E o vorba: "sfarsitul groaznic este preferabil groazei fara sfarsit". Preferi sa stai in incertitudine? In locul tau eu i-as spune ce simt pentru el. Ai o sansa sa te placa si sa te accepte. Numai ai grija sa nu isi bata joc de tine. Daca te refuza nu se sfarseste lumea. Stii clar cum stai si iti poti vedea de viata ta. Sa stai in situatia actuala este cel mai rau lucru care ti se poate intampla.
Cu frica nu rezolvi nimic i spui incerci si asta e, baieti accepta mult mai usor orice sansa de la o fata, depinde ce baiat daca e smecher de carier te vrea ca trofeu da si unu timid ca doar nu e gay
Te retragi sau declari ce ai de zis nu fi proasta altfel o sa-ti para rau ca nai incercat
Ii spui pur si simplu ca ai inceput sa tii la el, dar daca nu simte la fel asta este, viata merge inainte si n are rost sa suferi daca cineva nu are sentimente pentru tine. Bafta si sa ne spui ce faci
Mai bine regreți că ai făcut-o decât să regreți că nu ai făcut-o. Până și un tip timid și fraier ca mine a reușit să îi spună fetei pe care o place ce simte, tu de ce nu ai face-o? Eu știam aproape sigur că răspunsul ei va fi unul negativ, mi-a spus-o într-o formă frumoasă și mi-a apreciat gestul, că am făcut unul, în fine, dar măcar m-am împăcat pe mine însumi că am reușit să îi mărturisesc ceea ce simt.
Buna.nu asculta lumea, fa ce simti.stii vorba aia ''nu risti, nu castigi''. incaerca sa vorbesti cu el la telefon, fb pe ce vrei tu si lasa-l pe el sa te caute dupa. daca nu te cauta inseamna ca nu a fost sa fie
Exista varianta sa ii spui si sa aprecieze si ramaneti impreuna, sau sa te ia de trofeu si varianta sa nu ii spui si sa stai sa iti imaginezi daca i-ai fi spus ce s-ar fi intamplat.
Zi decat sa regreti.si mai bine acum decat niciodata timpul trece si daca ti-ai irosit 10 luni, poti sa iti irosesti si 3 ani daca nu il poti uita.Asa ca mai bine zi acum macar sti ce sa faci 100%. esti cu el sau lupti sa il uiti pentru totdeauna.Tot raul e inspre bine si nu se stie niciodata ce se poata intampla.Si daca te refuza asa a fost sa fie o sa apara altcineva mai bun in viata ta si atunci o sa zici"ce bine ca nu am stat cu X stateam cu persoana gresita "
Bunăă! Deci, acum 2 zile i-am spus tot ce simt pentru el si a fost foarte incantat sa auda asta, ba chiar m-a invitat sa mergem la un festival de la mine din oras. A fost foarte frumos, la sfarsitul serii m-a adus acasa si m-a sarutat. Dar ce e mai rau e ca in seara asta(duminica30.) mi-a spus ca va iesi si ne vom intalni dupa ce voi termina de cantat la festival; l-am sunat, mi-am facut griji pentru el, si cand l-am intalnit mai s-a facut ca nu ma cunoaste. L-am oprit, l-am intrebat de ce nu raspunde la telefon si mi-a spus ca l-a avut pe silentios si ca se duce sa bea bere. Cand s-a intors a trecut pe langa mine si nici macar nu si-a intors capul sa ma priveasca, de parca nici nu as fi existat. Nu inteleg, am facut ceva gresit? :'(