Feti frumosi sunt multi, dar pentru putin timp, si le cade steaua.

4 răspunsuri:
| 13 a răspuns:

Pai in cazul in care esti fata, este adanc cusuta nevoia asta. Am evolaut ca si o societate formand grupui de 2 sau mai multi indivizi. La oamnei, cand vine vorba de un partener, vrei un partener care poate sa iti asigure siguranta din tote punctele de vedere. Este mult mai atractiv un barbat care are un loc de munca stabil sau mai mult, o afacere, care este de o statura mai atletica si care are niste ani de experienta in ceea ce priveste viata de zi cu zi. Odata ce gasesti o astfel de persoana este greu sa te reprofilezi sa zic asa. Dar in cazul in care incepi o relatie cu o alta persoana o sa vezi ca incetul cu incetul o sa dezvolti afectiue pentru aceasta. Bafta

| doctorandus a răspuns:

Stai linistita, ca o verisoara a mea era indragostita de Mihai Viteazul.

| RAY a răspuns:

Petru ca e logic o femeie alege un barbat mereu ce sa faca cu un un copil? asta tine de evolutia noastra ca specie, femeia alege cel mai bun mascul din acel mediu iar masculul cea mai frumoasa /tanara femela

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Da. Multumesc scumpo pentru apreciere, se poate ca am fost putintel cam dura, dar nu mi se parea ca intrebarea era postata la categoria potrivita si de aceea. Insa daca doresti sa vorbim despre prietenia adevarata, unde o poti gasi, ce ar insemna de fapt? Mi-ar face placere sa vorbim in privat (mesaje) sau pe Skype daca doresti >.