Singurul lucru care te poate schimba este sa conversezi cu cineva,doar asa poti scapa de timiditate, vb din experienta personala si eu eram o pers timida dar cu timpul si lucrand cu multe persoane am devenit vorbaret dar nu deschis mare grija ca lumea e rea, barfitoare, profitoare cu greu gasesti ceva de calitate in ziua de azi, ai grija sa nu fi dezamagita cateodata tacerea e de aur sa stii asta, ai grija cui te deschizi
Doar îndrăznește! Ce crezi ca poti face daca o sa fii toata viata asa timida. Viata trece, Trăiește-o.
Poate ca asa e tipul tau de comportament. In orice caz, alunga timiditatea pentru ca vei avea mult de pierdut.
...
Nu fiti descurajata! Nu sunteti o masina,deci nu trebuie sa faceti totul perfect! Tipatul este o forma de descaracare a unor persoane,asa ca nu trebuie sa va simtiti prost. Atata timp cat va straduiti sa faceti ce este bine,sunteti un om frumos si nu e nevoie sa faceti totul fara greseala. Considerati ca persoana aceea are o zi proasta si se descarca,sau incercati sa va goliti mintea si sa va ganditi ce este bine pentru dumneavoastra. In legatura cu viata sociala,va iesi si soarele,incercati, cat este timp, sa va ocupati de ceea ce va place, sau sa studiati asupra unui domeniu ce va intereseaza pentru viitor. Folositi timpul in mod util si placut totodata, linistiti-va si bucurati-va de familie si tot ce aveti mai drag.
Mulțumesc tuturor. Aveti dreptate, as fi dat funde tuturor.☺. Teoria o stiam, greu de pus in practică. Dar mă voi strădui.
Tu ai nevoie de un serviciu gen 'relatii cu clientii'.
"La Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinta." (Matei.19:26).
Ai multe regrete și multe lucruri ce te-au marcat în trecut, am trăit aceleași lucruri și pot spune că nu ai nevoie de multe persoane cu care să comunici ci una dar bună, pentru mine a mers până când ne-am despărtiț..magic
O altă terapie e cea cu animale sau cu activități ce implică comunicare cum ar fi cele cu copii, acelea sunt mai ușor de realizat și îți oferă o stare mai bună de dispoziție.