Nu cred ca sunt in masura sa dau sfaturi deoarece si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, dar am sa-ncerc sa te ajut.
In primul si-n primul rand trebuie sa scapi de gandurile negative, ori de cate ori esti trista spune-ti asa:"Orice s-ar intampla, eu voi ramane mereu puternica!" sau orice alta fraza care sa-ti ridice moralul.Incearca sa privesti mereu partea plina a paharului si cel mai important incearca sa te bucuri de orice lucru marunt (flori, animale, cer, etc). Cand te simti singura i-ati iubitul si mergeti sa va plimbati intr-un parc, acum e frumos afara si aveti ce sa admirati.Asculta muzica, razi, aminteste-ti lucruri frumoase din copilarie si apreciaza-ti viata ca doar una ai!
Uite un citat pe care n-o sa-l uit niciodata:"Fericirea este precum un fluture, cu cat alergi mai mult dupa ea cu atat va zbura mai repede." Te pup! >:d<
Buna.Stiu cum e, am trecut prin asa ceva si nu fa vreo prostie (drogare, sa te omori) sau m-ai stiu eu ce nu!
Gandeste-te asa:
1.Gandestete ca DUMNEZEU stie ce e cu tine si stie ce vrea sa faca cu tine. incearca sa nu te m-ai gandesti
2.Roaga-te
3.Iesi cu prietenii daca simti asa cum simti tu abtine-te dai incontinuare NU TE LASA!
4.Gandestete ce ai facut tu cand ai fost mica toate lucrurile frumoase.
5.Du-te la doctor daca vrei spune-i la un psiholog
STIU SINCER STIU CUM E nu vorbesc aiurea pentr o funda nu!
Eu iti urez multa sanatate si fericire!
Probabil viaţa ta a devenit monotonă, banală, ai aceleaşi activităţi, iar totul a devenit parte din rutina zilnică şi se poate să ai nevoie de o schimbare, de ceva nou.
Si eu am avut ceva momente de genul.
Sec, mereu se intamplau primavara, cadeam din fericire in dezamagire totala fara un motiv real si ii indepartam pe toti de langa mine.
Cel mai bine, acum ca ai psihicul la pamant ar fi sa iti iei o vacanta, sa nu vorbesti cu nimeni, sa mergi la munte undeva. Macar pentru 2 zile.
Nu prea bag de seama cum ma simt in fazele lunii desii imi place sa ma holbez la ea. Ieri a fost luna plina sau azi? Si daca a fost ieri, m-am suparat din toate prostiile care in mod normal imi erau indiferente.
eu vroiam sa te ajut cu ceva dar se pare ca o dai in diverse
"faza dura e ca sunt fata" ai scris, dar inceputul poeziei primul vers e ca sa mi te fac nevasta, nu?
poate cere, baiatulcuminte, de nevasta un barbat?
maine sa-mi spui, din seara asta face pe nebuna luna
Serios, la mine are si efect inaintat atunci. Si maine ar trebui sa fac urat sau frumos? Ca azi era sa ucid cativa oameni la ce nervi intinsi aveam .
sa ucizi? a ucide ucidere , mda, si de ce n-ai facut-o?
cand iti asumi o treaba trebuie dusa pina la capat, de aici deducem ca nu esti sigura pe tine
Sau ca sunt sucita si ma plictisesc repede . Mult mai aproape de adevar .
Mwaaaii, daca erai sucita cum iti intelegeam scrisul? vad ca te ti scai de mine
Usor si cu grija? Imi place sa am ultimul cuvant .